Na kontaktoni / kërkoni më shumë informacion

Kontaktoni me Hielscher Ultrasonics!Kontaktoni Hielscher Ultrasonics përmes telefonit, emailit ose vizitoni selinë tonë në Teltow, Gjermani. Pavarësisht nëse jeni të interesuar të blini një homogjenizues laboratori tejzanor për objektin tuaj kërkimor ose një sonikues industrial për prodhimin tuaj industrial, Hielscher Ultrasonics do t'ju ofrojë sistemin tejzanor më të përshtatshëm për aplikimin tuaj. Stafi ynë i trajnuar mirë do t'ju ndihmojë me procesin tuaj me ultratinguj, do t'ju ndihmojë me trajnimin dhe shërbimin operacional. Hielscher Ultrasonics ka një sallë ekspozite të pajisur plotësisht dhe një qendër teknike dhe laborator tejzanor për demonstrim, testim fizibiliteti dhe optimizim të procesit.
 

adresat & Detajet e kontaktit

Hielscher Ultrasonics GmbH

Oderstr. 53, 14513 Teltow, Germany
phone: +49 3328 437-420
fax: +49 3328 437-444
email: info@hielscher.com

Hielscher USA, Inc. – Administration / Accounting

530 Ringwood Ave., Lembo Bldg., Wanaque, NJ 07465, USA
phone: +1 (973) 532-6488 x101
email: usa@hielscher.com

Hielscher USA, Inc. – Order Processing / Warehouse

555 Fox Chase Suite 100
Coatesville, PA 19320, USA
phone: +1 (973) 532-6488 x108
email: order@hielscher.com

Logoja Hielscher Ultrasonics - Prodhuesi kryesor në mbarë botën i aparateve sonikë me performancë të lartë

 
Hielscher mirëpret pyetjet, pyetjet dhe komentet tuaja. Nëse dëshironi të merrni më shumë informacion rreth një sonikatori ose procesi të caktuar dhe për të gjitha pyetjet e tjera, ju lutemi përdorni formularin e mëposhtëm ose na kontaktoni në ndonjë nga adresat e mësipërme. Ne do të kontaktojmë me ju së shpejti.

 

Nanofluidet e sintetizuara me ultratinguj janë ftohës efikasë dhe lëngje shkëmbyes nxehtësie. Nanomaterialet termopërçues rrisin ndjeshëm transferimin e nxehtësisë dhe kapacitetin e shpërndarjes së nxehtësisë. Sonicizimi është i vendosur mirë në sintezën dhe funksionalizimin e nanogrimcave termopërçuese, si dhe në prodhimin e nanofluideve të qëndrueshme me performancë të lartë për aplikime ftohëse.

Shpërndarja e CNT-ve në polietilen glikol (PEG)

Miniatura e videos


Sonicatorë të tipit sonda me performancë të lartë në çdo madhësi

MultiSonoReactor për përpunim të përmirësuar të lëngjeve duke përdorur ultratinguj me fuqi të lartëHielscher Ultrasonics ofron një gamë të gjerë homogjenizuesish tejzanor me performancë të lartë për aplikime laboratorike, stoli dhe industriale. Të pajisur me ekran dixhital me prekje, karta SD të integruara për regjistrimin automatik të të dhënave, kontrollin e shfletuesit dhe kontrollin e saktë mbi parametrat tejzanor, ultrasonikët Hielscher bindin me fuqinë, besueshmërinë, qëndrueshmërinë dhe lehtësinë e përdorimit. Sistemet laboratorike janë kompakte, të lehta për t'u transportuar dhe ofrojnë ultratinguj me fuqi të lartë në funksionim 24/7. Të gjithë procesorët industrialë tejzanor mund të japin amplituda shumë të larta. Amplituda deri në 200µm mund të ekzekutohen lehtësisht vazhdimisht në funksionim 24/7. Për amplituda edhe më të larta, ofrohen sonotrode tejzanor të personalizuara. Fuqia e sonikatorëve Hielscher lejon funksionimin 24/7 në punë të rënda dhe në mjedise kërkuese.
Klientët tanë janë të kënaqur nga qëndrueshmëria dhe besueshmëria e jashtëzakonshme e sistemeve Hielscher Ultrasonic. Instalimi në fushat e aplikimit për punë të rënda, mjediset kërkuese dhe funksionimi 24/7 sigurojnë përpunim efikas dhe ekonomik. Intensifikimi i procesit tejzanor redukton kohën e përpunimit dhe arrin rezultate më të mira, pra cilësi më të lartë, rendiment më të lartë, produkte inovative.

Avantazhet kryesore të teknologjisë së përpunimit tejzanor janë intensifikimi i procesit, kostoja e ulët e përpunimit, konsumi i ulët i energjisë, thjeshtësia në krahasim me teknologjitë e tjera, përshtatshmëria e thjeshtë ndaj aplikacioneve specifike, siguria mjedisore dhe mirëdashësia e operatorit, gjë që e bën ultrasonication një teknikë për rezultate me cilësi të lartë dhe cilësi të besueshme të produktit.

Homogjenizuesit tejzanor me prerje të lartë përdoren në përpunim laboratorik, në tavolinë, pilot dhe në përpunim industrial.

Hielscher Ultrasonics prodhon homogjenizues tejzanor me performancë të lartë për përzierjen e aplikacioneve, shpërndarjen, emulsifikimin dhe nxjerrjen në shkallë laboratorike, pilot dhe industriale.


Ultrasonikë me performancë të lartë! Gama e produkteve Hielscher mbulon spektrin e plotë nga aparati ultratingullor kompakt laboratorik mbi njësitë e sipërme të stolit deri te sistemet tejzanor të plotë industrial.

Hielscher Ultrasonics prodhon homogjenizues tejzanor me performancë të lartë nga laboratormadhësia industriale.


Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.