UP200Ht – Homogenizues tejzanor me dorë

Homogjenizuesi i dorës UP200Ht (200W, 26kHz) është pjesë e serisë së pajisjeve dixhitale të homogjenizuesve tejzanor 200 vat të Hielscher, të cilët vijnë me një gamë të gjerë aksesorësh të rinj. Veçoritë e reja përfshijnë kontrollin dixhital dhe ekranin me prekje, regjistrimin automatik të të dhënave, funksionimin intuitiv dhe dizajnin ergonomik dhe të hijshëm për përdorimin më miqësor dhe komoditetin e punës.

Funksionet e pajisjes dhe aksesorët e ndryshëm lejojnë aplikime të ndryshme dhe mbulim të konfigurimeve shumë të gjera të parametrave. Aplikacionet tipike të këtij sonikatori të fuqishëm janë homogjenizimit, shpërndarë, emulsification, shpërbërje, çrregullimeve qelizore, degassing ose sonochemistry. Hielscher projektoi këtë homogjenizues portativ 200W të teknologjisë së fundit për t'i dhënë përdoruesit një fleksibilitet të lartë, lehtësi në përdorim dhe një nivel të ri saktësie dhe kontrolli.

Kërkesë informacioni

Homogjenizuesi tejzanor UP200Ht i montuar në një stendë përdoret në aplikime të shumta në kërkime, industri dhe prodhim. Një aplikim i veçantë është përzierja dhe infuzioni me ultratinguj i pijeve alkoolike dhe koktejeve (mixology).

Përzierësi tejzanor UP200Ht është i popullarizuar në laboratorët kërkimor, analizat e cilësisë, si dhe për prodhimin e ekstrakteve dhe aplikimet e kuzhinës.

Ultrasonicators UP200Ht dhe UP200St janë të dy modelet e fuqishme 200W homogjenizues për përgatitjen e mostrës, emulsifikimin, shpërndarjen, nxjerrjen dhe kiminë.

UP200Ht - Homogjenizues ultrasonik i dorës

Miniatura e videos

Në krahasim me paraardhësit e tij UP200H dhe UP200S, pajisja e re tejzanor UP200Ht përmban shumë funksione shtesë dhe mirëdashësi shumë të zgjuar. Me fuqinë prej 200 vat, UP200Ht ofron të njëjtën performancë dhe besueshmëri si UP200H dhe UP200S, por ndryshon nga dizajni i tij krejtësisht i ri që është më i përshtatshëm për përdorimin e duarve dhe të mbështetjes. Për shkak të mbulimit të gjerë të konfigurimeve të parametrave (sipas variacionit të amplitudës, presionit, temperaturës, qelizës së rrjedhës, sonotrode qelqi ...), UP200Ht mbulon gamën e plotë të aplikacioneve, si homogjenizimi, emulsifikimi, shpërndarja, shpërbërja, përçarja e qelizave & nxjerrjen, degazimin, si dhe sono-kimike dhe sono-proceset katalitike - për vëllime të vogla dhe të mesme.

Ultrasonikator laboratorik UP200Ht (200W, 26kHz) për përgatitjen e mostrës, homogjenizimin, lizën e qelizave, tretjen e suspensioneve të qelizave, nxjerrjen e proteinave, fragmentimin e ADN-së, emulsifikimin, shpërndarjen dhe aplikimet e përzierjes.

UP200Ht është një homogjenizues i fuqishëm dhe i besueshëm 200 vat i fuqishëm tejzanor për përdorim në dorë dhe në këmbë.

Ultratingulli mund të aplikohet për nxjerrjen efikase të vajit esencial. Valët me ultratinguj izolojnë në mënyrë efikase komponime bioaktive, duke përfshirë vajrat esencialë të paqëndrueshëm.Në përgjithësi, UP200Ht përdoret për sonication e volumeve të mostrës nga 0.1 në 1000mL. Hielscher ofron sonotrodes të ndryshëm nga diametër tip 1 deri në 40 mm. Përderisa sonotrodi 40mm transmeton ultratingull pa probleme në një sipërfaqe relativisht të madhe, sonotrodat me diametër më të vogël veprojnë në amplitudë më të lartë dhe në intensitete më të larta, p.sh. për aplikimet shkatërruese. UP200Ht mund të përdoret gjithashtu për prodhimin e sasive më të vogla, kryesisht në rrjedhën e vazhdueshme me përdorimin e qelizave të rrjedhjes dhe sonotrodeve përkatëse. Në kombinim me qelizën e rrjedhjes FC7K, materiali mund të jetë i zërit në një mënyrë të vazhdueshme të rrjedhjes, p.sh. në një normë rrjedhje prej 20 deri në 200 ml në minutë. Qeliza rrjedhëse e çelikut është e shtypur deri në 5 barg. Me këtë, proceset e zërit të vazhdueshëm mund të simulohen në shkallë më të vogël. Për shkak të besueshmërisë së saj dhe klasës IP41, UP200Ht mund të operohet 24 orë në ditë (24h / 7d), duke lejuar përpunimin deri në 180L në ditë (varësisht nga aplikimi).

