UP200St – Homogjenizues i fuqishëm tejzanor i laboratorit

Me homogjenizuesin tejzanor UP200St (200W, 26kHz), seria e ultrazërit Hielscher 200 vat zgjerohet nga një njësi shumë fleksibël dhe e gjithanshme. UP200St i ri përbëhet nga një transduktor i ndarë UP200St-T dhe gjeneratori UP200St-G. Kështu, kjo njësi e motrës së ultrazërit të dorës UP200Ht është krejtësisht e përshtatshme për përdorim në mjedise kërkuese. I pajisur me një ekran me prekje me ngjyra, LED të integruara për ndriçimin e mostrës, sensorin e temperaturës që mund të mbyllet, kartën SD të integruar për regjistrimin automatik të të dhënave dhe shumë veçori të tjera, UP200St shndërrohet në një mjet miqësor dhe të besueshëm për përdorimin e zërit efikas dhe të saktë.

Ultrasonikator i tipit sonda për aplikacione të ndryshme

Funksionet e pajisjes dhe aksesorët e ndryshëm lejojnë aplikime të ndryshme dhe mbulim të konfigurimeve shumë të gjera të parametrave. Aplikimet tipike të UP200St të fuqishëm dhe të besueshëm përfshijnë homogjenizimin, emulsifikimin, shpërndarjen, deagglomerimin & bluarja e lagësht (zvogëlimi i madhësisë së grimcave), prishja, shpërbërja, nxjerrja e qelizave, degazimi / deaerimi, si dhe proceset sonokimike.

Ultrasonicators UP200Ht dhe UP200St janë të dy modelet e fuqishme 200W homogjenizues për përgatitjen e mostrës, emulsifikimin, shpërndarjen, nxjerrjen dhe kiminë.

UP200Ht - Homogjenizues ultrasonik i dorës

Miniatura e videos

Përveç lehtësisë së përdorimit dhe nivelit të ri të saktësisë dhe kontrollit, UP200St karakterizohet nga qëndrueshmëria dhe fleksibiliteti i saj. Nga dizajni i ndarë i UP200St, përdoruesi është i aftë të montojë homogjenizuesin e ri 200W shumë fleksibil pasi dhënësi dhe gjeneruesi mund të distancohen nga njëri-tjetri. Në këtë mënyrë, dhënësi i klasës IP65 mund të integrohet në mjedise kërkuese, ndërsa gjeneratori i klasës IP51 mund të vendoset në një vend më të mbrojtur.

Shpërndarësit tejzanor përdoren si mjete të besueshme dhe efikase për të përgatitur emulsione, dispersione dhe ekstrakte qelizore (lizate).

Dismembratori tejzanor UP200St

Kërkesë informacioni

UP200St vjen me të njëjtën fuqi prej 200 watts si paraardhësit e tij UP200H dhe UP200S, por përmban shumë funksione shtesë dhe përshtatshmëri shumë të zgjuar për përdoruesit. Për shkak të mbulimit të gjerë të konfigurimeve të parametrave (nga ndryshimi i amplitudës, presionit, temperaturës, qelizës së rrjedhës, sonotrode xhami…), UP200St mbulon gamën e plotë të aplikacioneve, si p.sh.
 

