All-In-One Përgatitja Sample UP200St_TD

Pajisja 200 watt tejzanor UP200St_TD ofron një shkathtësi të gjerë, pasi kjo njësi themelore lejon tre konfigurime krejtësisht të ndryshme.

Sistemi bazë përbëhet nga dhënësi UP200St_TD i cili udhëhiqet nga gjeneratori 200 vat (UP200St-G) duke zëvendësuar energjinë elektrike për aplikime të ndryshme tejzanor, si shpërndarja dhe deaglomerimi, përgatitja e mostrës dhe deaerimi. Një sistem themelor tejzanor me tre mundësi setup:

UP200St_TD SonoStep: Sample Preparation Unit

Përpunimi i Vogël Vëllimi & Përgatitja e mostrës përpara analizës: Sonication, stirring dhe Pumping me një pajisje.

SonoStep është pajisja perfekte për përgatitjen e mostrave të besueshme dhe të rehatshme. Tre funksionet themelore të sonication vazhdueshme, nxitje dhe pompimit janë të integruar në një pajisje kompakte. Ultratinguj, dhe pompë centrifugale janë të integruar në një gotë inoks të agjituar. Kështu, Pompa SonoStep, nxit dhe sonicates mostrën në recirculation. Portat e kyçjes lejojnë lidhjen e drejtpërdrejtë me pajisjet analitike, p.sh. sistemet e matjes së grimcave, për matjet më të sakta. Ultratinguj përziera, shpërndan, emulsionon, degason mediumin në mënyrë që mostra të jetë homogjene dhe të përpunohet në mënyrë të barabartë kur të futet në pajisjen analitike.

Përgatitja e mostrës për ruajtjen e kohës Nivelet e fuqisë lejojnë sonication të sofistikuar në një kohë të shkurtër, të ngjashme me sonication direkte nga një homogenizer me avantazhin se SonoStep jep mostër sonicated direkt në pajisjen analitike. Lidhja e drejtpërdrejtë e SonoStep përmes gypit ose tubit me pajisjen analitike, p.sh. për matjen e grimcave, lehtëson rutinën e punës në laborator në mënyrë të konsiderueshme.

UP200_TD CupHorn

Në kombinim me TD_CupHorn accessory, UP200St_TD kthehet në një bri të fuqishëm të tejzanor të kupës. Enën e kupës vjen me një mbajtës shtesë të shishkës për sonication deri në 5 tuba eppendorf.
Bri i kupës mund të përdoret si dush me ultratinguj me intensitet të lartë për sonikim të drejtpërdrejtë dhe të tërthortë. Përderisa mostra është e mbushur drejtpërdrejt në bririn e kupës për një sonikim të drejtpërdrejtë, bri i kupës përdoret si një dush me ujë tejzanor për ultrasonication indirekt. Me mbajtësin e shishkave mund të përpunohen deri në 5 shirita të mbyllur (p.sh. tubat Eppendorf) duke shmangur aerosolet dhe ndotjen e kryqëzuar. Prandaj, bri tejzanor filxhan është mjet i përsosur për sonicate mostra sterile ose patogjene. Kjo lejon sonication të njëkohshme të tubave të shumta në kushte të njëjta të procesit.

Kjo video tregon filxhanin tejzanor 200 vat për shpërndarjen, homogjenizimin, nxjerrjen ose degazinimin e mostrave laboratorike.

Kupa tejzanor (200 Watts)

Miniatura e videos

UP200St-TD_Cuphorn me pajisje (Kliko për ta zmadhuar!)

Bri filxhan tejzanor TD_CupHorn për sonikacion intensiv nga këndvështrime të ndryshme. Djathtas lart: mbajtës i shisheve për sonikimin e deri në 5 tubave eppendorf. Poshtë djathtas: bashkëngjitja e qelizave rrjedhëse

Pompimi, përzierja dhe Sonication me All-in-One pajisjen tejzanor SonoStep (Kliko për ta zmadhuar!)

SonoStep – pajisje për përgatitjen e mostrës ultrasonike për pompimin e kombinuar, përzierjen dhe sonication

sonication, stirrer dhe pompë në një pajisje kompakte (Kliko për ta zmadhuar!)

UP200St_TD SonoHapi

Na kontaktoni!

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.


Gjenerator UP200St-G me ekran touch me ngjyrë siguron mirëdashësi operacionale

Ekran me prekje me ngjyrë të UP200St

Reaktori i rrjedhës së UP200_TD

Një bllokues i fiksuar lejon ndryshimin e lehtë midis bashkëngjitjeve të ndryshme.

UP200St_TD FlowCell

Me lidhjen e qelizës së rrjedhjes, UP200St_TD funksionon si një rregullim i vogël i recirkulacionit për përpunimin tejzanor në një regjim të vazhdueshëm rrjedh. UP200St_TD FlowCell është e pajisur me 2 porte ushqimi me diametër të brendshëm 2.5mm. Reaktori mund të mbyllet me një kapak për të siguruar një mjedis të mbyllur të procesit.