Përdorim dore ose i vendosur në këmbë

Shkathtësia e pajisjes laboratorike tejzanor UP200Ht nuk shprehet vetëm nga përshtatshmëria për aplikime të ndryshme, por edhe nga përdorimi i saj fleksibël. Përdoruesi vendos sipas aplikacionit, mjedisit të përpunimit dhe kohëzgjatjes së zërit, nëse moti me ultratinguj UP200Ht përdoret si pajisje laboratori e dorës ose e montuar në këmbë.

Ndërfaqja moderne e kontrollit

Ekrani dixhital me prekje, telekomanda e shfletuesit dhe veçori të tjera të zgjuara e kthejnë ultratingullin UP200Ht në një pajisje novatore dhe miqësore për përdoruesit që siguron komoditetin më të lartë të përdoruesit, kontrollueshmëri të saktë dhe protokolizim të të dhënave. Për shkak të këtyre veçorive të zgjuara, ultratinguj Hielscher janë të paracaktuar për rezultate të zërit të përsëritshëm dhe të riprodhueshëm.

Ekran Touch-Screen me ngjyra të plota

Kontrolli i ekranit me prekje për homogjenizuesin tejzanor Hendheld UP200HtNjë përmirësim i madh nga pamja operacionale është ekrani me ngjyra me prekje. Ekrani i ndjeshëm në prekje dhe majë shkruese i UP200Ht lejon trajtim të lehtë, vendosjen e saktë të parametrit të funksionimit dhe shfaqjen e cilësimit të fuqisë me ultratinguj janë të garantuara dhe të kombinuara me komoditetin më të lartë për operatorin. Menyja e kontrollit dixhital është intuitive për t'u përdorur si e reduktuar në cilësimet kryesore. Cilësimi i amplitudës/ fuqisë dhe modaliteti i pulsit mund të rregullohen nga një rrëshqitës me prekje me ngjyrë (me kapje 1%, 5% ose 10%). Përdoruesi vendos, nëse preferon shfaqjen e amplitudës dhe fuqisë si bargraf me ngjyrë ose numerik. Përmbajtja e shfaqur e të dhënave zvogëlohet në gjërat thelbësore në modalitetin e ekranit BIG NUMBER që përdor kontrast më të madh dhe shkronja më të mëdha për përmirësimin e dukshmërisë.

kontrollit të largët të shfletuesit

Ultrasonikët Hielscher mund të kontrollohen nga distanca nëpërmjet kontrollit të shfletuesit. Parametrat e tingullit mund të monitorohen dhe përshtaten saktësisht sipas kërkesave të procesit.UP200Ht mund të kontrollohet duke përdorur ndonjë shfletues të zakonshëm, siç janë Internet Explorer, Safari, Firefox, Mozilla, IE / Safari i lëvizshëm duke përdorur ndërfaqen e re të LAN-it. Lidhja LAN është një instalim shumë i thjeshtë plug-n-play dhe nuk kërkon instalim të softuerit. Pajisja tejzanor vepron si server DHCP / klient dhe kërkon ose cakton automatikisht një IP. Pajisja mund të operohet direkt nga PC / MAC ose duke përdorur një çelës ose router. Duke përdorur një router pa tel opsional të konfiguruar paraprakisht, pajisja mund të kontrollohet nga shumica e smartfonëve ose kompjuterave tabletë, p.sh. iPad-i Apple. Duke përdorur port-forwarding e një router të lidhur, ju mund të kontrolloni UP200Ht tuaj nëpërmjet internetit nga çdo vend në botë – telefoni juaj i mençur është telekomanda.

Qelizë me rrjedhje tejzanor FC7KG në sonotrode S26d7D për sonication inline

Qelizë me rrjedhje tejzanor FC7KG në sonotrode S26d7D për sonication inline

Rrjet i integruar

Një tipar tjetër i zgjuar i UP200Ht është funksionimi dhe kontrolli nëpërmjet LAN (rrjeti lokal, shiko kutinë e djathtë) i cili lehtëson funksionimin dhe lejon fleksibilitet të lartë të përpunimit. Të gjitha informacionet e procesit të zërit regjistrohen në kartën e të dhënave SD, automatikisht. Një sensor i integruar mat temperaturën përgjithmonë ndërsa dy drita LED të ndritshme ndriçojnë mostrën e zërit.

