GDmini2 – Mikro-reaktor tejzanor Inline

GDmini2 është një mikro-reaktor tejzanor për indikacionin, sonication me temperaturë të kontrolluar të mediave të lëngëta. Aplikimet përfshijnë: homogjenizimin, emulsifikimin, sintezën e grimcave, nxjerrjen e tretësit, lizën e qelizave dhe fragmentimin.

GDmini2 - mikro-reaktor me ultratinguj
GDmini2 është një homogenizues tejzanor në formën e një tubi qelqi të drejtë. Ajo homogjenizon, shpërndan, prish qelizat ose emulifikon lëngjet që rrjedhin nëpër tub qelqi. Ajo mund të përdoret si një reaktor inline për përpunimin tejzanor ose riciklues tejzanor.

Kërkesë informacioni

Simple-Setup & Startup

Për të integruar GDmini2 në konfigurimin tuaj të procesit

  • ju lidhni secilin fund të tubit të xhamit në një gete dhe
  • pompojeni materialin tuaj nëpërmjet saj
  • lidhni ujin (p.sh. ujin e qytetit) tek grykët e caktuara të grykës
  • Ndizni gjeneratorin tejzanor – është kaq e thjeshtë

Ky është një dizajn unik dhe i lehtë për t'u përdorur. Duke bashkuar vibracione intensive me ultratinguj në tubin e qelqit, muret e tubit lëkunden në mënyrë ultrasonike dhe prandaj sonikojnë lëngun që rrjedh përmes tubit. Është shumë më intensive, uniforme dhe konsistente se një tank tejzanor. Dhe punon vazhdimisht në linjë – 24 orë, 7 ditë në javë, 365 ditë në vit.

Fuqia tejzanor me kontroll inteligjent

GDmini2 është mundësuar nga gjendja e artit Gjenerator UP200St (200 watts) që vjen i pajisur me rregullimin automatik të frekuencave, kontrollin e amplitudes, ndërfaqen e përdoruesit me prekje, protokollin automatik të kartave SD (csv / Excel), kontrollin e temperaturës dhe shumë më tepër.
The Transmetues UP200St-TD (200 watts) treguar në foto është një njësi me të vërtetë të gjithanshme, që mund të përdoret për shumë më tepër konfigurime sesa vetëm GDmini2. Mund të përdoret si

  • një bri kupa, p.sh. për sonication e shishe centrifuge të vogla
  • një përgatitje të plotë të mostrës dhe njësi ushqimi, p.sh. për përdorim me një analizues të madhësisë së grimcave
  • qeliza e rrjedhës së reaktorit ose për sonikimin e shisheve të centrifugave të vogla

Sonication indirekt, me kontroll të temperaturës

Dizajni GDmini2 përbëhet nga një xhaketë rezonante çeliku inox rreth tubit të qelqit. Një shtresë nën presion (zakonisht ujë) transmeton vibrimet në tub qelqi. Një valvul presioni i integruar mbrapa dhe një kaloni presioni të lidhur sigurojnë presionin e saktë të lidhjes për ultrasonication efikas. Shtrëngimi përdoret edhe për kontrollin e temperaturës (ftohës) rreth tubit të qelqit. Prandaj, ju mund të kontrolloni saktësisht temperaturën e procesit. UP200St do të monitorojë dhe protokollojë temperaturën, p.sh. për dokumentacionin.

Hielscher GDmini2 në UP200St-TD Transducer (200 watts)

Hielscher GDmini2 në UP200St-TD Transducer (200 watts)

Tubi i qelqit është materiali i vetëm në kontakt me lëngun tuaj të procesit, procesi i sonifikimit është i lirë nga ndotja kryq. Tub xhami mund të jetë një send i disponueshëm, i cili është i lirë dhe lehtësisht i ndryshueshëm. Kjo e bën atë shumë të favorshme për farmaceutike R&D ose prodhimin, zhvillimin e drogës ose sintezën e kimikateve të specializuara. Shpesh, GDmini2 është i lidhur me një pompë shiringë për përpunim steril. Ne mund të bëjmë tub të materialeve të tjera të tilla si poliamide, polietileni, qelqi kuarc, metal ose qeramikë. Mund të krijosh edhe tubat e tua. Ne ofrojmë dizajne të veçanta të personalizuara për përmirësimin e volumit të procesit. Ju lutemi na kontaktoni për detaje!

Hielscher Mikro-reaktor me ultratinguj

Hielscher Mikro-reaktor me ultratinguj

Merrni GDmini2 tuaj!

GDmini2 është në dispozicion dhe në përgjithësi në magazinë në depo tonë. Do të jemi të lumtur t'ju dërgojmë një propozim për artikujt e rekomanduar. Ju lutemi na informoni se si do t'ju kontaktojmë dhe do të na informoni për aplikimin tuaj, në mënyrë që t'ju japim rekomandime të mëtejshme.

Sonication pa kontaminim me GDmini2

Konfigurimi GDmini2

Na kontaktoni! / Pyet Na!

Pyesni për më shumë informacion

Ju lutemi përdorni formularin e mëposhtëm për të kërkuar informacion shtesë në lidhje me mikroreaktorin ultrasonik GDmini2, aplikacionet dhe detajet e çmimit. Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë me ju procesin tuaj të ultrazërit dhe t'ju ofrojmë sonikatorin më të përshtatshëm!

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.


 

GDmini2 Sonicator n Kërkim dhe Shkencë

GDmini2 është një sistem sonikimi intensiv për trajtim tejzanor indirekt, pa kontakt dhe pa kontaminim, i përdorur shpesh në laboratorë, procese farmaceutike dhe mjekësore dhe aplikime në dhoma të pastra. Më poshtë mund të gjeni Fletën e të Dhënave të GDmini2 si dhe një përzgjedhje artikujsh shkencorë që paraqesin këtë pajisje unike ultrasonike. Artikujt shtrihen nga bërthamimi dhe kristalizimi, përpunimi i nano-grimcave, deri te nxjerrja e komponimeve bioaktive nga botanikët. Nëse jeni duke kërkuar për një aplikacion specifik dhe referenca shkencore përkatëse, ju lutemi na kontaktoni.

GDmini2 në UP200St-TD Transducer (200 watts)

GDmini2 në UP200St-TD Transducer (200 watts)

Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.