VialTweeter – Sonication intensive e volumeve të vogla

Sonication është një metodë shumë e efektshme për përzierjen, homogjenizimin, emulsifikimin, shpërndarjen, shpërbërjen dhe degazimin e lëngjeve me anë të cavitation tejzanor. VialTweeter zbaton këtë teknologji në shishe, të tilla si shishkat e autosamplerëve, shishet e magazinimit dhe shishet reagente pa nevojën për të hapur kapakun ose ndonjë banjë uji.

Prodhimi i këtij modeli të VialTweeter është ndërprerë dhe është zëvendësuar nga modeli dixhital UP200St me VialTweeter. Ju lutemi vizitoni faqen e UP200St me VialTweeter për informacionin më aktual.
Sigurisht, ne ende furnizojmë Sonotrode, pajisje shtesë dhe shërbime për të dy modelet!

The VialTweeter është një alternativë efektive për sonication e shishe në banjot pastrim tejzanor ose tanke, në të cilën uji që rrethojnë shishe merr shumicën e energjisë – ndërsa fuqia efektive në një shishkë 1.5ml është aq e ulët sa 0.01 watt. Për proceset e zërit, kjo nuk është aspak fuqi.

The VialTweeter sjell deri në 10 vat për secilën nga gjashtë shishkat në pjesën e saj të lartë të intensitetit dhe deri në 5 vat për dy shishkat e vendosur në pjesën e saj me intensitet të ulët. Këto nivele të fuqisë lejojnë proceset e sofistikuara të zërit (shihni një listë në fund të kësaj faqeje) në kohë të shkurtër, të ngjashme me sonication direkt nga një homogenizer.

Ultrasonifikimi i shishkave ose birrave në fundin e përparmë të VialTweeter.The VialTweeter mund të sonicate një provë, shishe ose gotë me volum deri në 500ml bashkangjitur në fund të saj, gjithashtu. Fuqia mund të rregullohet me anë të rregullimit të amplitudës në panelin e përparmë të gjeneratorit. Sapo vendosur, amplitudë do të mbahet në vlerën e rregulluar dhe vullneti shpërndahet në mënyrë të barabartë në të gjithë 6 shishat me intensitet të lartë dhe 2 shishta me intensitet të ulët. Kjo ju jep efekte riprodhuese sonication.

The VialTweeter është mundësuar nga procesori tejzanor UIS250v (250 watts, 24kHz). Kjo njësi kompakte dhe e besueshme është e lehtë për t'u instaluar dhe punuar. Ndërsa gjeneratori tejzanor është tuned në frekuencën e sonotrode automatikisht, nuk ka asnjë manual frekuencë akordim kërkohet. Për një transmetim të mirë të dridhjeve ultratinguj në shishkat individuale, shishkat janë të shtyrë me butësi në vrimat e VialTweeter. Çdo vrimë e VialTweeter është bërë për të mbajtur shishe të madhësive më të zakonshme, markave dhe harton, të tilla si

 • vials dhe tuba provë të vëllimit 0,5ml, 1,0ml, 1,5ml ose 2,0ml, p.sh. 12x32mm ose 15x45mm
 • shishe të bëra nga Eppendorf, pyll në gjelbërim ose të pajtueshme
 • shishe me majë të parakohshme, fund i prerë ose fije me vidë
 • shishta me / pa futje të kufizuara vëllimi
 • shishta me / pa mbyllje
 • shishta fundore konike, shishat fundore të sheshtë, ose shishat e poshtme V-së
 • shishe microsampling, shishe headspace, dhe shishe ruajtje mostër
 • shishe prej polipropileni (PP), polietileni (PE), polimetilpentene (TPX), plastik ose PTFE ose ndonjë plastike tjetër
VialTweeter për sonication të njëkohshme të shisheve të ndryshme.

VialTweeter jam UIS250v

Kërkesë informacioni

UIS250v mund të përdoret me VialTweeter ose një sonotrode për sonication direkte.

UIS250v me LS24d3

Në fund të VialTweeter, një anije e vetme mund të bashkëngjitet për sonication. Ju mund të përdorni anije, të tilla si

 • shishe, tuba provash ose beqeri
 • enët e volumit deri në 500ml
 • anije me diametër minimal prej 10mm
 • enët e bëra prej qelqi, polipropileni, polistireni ose ndonjë plastikë tjetër

The VialTweeter vibron përmes murit të shishkës / enëve. Prandaj, shishkë mund të mbetet e mbyllur. I ndryshëm nga sonikimi i drejtpërdrejtë me anë të një hetimi tejzanor / sonotrode (p.sh. LS24d5 për UIS250v) që është zhytur në lëng, kjo eliminon kontaminimin kryq të mostrave. Zvogëlon kohën e kërkuar për shishkë / enë. VialTweeter mund të pastrohet dhe dezinfektohet me lehtësi.

