Shakers tejzanor sitë për laboratorë

Shaker tejzanor sitë për sitë laboratorike nga sitat Hielscher, fraksionon, klasifikon ose ndan pluhurat shpejt dhe me besueshmëri. Unaza tejzanor thjesht mbërthehet midis sitave standarde laboratorike ose sitave testuese. Dridhjet tejzanor transmetohen në të gjitha sitat në pirgun e sitës.

Shaker sitë tejzanor për skanim efikas të pluhurit

Pluhura minerale ose metalike, pigmente ose veshje pluhuri, materiale kristalore, erëza, mostra dheu, pluhur çimentoje ose përzierje qeramike… – Sistemi i sitës tejzanor Hielscher është i përshtatshëm për pothuajse të gjitha materialet. Në fakt, shumë pluhura dhe slurra të lagura mund të kontrollohen gjithashtu me ultratinguj.

Kjo video e Shaker Sieve Lab Ultrasonic demonstron shoshitjen e shpejtë dhe të besueshme duke përdorur trazimin e sitës tejzanor

Shaker Sieve Lab Ultrasonic - Hielscher Ultrasonics

Miniatura e videos

Përdorimi i shakerit me sitë tejzanor është shumë i lehtë: Kur grumbulloni sitat e provës, unaza tejzanor vendoset midis dy sitave dhe shtrëngohet si zakonisht. Mund të përdorni gjithashtu shakerin me sitë tejzanor së bashku me shakerat konvencionale të sitës.

Shaker sitë tejzanor me sita të grumbulluara për skanim pluhuri.

Shaker sitë tejzanor me sita të grumbulluara për skanim pluhuri.

Kërkesë informacioni

Sitja tejzanor ka përparësi të konsiderueshme në krahasim me shakerat tradicionale të sitës. Dridhjet me frekuencë të lartë, të cilat trazojnë rrjetën e sitës nuk shkaktojnë shtrirje të tepërt të rrjetës. Si rezultat, rrjeta nuk e humbet tensionin e saj para kohe. Me sitë tejzanor gjithashtu sasi më të mëdha pluhuri mund të sititen lehtësisht menjëherë.
Për më tepër, përdorimi i dridhjeve tejzanor parandalon që materiali që do të kontrollohet të zhvendoset horizontalisht mbi rrjetën e ekranit. Kjo parandalon që materiali të gërryhet. Sidomos me pluhurat gërryes, tundësit e zakonshëm të sitës shkaktojnë gjithashtu një konsumim të fortë gërryes të vetë rrjetës së sitës. Me tundësin e sitës tejzanor Hielscher ju mund t'i përdorni sitat tuaja shumë më gjatë!

Dridhjet tejzanor aktivizojnë të gjithë sipërfaqen e sitës – drejtë në buzë. Kjo çon në rezultate më të sakta të sitës.

Shaker sitë tejzanor Hielscher – Lehtë dhe fleksibël për t'u përdorur

Shaker sitë tejzanor për aplikime efikase dhe të besueshme të shqyrtimit të pluhurit në laboratorë.Shaker tejzanor i sitës Hielscher është i disponueshëm për të gjitha sitat standarde laboratorike dhe sitat testuese me diametër 200 mm ose 8 inç. Përveç kësaj, Hielscher prodhon gjithashtu shaker sitë për diametra të tjerë dhe për kërkesat specifike të klientit.

Natyrisht, tundësi hielscher tejzanor i sitës mund të përdoret vazhdimisht, p.sh. për të situr veshjet pluhur, pluhurat metalikë ose materiale të tjera vazhdimisht në prodhim ose për të ndarë gunga dhe aglomerate nga pluhurat.

Shaker sitë tejzanor me kullë sitë për skanim pluhuri.

Shaker tejzanor me sitë me kullë sitë: Dridhjet tejzanor i trazojnë sitat për pastrim efikas të pluhurave.

Intensiteti i dridhjeve tejzanor mund të rregullohet lehtësisht në gjenerator, duke kontrolluar kështu intensitetin e sitës. Një kohëmatës dhe një modalitet intervali plotësisht i rregullueshëm janë sigurisht standarde.

Pajisjet Hielscher Ultrasonics prodhohen ekskluzivisht në Gjermani. Hielscher Ultrasonics është një kompani e administruar nga pronari, e certifikuar nga ISO, me 30 vjet përvojë në ultratinguj.

Do të ishim të lumtur të diskutonim me ju aplikimin tuaj të sitës. Laboratori ynë do të jetë i disponueshëm për të kryer analizën e testimit të mostrave tuaja. Ju lutemi përdorni formularin e mëposhtëm ose na telefononi! Mezi presim të dëgjojmë nga ju!

Na kontaktoni! / Pyet Na!

Pyesni për më shumë informacion

Ju lutemi, përdorni formularin e mëposhtëm për të kërkuar informacion shtesë rreth Hielscher Ultrasonic Sieve Shaker, aplikimet dhe çmimin e tij. Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj të sitës me ju!

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.Ultrasonikë me performancë të lartë! Gama e produkteve të Hielscher mbulon spektrin e plotë nga ultrasonikatori kompakt laboratorik mbi njësitë e sipërme të stolit deri te sistemet tejzanor të plotë industrial.

Hielscher Ultrasonics prodhon homogjenizues tejzanor me performancë të lartë nga laboratormadhësia industriale.


Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.