UTR200 – Bri i fuqishëm i kupës së tejdukshme

UTR200 është një pajisje e fuqishme tejzanor me një sonotrode në formë brumi. Ajo mund të përdoret si një dush me ultratinguj me intensitet të lartë ose – kur mbyllet – si një reaktor tejzanor për sonication inline.
UTR200 është përdorur kryesisht për përgatitjen e mostrës në aplikimet laboratorike. Një nga aplikimet e saj më të forta është përgatitja e ADN-së si nxjerrja e ADN-së, prerja dhe copëzimi.

Prodhimi i UTR200 është ndërprerë dhe zëvendësohet me modelin dixhital UP200St_TD Cuphorn, e cila ju jep edhe mundësi më shumë sonication. Ju lutemi vizitoni faqen e UP200St_TD Cuphorn për informacionin më aktual.
Sigurisht, ne do të furnizojmë pajisje dhe shërbime për të dy modelet më tutje!
Kjo video tregon filxhanin tejzanor 200 vat për shpërndarjen, homogjenizimin, nxjerrjen ose degazinimin e mostrave laboratorike.

Kupa tejzanor (200 Watts)

Miniatura e videos

Ashtu si një rezervuar tradicional pastrimi tejzanor, UTR200 (200 watts, 24kHz) punon sonicates nga fundi, por me një intensitet 50 herë më të lartë. Karakteristikat e saj në aspektin e cilësisë janë të njëjta me ato të procesorëve të tjerë Hielscher tejzanor, të tilla si UP200Ht. Ai është i përshtatshëm për sonication direkt ose indirekt të lëngjeve p.sh. çrregullimeve qelizore, homogenizing ose emulsifying. Djathë me formë në formë buteje është machined nga një copë për të parandaluar rrjedhjet. Pjesa e sipërme e sonotrodit është pa luhatje dhe mund të përdoret për montimin e aksesorëve përkatës për aplikime të ndryshme. Një mbulesë korresponduese e reaktorit merr tubat e Eppendorf ose tubat e provës për sonikimin indirekt. Për një sonication më intensive të shisheve dhe provave për proceset, të tilla si shpërndarë, homogenizing dhe emulsifying, ju lutem hidhni një sy në tonë VialTweeter.

Me anë të mbulimit të reaktorit dhoma është mbyllur hermetikisht. Nëse mbulesa ka një hyrje dhe prizë shtesë, sonoreaktori mund të përdoret si sistem i rrjedhjes. Përveç kombinimit të aplikacioneve me pajisje të ndryshme, UTR200 është një alternativë e fuqishme për banjot e zakonshme tejzanor.

UTR200 është një cuphorn tejzanor i besueshëm dhe i fuqishëm. (Kliko per te zmadhuar!)

Procesor tejzanor UTR200

Kërkesë informacioni

Kërkesë një propozim për këtë artikull!

Për të marrë një propozim, ju lutemi t'i detajet e kontaktit tuaj në formularin e mëposhtëm. Një pajisje konfiguracion tipik është e para-zgjedhur. Ndjehen të lirë për të rishikojë përzgjedhjen para se ta klikoni butonin për të kërkuar propozim.
Ju lutem tregoni informacionin, që dëshironi të merrni, më poshtë:  • UP400S homogjenizues laboratorik tejzanor për operimin e montuar në këmbë  • Mbulesa e reaktorit (zgjerimi) për dhomën e reaktorit të mbyllur hermetikisht  • Shtrirja për sonication indirekt  • Timer për të paracaktuar kohën e mostrimit të mostrës  • Power Meter  • Power Meter


Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.UTR200 (200W, 24kHz) Hielscher është një sonoreaktor i fuqishëm për sonication në një cuphorn ose sonication indirekt e shisheve në një dush intensive me ultratinguj (Kliko për ta zmadhuar!)

Sonoreaktor UTR200


Sonoreactor UTR200 mund të përdoret si filxhan tejzanor, si reaktor dhe për sonication intensiv të tërthortë të shisheve.

UTR200 në rastin e transportit

Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.