Tuning automatike e frekuencave

Ashtu si të gjitha pajisjet tejzanor Hielscher, UP200Ht vjen me një akordim inteligjent automatik të frekuencës. Kur pajisja është e ndezur, gjeneratori do të ndjejë frekuencën optimale të funksionimit. Më pas do ta drejtojë pajisjen në këtë frekuencë. Kjo përmirëson efikasitetin e përgjithshëm të energjisë dhe besueshmërinë e pajisjeve tona tejzanor. Gjithçka që duhet të bëni është të ndizni sistemin. Gjeneratori do të kryejë akordimin e frekuencës automatikisht në një fraksion të sekondës

Dëshironi të prodhoni ekstraktet ose salcat tuaja të erëzave? Qoftë për kuzhinën e restorantit, për kuzhinierin ambicioz ose për prodhuesit komercialë, me pajisjet tejzanor Hielscher mund të prodhoni ekstrakte dhe salca me cilësi të lartë në një kohë të shkurtër. Bëni vetë ekstrakte organike! Eliminoni konservantët! Përdorni vetëm përbërësit që zgjidhni!

Nxjerrja e specit djegës - Hielscher ultrasonicator UP200HT

Miniatura e videos

Kërkesë një propozim për këtë artikull!

Për të marrë një propozim, ju lutemi t'i detajet e kontaktit tuaj në formularin e mëposhtëm. Një pajisje konfiguracion tipik është e para-zgjedhur. Ndjehen të lirë për të rishikojë përzgjedhjen para se ta klikoni butonin për të kërkuar propozim.
Ju lutem tregoni informacionin, që dëshironi të merrni, më poshtë: • Pajisja laboratorike tejzanore UP200H për operacionin handheld dhe / ose stand-montuar

  procesor dixhital ultrasonik, 200 vat, 26 kHz; për përdorim dore dhe të montuar në këmbë; akordim automatik i frekuencës, amplituda e rregullueshme nga 20 në 100%, pulsi i rregullueshëm nga 10 në 100%, bori titani Ø 10 mm, amplituda në bori 70µm, shkalla IP30, e mbrojtur nga vrapimi i thatë, kontroll dixhital, me ekran me prekje me ngjyra, numërim i integruar i integruar kohëmatës (0,1 sek deri në 99 ditë), mbyllje kur të arrihet hyrja përfundimtare e energjisë: Ws, Wh, kWh; kalibrimi automatik kur është e nevojshme: përcaktimi i fuqisë së papunë të varur nga amplituda për të shlyer hyrjen efektive të energjisë, regjistrimi i të dhënave: amplituda, fuqia, koha, temperatura në kartën SD të brendshme (1 GB), ekrani dhe telekomanda nëpërmjet shfletuesit në PC ose MAC pa softuer instalim, telekomandë nëpërmjet PLC, me sensor të temperaturës, tregues i temperaturës: °C, °F (-50°C bis 200°C), monitorim i temperaturës: pika të ndryshueshme të fikjes/ndezjes (-50°C – 200 ° C), LED për ndriçimin e modelit, furnizimi me energji: 24VDC, 9A, njësi furnizimi me energji: 100-240VAC, strehim plastik antibakterial, peshë: 1300g, montim sonotrode me vetëm një pikëllim çift rrotullues, rast portativ dhe manual • sonotrode, e bërë nga titani, Ø2mm (3,14 mm²), përafërsisht. gjatësia 120mm, fileto mashkullore M6x0,75, për mostrat nga 2ml deri në 50ml, raporti i amplitudës përafërsisht. 1:3, e autoklavueshme • sonotrode, e bërë nga titani, Ø7mm (39mm²), përafërsisht. gjatësia 95mm, fije M6x0.75, për mostrat nga 20ml deri në 500ml, raporti i amplitudës përafërsisht. 1: 2,5, autoklavueshëm • sonotrode, e bërë nga titani, Ø14mm, (155 mm²), përafërsisht. gjatësia 80mm, fileto mashkullore M6x0,75, për mostrat nga 50ml deri në 1000ml, raporti i amplitudës përafërsisht. 1:1.2, i autoklavueshëm • sonotrode, e bërë nga titani, Ø40mm (1257mm²), përafërsisht. gjatësia 80mm, fije mashkull M6x0.75, për mostrat nga 100ml deri në 1000ml, raporti i amplitudës përafërsisht. 1: 0.12, autoklavueshëm • sonotrode për përdorim me qelizë rrjedhëse, me vulë për sisteme të mbyllura, të bëra me titan, Ø2mm (3,14 mm²), përafërsisht. gjatësia 120mm, fileto mashkullore M6x0,75, për mostrat nga 2ml deri në 50ml, raporti i amplitudës përafërsisht. 1:3, e autoklavueshme • sonotrode për përdorim me qelizë rrjedhëse, me vulë për sisteme të mbyllura, të bëra me titan, Ø7mm (39mm²), përafërsisht. gjatësia 95mm, fije M6x0.75, për mostrat nga 20ml deri në 500ml, raporti i amplitudës përafërsisht. 1: 2,5, autoklavueshëm • sonotrode, e bërë nga qelqi (DURAN) dhe titan, Ø26mm (531 mm²), përafërsisht. gjatësia totale 200 mm, përafërsisht. gjatësia e pjesës së xhamit 100mm, fileto mashkullore M6x0,75, për mostrat nga 50ml deri në 1000ml, raporti i amplitudës përafërsisht. 1:0.28 • sonotrode, e bërë nga titani, Ø18mm (254mm²), përafërsisht. Gjatësia 95mm, fije M6x0.75, për tharjen me atomizim / llak • Qëndroni për sonikimin e mostrave laboratorike