Pajisjet e reja laboratorike tejzanor 200 watts UP200St dhe UP200Ht janë homogjenizues të fuqishëm për homogjenizim, emulsifikim, shpërndarje, deagglomerim, mulliri & bluarje, nxjerrje, lizë, shpërbërje, degazim, spërkatje dhe aplikime sonochemike.UP200St është një pajisje ultrasonike e fuqishme dhe e besueshme: Mund të përdoret vazhdimisht 24 orë/7 ditë nën ngarkesë të plotë dhe është e mirë për përpunim deri në 200 L/h. Në përgjithësi, UP200St përdoret për sonikimin e vëllimeve nga 2 deri në 1000 mL. Një gamë e gjerë sonotrodesh me diametër maje 1 deri në 40 mm lejojnë përshtatjen optimale me mediumin e mostrës. Ndërsa sonotrode 40 mm transmeton ultratinguj pa probleme në një sipërfaqe relativisht të madhe, sonotrodat me diametër më të vogël të majës funksionojnë në amplituda më të larta dhe me intensitet më të lartë, p.sh. për aplikime shkatërruese si deagglomaerimi dhe bluarja. Për shkak të qëndrueshmërisë dhe funksionimit 24/7, UP200St mund të përdoret gjithashtu për prodhimin e sasive më të vogla. Për proceset e prodhimit, sonication kryhet kryesisht në një sistem të vazhdueshëm rrjedhës me një qelizë rrjedhëse dhe një sonotrode të përshtatshme. Në kombinim me qelizën e rrjedhës FC7K, materiali mund të sonikohet në një modalitet të vazhdueshëm rrjedhjeje, p.sh. me një shpejtësi rrjedhjeje prej 20 deri në 200 mL në minutë. Qeliza e rrjedhjes prej çeliku inox është e shtypur deri në 5 barg dhe është e pajisur me një xhaketë ftohëse. Me këtë, proceset inline të ultrazërit mund të simulohen në shkallën më të vogël. Për shkak të besueshmërisë së tij, si dhe transduktorit të vlerësuar me IP65 dhe gjeneratorit të vlerësuar me IP51, UP200St mund të përdoret 24 orë në ditë (24 orë/7 ditë), duke lejuar përpunimin deri në 180 L në ditë (kapaciteti përfundimtar varet nga aplikacioni) .
Shkathtësia e pajisjes laboratorike të tejzanor nuk kryhet vetëm nga përshtatshmëria për aplikime të ndryshme, por edhe nga përdorimi fleksibël. Përdoruesi vendos sipas aplikacionit, mjedisit të përpunimit dhe kohëzgjatjen e sonication, ndërsa pajisja përdoret si një pajisje laboratori ultrasonik me dorë ose pajisje të montuara në stendë. Në këtë mënyrë, UP200St trajton vëllime më të vogla prodhimi pa probleme dhe është një mjet i përkryer i besueshëm.

Ultrasonikator UP200St (200W) që shpërndan karbonin e zi në ujë duke përdorur 1% wt Tween80 si surfaktant.

Shpërndarja tejzanor e karbonit të zi duke përdorur ultratingullin UP200St

Miniatura e videos

Ekran me prekje me ngjyra për të kontrolluar ultratingullin tuaj

Ekran me prekje me ngjyra i pajisjes tejzanor UP200St
Një përmirësim i madh nga pamja operacionale është ekrani me prekje me ngjyra. Ky ekran i ndjeshëm ndaj prekjes dhe stilolapsit mundëson përdorim të lehtë, ndërkohë që përcaktimi i saktë i parametrave të funksionimit dhe shfaqja e cilësimit të fuqisë së ultrazërit janë të garantuara dhe të kombinuara me komoditetin më të lartë për operatorin. Menuja e kontrollit dixhital mund të përdoret në mënyrë intuitive pasi është reduktuar në cilësimet kryesore. Cilësimi i amplitudës/ fuqisë dhe modaliteti i pulsit mund të rregullohen nga një rrëshqitës me prekje me ngjyra (me 1%, 5% ose 10% këputje). Ju si përdorues vendosni nëse preferoni shfaqjen e amplitudës dhe fuqisë si bargrafë me ngjyra ose paraqitje numerike. Mund ta ndryshoni lehtësisht ekranin nga modaliteti i shikimit të rregullt në modalitetin e ekranit BIG NUMBER, i karakterizuar nga kontrast i madh dhe madhësia e madhe e shkronjave për shikueshmëri të përmirësuar.
 