The VialTweeter është autoklavueshëm derisa dhënësi i UIS250v është bërë nga çelik inox (IP65, NEMA4). Gjeneratori është i lidhur me dhënësin nga një kabllo lidhëse 4m.

UIS250v me VialTweeter mund të operohet vazhdimisht. Funksionimi i ciklit të pulsit mund të zgjidhet në panelin e përparmë të gjeneratorit tejzanor. Një ndërfaqe PC me ndërfaqe me softuer mund të regjistrojë fuqinë ultratingull totale dhe fuqinë e kombinuar neto të hyrjes në çdo Windows®-PC dhe lejon kontrollin e largët të të gjithë parametrave thelbësorë, siç është koha e zërit dhe amplitudë.

Përndryshe, UIS250v mund të përdoret për sonication shumë intensive të një shishkë të vetme. sonotrode VT24d10 është projektuar për të shpërndarë deri në 15 watts në një shishkë të vetme. Kjo mundëson aplikime shumë të sofistikuara. Sonotrodes për diameters ndryshme shishkë janë në dispozicion.

Stand-montuar Homogenizer UIS250vPër sonication direkt të lëngjeve UIS250v mund të pajiset me sonotrodes për zhytje në lëngje. Në këtë mënyrë, UIS250v mund të përdoret si një homogjenizues i mbajtur me dorë ose i montuar në stendë.

Shkëmbimi midis VialTweeter dhe sonotrodes merr përafërsisht. 5min.

The VialTweeter si dhe sonotrodet individuale mund të përdoren në kombinim me UIS250v për shumë aplikime, si:

Kërkesë një propozim për këtë artikull!

Për të marrë një propozim, ju lutemi t'i detajet e kontaktit tuaj në formularin e mëposhtëm. Një pajisje konfiguracion tipik është e para-zgjedhur. Ndjehen të lirë për të rishikojë përzgjedhjen para se ta klikoni butonin për të kërkuar propozim.
Ju lutem tregoni informacionin, që dëshironi të merrni, më poshtë: • Përpunues tejzanor UIS250v • VialTweeter Sonotrode

  sonotrode për sonication indirekte deri në 8 shishe (p.sh. Eppendorf), fije femër M8x1, me rrufe në qiell M8x1, dimensionet (LxWxH) 210x40x50mm shishe të preferuara: • Sonotrode LS24d3

  bërë nga titani, diametër tip 3mmpërafërsisht. gjatësi 100mm, fije mashkull M8x1, për mostrat nga 5ml deri në 100ml • Sonotrode LS24d5

  bërë nga titani, diametër tip 5mmpërafërsisht. gjatësi 100mm, fije mashkull M8x1, për mostrat nga 10ml deri në 200ml • Sonotrode LS24d10

  bërë nga titani, diametër tip 10mmpërafërsisht. gjatësi 100mm, fije mashkull M8x1, për mostrat nga 20ml deri në 400ml • sonotrode VT24d10

  sonotrode për sonication indirekt të 1 shishkë (p.sh. Eppendorf), për diametrat e shishkës prej 5 deri në 15mm (ju lutemi specifikoni më poshtë), të bëra prej titani, përafërsisht. gjatësi 100mm, fije femër M8x1, me rrufe në qiell M8x1, kërkon pirg për montim në këmbë, p.sh. diametër ST1-Clamp (__mm), markë: • Qëndroni për sonikimin e mostrave laboratorike

  diametri 16mm, i perbere nga çelik inox, gjatesi baze 300mm, gjeresi 150mm, lartesi 600mm • Shtrëngoj për sonication sample laborator

  pirg për mbajtjen e diam. 0 deri në 63mm, prej alumini, për përdorim me qëndron deri në 16.5mm, p.sh. ST1-16 • LabLift, p.sh. për sonication intensive të lëngjeve në beakers xhami në laborator

  ose pozicionimi i lehtë i mostrave nën hetimet tejzanor për të kontrolluar thellësinë e zhytjes, çelik inox, gjurmë 100x100mm, lartësi rregullueshme: 50 deri 125mm • Timer për të paracaktuar kohën e mostrimit të mostrës

  rom 00:00 në 99:59 (min: sec) • Power Meter

  me dhunti të shumta, për shfaqjen e fuqisë aktuale, energjisë së akumuluar dhe kohëzgjatjes së akumuluar, 115V ~ 1P, 50-60Hz • Power Meter

  me shumëllojshmëri, për shfaqjen e fuqisë aktuale, energjisë së akumuluar dhe kohëzgjatjes së akumuluar, 230V ~ 1P, 50-60Hz


Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.Kontejnerët më të mëdhenj dhe shishet mund të vendosen në VialTweeter për sonication indirekt.

Sonication me VialTweeter


Transmetues tejzanor UIS250v me mbajtëse shishesh për sonicimin indirekt të tubave të vetëm të provës.

UIS250v me VT26d10

Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.