Zhvillimi personal për zgjidhje të proceseve tejzanor

Hielscher Ultrasonics ka një R shumë përvojë&D ekip të projektuesve dhe inxhinierëve teknikë, e cila lejon të ofrojë zhvillimin dhe prodhimin e përshtatur të sistemeve dhe proceseve me ultratinguj me fuqi të lartë.

Shërbimet tona të zhvillimit përfshijnë shërbimet e mëposhtme:

Shërbimet tona inxhinierike teknike, të cilat përfshijnë sugjerime dhe qasje për të zgjidhur probleme specifike, vizatime teknike (CAD) dhe dokumentacion, si dhe rekomandime lidhur me mundësitë e realizimit. Në vijim, dizajni i personalizuar do të realizohet si prototip – ndërtuar dhe testuar.

Ne ofrojmë zgjidhje për të kapërcyer vështirësitë e procesit tuaj!

Zgjidhje tejzanor për kërkesat e procesit të kërkuar, p.sh.:

 • viskozitete të larta (p.sh. polimere), viskozitete të ulëta (p.sh. tretës)
 • temperaturat e larta (p.sh shkrirja e metaleve), temperatura të ulëta (p.sh. azoti i lëngët)
 • presion të lartë (p.sh. 300barg), presion të ulët (p.sh. 0.010mbar)
 • tretës dhe lëngjeve / lëngjeve supercritical
Ne zhvillojmë zgjidhje të personalizuara për një proces tejzanor optimal!

Përgatitja e personalizuar tejzanor

Pajisje të personalizuara tejzanor:

 • frekuencave të zakonshme / transformatorëve të fuqisë dhe gjeneratorëve
 • ultrasonics ajrore, p.sh. vala e qëndrimit për ndarje ose levitim
 • të ftohur me ajër, transducerë të ftohur me konveksion ose të ftohur me lëngje
 • gamë të gjerë të tensioneve të furnizimit me gjenerator, p.sh. 12VDC ose 480VAC-3P
 • reaktorë të veçantë tejzanor (vëllimi, materialet, geometries, harton) ose integrimin në reaktorët ekzistues
 • hetime të veçanta tejzanor / brirë tejzanor, që janë përshtatur për të veçanta:
 • – frekuenca, p.sh. 10kHz deri 200kHz
  – modelet e rezonancës, p.sh. aksiale, radiale, torsional
  – forma dhe dizajne, p.sh. fundi sferik, fundi konkave ose konveks, fundi distal, cascatrode
  – materiale, të tilla si titan, qeramike, qelqi, çelik, çelik inox, alumin, hasteloy, fibër qelqi, niobium, molibden, …

Kërkesë informacioni

 • reaktorët kimikë tejzanor
 • kabinete izoluese të tingullit të përshtatur
 • kontrolle dhe programim me porosi
 • sistemet automatike të mostrës / trajtimit të pjesëve
 • shpërthim provë dizenjot dhe planet e pastrueshme
 • etiketë private ose prodhim OEM
 • makina pastrimi me porosi tejzanor
 • certifikata të veçanta (p.sh. certifikatat materiale, ATEX, UL, …)
 • shërbimi i instalimit në vend & stërvitje

Zgjidhje me ultratinguj të energjisë për aplikime të veçanta:

 • ultrasonics për aplikimet mekanike të tilla si:
 • – testimi i materialeve strukturore (p.sh. ASTM, zbulimin e plasjes)
  – pjesë e makinës agjitacion
  – agjitimi i murit të tubit të reaktorit
  kornizë ultravjollcë sitë kornizë
  – saldim tejzanor dhe lidhjes

  – prerje tejzanor (p.sh. blades tejzanor tejzanor inline prerje)
  – formimin e metaleve tejzanor, p.sh. vizatim teli
  – shpimit tejzanor dhe mulliri

 • ultrasonics për integrim makine, p.sh. testimi i rrjedhjes së enëve
 • vlerësimi i procesit me porosi dhe zhvillimi i procesit

Prodhimi i taksave:

Hielscher Ultrasonics ka sisteme industriale me ultratinguj me fuqi të lartë për të përpunuar materialet tuaja. Kliko këtu për të mësuar më shumë për shërbimet tona të përpunimit të faturimit tejzanor!

Bllok ekstruder i personalizuar për të çiftuar ultratinguj të fuqisë në proceset e nxjerrjes

Bllok ekstruder i personalizuar për të çiftuar ultratinguj të fuqisë në proceset e nxjerrjes

Na kontaktoni! / Pyet Na!

Ne ju ndihmojmë të krijoni një proces të suksesshëm tejzanor! Na tregoni për nevojat dhe çështjet e procesit tuaj!

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.


Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.