Teknologjia e ultrazërit Hielscher

Karriera në Hielscher Ultrasonics

Jemi të kënaqur që jeni të interesuar të bashkoheni me kompaninë tonë!
Për përforcimin e ekipit tonë ne jemi gjithmonë në kërkim të bashkëpunëtorëve dhe trajnerëve të kualifikuar.
Kompetenca jonë kryesore qëndron në zhvillimin dhe prodhimin e pajisjeve për përzierjen tejzanor me performancë të lartë për kërkime dhe industri. Ne ofrojmë ambiente të gjera moderne të punës dhe një atmosferë të mirë pune në një ekip të këndshëm. Si një ndërmarrje private, ne ofrojmë fleksibilitet, komunikim të mirë dhe një hierarki të sheshtë, si dhe aftësinë për zhvillim të vazhdueshëm profesional në një sektor inovativ.
Në këtë faqe mund të gjeni vendet e lira të punës. Ne presim të marrim dokumentet tuaja të aplikimit!
Hielscher Ultrasonics prodhon sisteme me ultratinguj me fuqi të lartë.

Laboratory Technician

For our modern, well-equipped ultrasonic R&D facility and test center we are looking for an open-minded colleague (m/f/d), who will enforce our team by researching various applications of high-performance ultrasonication (e.g. dispersing, emulsification, extraction, sonochemistry etc.).

Your field of work:

 • Running feasibility tests and process optimization of ultrasonic applications such as dispersions, emulsions, lysis etc.
 • Analysis of results with common measurement techniques (e.g. particle measurement via DLS, rheology, microscopy)
 • Field trials for and with customers
 • Drafting of lab reports
 • Maintenance and calibration of the lab environment and its devices

Your Profile:

 • Experience as laboratory technician, lab assistant, CTA or similar
 • Independent working, self organisation, capacity for team work and sense of responsibility
 • Quick comprehension
 • Good English language skills

We Offer:

 • A modern, spacious, light workplace
 • Autonomous working
 • Flexible working time (reduced core time)
 • Permanent position
 • Full time 40h/w

Vendi i punës ndodhet në Teltow afër Berlinit.

Clerk Accounting

Hielscher Ultrasonics is a family-owned and -led business, which is specialized in the design, manufacturing and distribution of high-performance ultrasonic systems. For our departmentPreparing Accountingwe are looking for an experienced and responsible accounting clerk.
The daily routine tasks of this position include the checking of incoming payments, verifying incoming invoices, the payment of invoices via wire transfer, posting of outgoing invoices, and organisational tasks in the office routine.

Your Profile:

 • Commercial training with experience in accounting
 • Good communication skills
 • A friendly, open-minded character
 • Basic English language skills would be appreciated

We Offer:

 • A modern, spacious, light workplace
 • Autonomous working
 • A nice, friendly team of colleagues
 • Flexible working time (reduced core time)
 • Permanent position
 • A flat hierarchy

Vendi i punës ndodhet në Teltow afër Berlinit.

Perfaqesues Shitjesh

Me tregjet në rritje, ne jemi duke kërkuar për një shitës me përvojë, i cili është i inkurajuar për të zhvilluar aktivitetet ndërkombëtare të shitjes për pajisjet tona tejzanor.
Detyra interesante dhe e larmishme përfshin:

   • mbështetje e pavarur e konsumatorëve: konsultimi nga takimi i parë në përfundimin e projektit
   • përgatitja e kuotimeve
   • përpunimit të rendit
   • pjesëmarrja në shfaqjet tregtare

Prandaj, ju duhet të posedoni aftësitë e mëposhtme:

   • përvojë në shitjet B2B
   • eksperienca e eksportit
   • Anglisht: Biznes rrjedhshëm
   • aftësi të mira ndërpersonale

Vendi i punës ndodhet në Teltow afër Berlinit.

Ju lutemi na dërgoni aplikacionin tuaj të plotë (duke përfshirë CV, dëshmitë, certifikatat, referencat) si një skedë PDF për të work@hielscher.com ose përmes postës në Hielscher Ultrasonics GmbH, në lidhje me Kathrin Hielscher, Oderstr. 53, 14513 Teltow, Gjermani!


Të gjitha pozicionet e shpallura u drejtohen kandidateve femra dhe meshkuj.


Procesi tejzanor i procesit të Hielscher është i pajisur plotësisht për punë të thellë kërkimore.