Telekomanda e shfletuesit për sonikacion fleksibël

UP200St mund të kontrollohet duke përdorur ndonjë shfletues të zakonshëm, siç janë Internet Explorer, Safari, Firefox, Mozilla, IE / Safari i lëvizshëm duke përdorur ndërfaqen e re të LAN-it. Lidhja LAN është një instalim shumë i thjeshtë plug-n-play dhe nuk kërkon instalim të softuerit. Pajisja tejzanor vepron si server DHCP / klient dhe kërkon ose cakton automatikisht një IP. Pajisja mund të operohet direkt nga PC / MAC ose duke përdorur një çelës ose router. Duke përdorur një router pa tel opsional të konfiguruar paraprakisht, pajisja mund të kontrollohet nga shumica e smartfonëve ose kompjuterave tabletë, p.sh. iPad Apple. Duke përdorur port-forwarding një router të lidhur, ju mund të kontrolloni UP200St tuaj nëpërmjet internetit nga çdo vend në botë – telefoni juaj i zgjuar ose tableta është telekomanda.
 

Rrjet i integruar

Një tjetër tipar i zgjuar i UP200St është operimi dhe kontrolli nëpërmjet LAN (rrjeti lokal, shiko kutinë e djathtë) që lehtëson operimin dhe lejon fleksibilitet të lartë të përpunimit. Të gjitha informatat e procesit të zërit regjistrohen automatikisht në kartën e të dhënave SD / USB. Një sensor i integruar mat temperaturën përgjithmonë, ndërkohë që dy drita të ndritshme LED ndriçojnë mostrën e zërit.
 

Tuning automatike e frekuencave

Ashtu si të gjitha pajisjet tejzanore Hielscher, UP200St vjen me një akordim inteligjent të frekuencave automatike. Kur pajisja ndizet, gjeneratori do të ndjejë frekuencën optimale operacionale. Ajo pastaj do të përzënë pajisjen në këtë frekuencë. Kjo përmirëson efikasitetin e përgjithshëm të energjisë dhe besueshmërinë e pajisjeve tona tejzanor. Të gjithë ju duhet të bëni është të ndizni sistemin. Gjeneratori do të kryejë akordimin e frekuencës automatikisht në një pjesë të një sekonde.

Kërkesë një propozim për këtë artikull!

Për të marrë një propozim, ju lutemi t'i detajet e kontaktit tuaj në formularin e mëposhtëm. Një pajisje konfiguracion tipik është e para-zgjedhur. Ndjehen të lirë për të rishikojë përzgjedhjen para se ta klikoni butonin për të kërkuar propozim.
Ju lutem tregoni informacionin, që dëshironi të merrni, më poshtë:  • Hielscher's UP200St is one of the brand new 200 watt lab homogenizers which features digital control, touch-screen, data recording, browser control and many other functions.  • Qëndroni për sonikimin e mostrave laboratorike  • Shtrëngoj për sonication sample laborator  • LabLift, p.sh. për sonication intensive të lëngjeve në beakers xhami në laborator
Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.


 

Shpërndarja është një aplikim i zakonshëm i ultrasonication. Video demonstron shpërndarjen e shpejtë të një kristalesh sheqeri në ujë duke përdorur Hielscher UP200St.

Shpërndarja e kristaleve të sheqerit në ujë duke përdorur UP200St

Miniatura e videos


Ultrasonikatori UP200St përmirëson shkallën e konvertimit në reaksionet kimike

UP200St mund të integrohet në reaktorë kimikë të trazuar për të përshpejtuar dhe përmirësuar reagimet.


Përpunuesi tejzanor UP200St në Kërkim dhe Shkencë

UP200St është një homogjenizues i fuqishëm laboratorik tejzanor i fuqishëm 200 vat, i përdorur shpesh në laboratorët kërkimor dhe R&Objektet D. Më poshtë mund të gjeni një përzgjedhje të artikujve shkencorë që shfaqin procesorin tejzanor UP200St. Artikujt përfshijnë emulsifikimin tejzanor dhe nano-kapsulimin mbi nxjerrjen e komponimeve bioaktive nga botanikat në prishjen dhe lizën e qelizave. Nëse jeni duke kërkuar për një aplikim specifik dhe referenca të lidhura shkencore, ju lutemi na kontaktoni.

Qelizë me rrjedhje tejzanor FC7KG në sonikatorin UP200St dhe sondën S26d7D për sonikimin në linjë

Qelizë me rrjedhje tejzanor FC7KG në sonikatorin UP200St dhe sondën S26d7D për sonikimin në linjë

Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.