  diametri 12mm, i bërë prej çeliku inox, gjatësia e bazës 300mm, gjerësia 150mm, lartësia 500mm • Shtrëngoj për sonication sample laborator

  pirg për mbajtjen e diam. 0 deri në 63mm, prej alumini, për përdorim me qëndron deri në 16.5mm, p.sh. ST1-16 • LabLift, p.sh. për sonication intensive të lëngjeve në beakers xhami në laborator.

  për vendosjen e lehtë të mostrave nën hetimet tejzanor për të kontrolluar thellësinë e zhytjes, çelik inox, gjurmë 100x100mm, lartësi e rregullueshme: 50 deri 125mm • qelizë rrjedhëse xhami me xhaketë ftohëse, për sonotrodes S26d2D ose S26d7D, me O-unaza NBR, pajisje gete, morsetë, çorape (2m) dhe kapak plastik 4xGL14 me lidhje gete plastike për çakëll ID: 7-8mm • reaktori i qelizës rrjedhëse të çelikut me xhaketë ftohëse, për sonotrodes S26d2D ose S26d7D, me O-unaza NBR (19×3,2mm), lidhja e tubave, pincet plastike, dhe gete (2m), autoklavueshme • kuti për mbrojtjen e zërit, xham akril, me shufër të ndashme Ø16 mm, tryezë e rregullueshme vertikalisht, rrogoz anti-shqip, dimensionet (LxWxH): 29x20x35cm, pesha: 13 kg, izolimi i zërit: 22dB (A) matës të ajrit të hapur


Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.


 

Për sondat e ndryshme të ultrazërit UP200Ht (sonotrode), qelizat e rrjedhës dhe aksesorët e tjerë janë të disponueshëm dhe lejojnë një konfigurim të optimizuar tejzanor.

Sonotrode të ndryshme (sonda, brirë), qeliza rrjedhëse dhe pajisje të tjera për aparatin ultrasonik UP200Ht lejojnë një konfigurim të optimizuar tejzanor.

Ultrasonikator UP200Ht me mikromajë S26d2 për lizën tejzanor të mostrave biologjike

Ultrasonikator UP200Ht me mikromajë 2mm S26d2 për sonikimin e mostrave të vogla.

Kërkesë informacioni


 

Nano-Emulsione tejzanor: Kjo video demonstroi prodhimin e shpejtë të një nano-emulsioni të naftës në ujë. UP200Ht homogjenizon vajin dhe ujin në sekonda.

Emulsifikues tejzanor me UP200Ht me sondë S26d14

Miniatura e videos

 

Përpunuesi tejzanor UP200Ht në Kërkim dhe Shkencë

UP200Ht është një homogjenizues popullor i laboratorit tejzanor, i përdorur shpesh në laboratorët kërkimor dhe R&Objektet D. Më poshtë mund të gjeni një përzgjedhje të artikujve shkencorë që shfaqin procesorin tejzanor UP200Ht. Artikujt përfshijnë nga nxjerrja tejzanor mbi dezinfektimin deri tek nano-shpërndarjet dhe funksionalizimi i nanoprimcave. Nëse jeni duke kërkuar për një aplikim specifik dhe referenca të lidhura shkencore, ju lutemi na kontaktoni.

Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.