Avantazhet e UP200St_TD:

Performance:

  • Sonication konsistente deri në 200 watts për përgatitjen e mostrës.
  • Përzierja, shpërndarja dhe zhvendosja, si dhe shpërbërja nga forca të fuqishme tejzanore
  • Asnjë humbje e mostrës, pa ndotje të kryqëzuar

efikasiteti:

  • Përgatitja e lehtë e mostrës me konfigurimin dhe funksionimin e thjeshtë të një pajisjeje

fleksibiliteti:

  • Njësia bazë e gjithanshme lejon tri konfigurime të ndryshme
  • Përcaktimi dhe funksionimi i thjeshtë
  • Bllokim i shpejtë i shpejtë për ndryshim të shpejtë dhe të lehtë të bashkëngjitjeve (SonoStep, FlowCell, CupHorn)
  • Mekanizëm me shpejtësi të shpejtë për pastrim të shpejtë dhe të thjeshtë
  • Lidhje të thjeshta të çorape ose lidhjeve të tubave

Njësia themelore UP200St_TD

Ekran Touch-Screen me ngjyra të plota

Ekran me prekje me ngjyrë të pajisjes tejzanor UP400St

Një përmirësim i madh nga këndvështrimi operacional është ekran me ngjyrë me prekje. Ky ekran i ndjeshëm me prekje dhe me majë shkruan për trajtim të lehtë, ndërsa vendosja e saktë e parametrave të operimit dhe shfaqja e vendosjes së energjisë me ultratinguj janë të garantuara dhe të kombinuara me komoditetin më të lartë për operatorin. Menuja e kontrollit dixhital është intuitive për t'u përdorur si i reduktuar në cilësimet kryesore. Cilësimi i amplitudës / fuqisë dhe modaliteti i pulsit mund të rregullohet nga një prekës me prekje me ngjyrë (me 1%, 5% ose 10% të parakohshme). Përdoruesi vendos, nëse preferon shfaqjen e amplitudës dhe fuqisë si bargrafë me ngjyrë ose përfaqësim numerik. Ekrani mund të ndryshohet nga modaliteti i rregullt i shikimit në mënyrën e shfaqjes BIG NUMBER, e karakterizuar nga kontrasti i rëndë dhe madhësia e madhe e shkronjave për një shikueshmëri më të mirë.

kontrollit të largët të shfletuesit

UP200St mund të kontrollohet duke përdorur ndonjë shfletues të zakonshëm, siç janë Internet Explorer, Safari, Firefox, Mozilla, IE / Safari i lëvizshëm duke përdorur ndërfaqen e re të LAN-it. Lidhja LAN është një instalim shumë i thjeshtë plug-n-play dhe nuk kërkon instalim të softuerit. Pajisja tejzanor vepron si server DHCP / klient dhe kërkon ose cakton automatikisht një IP. Pajisja mund të operohet direkt nga PC / MAC ose duke përdorur një çelës ose router. Duke përdorur një router pa tel opsional të konfiguruar paraprakisht, pajisja mund të kontrollohet nga shumica e smartfonëve ose kompjuterave tabletë, p.sh. iPad Apple. Duke përdorur port-forwarding një router të lidhur, ju mund të kontrolloni UP200St tuaj nëpërmjet internetit nga çdo vend në botë – telefoni juaj i zgjuar ose tableta është telekomanda.

Rrjet i integruar

Një tjetër tipar i zgjuar i UP200St është operimi dhe kontrolli nëpërmjet LAN (rrjeti lokal, shiko kutinë e djathtë) që lehtëson operimin dhe lejon fleksibilitet të lartë të përpunimit. Të gjitha informatat e procesit të zërit regjistrohen në kartën e të dhënave SD, automatikisht. Një sensor i integruar mat temperaturën përgjithmonë, ndërsa dy ndriçues të ndritshëm LED ndriçojnë mostrën e zërit.

Tuning automatike e frekuencave

Ashtu si të gjitha pajisjet tejzanore Hielscher, UP200St vjen me një akordim inteligjent të frekuencave automatike. Kur pajisja ndizet, gjeneratori do të ndjejë frekuencën optimale operacionale. Ajo pastaj do të përzënë pajisjen në këtë frekuencë. Kjo përmirëson efikasitetin e përgjithshëm të energjisë dhe besueshmërinë e pajisjeve tona tejzanor. Të gjithë ju duhet të bëni është të ndizni sistemin. Gjeneratori do të kryejë akordimin e frekuencës automatikisht në një pjesë të një sekonde.

Na kontaktoni / kërkoni më shumë informacion

Bisedoni me ne në lidhje me kërkesat tuaja të përpunimit. Ne do të rekomandojë më të përshtatshme instalimit dhe përpunimit parametrat për projektin tuaj.

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.
Fakte të vlefshme

Homogenizuesit e indeve te tejzanor shpesh referohen si sonicator, sonificator, lazer sonik, ndarës me ultratinguj, mulli tejzanor, pirun, sonifier, shpërbërës sonor, shpërndarës qelizash, shpërndarës tejzanor ose shpërndarës. Termat e ndryshëm rezultojnë nga aplikimet e ndryshme që mund të plotësohen nga sonication.

UP200St TD_CupHorn për sonifikimin indirekt të mostrave

UP200St TD_CupHorn për sonifikimin indirekt të mostrave

Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.