Pajisjet industriale tejzanor

Pajisjet tejzanor industriale Hielscher janë të fuqishme, efikase dhe të besueshme. Ato janë ndërtuar për të funksionuar vazhdimisht me ngarkesë të lartë në mjediset industriale. Me deri në 16 kilovat për pajisje, Hielscher është furnizuesi kryesor ultrasonik për proceset industriale të lëngshme.

Përpunimi tejzanor me lëng në nivelin industrial Përpunimi tejzanor i lëngjeve në nivelin industrial kërkon pajisje industriale tejzanor, sepse kërkesa për energji rritet me vëllimin ose rrjedhën që do të përpunohet. Pajisjet laboratorike tejzanor nuk janë të mjaftueshme për proceset e prodhimit në shkallë të gjerë. Hielscher është furnizuesi kryesor ultrasonik për aplikime industriale të përpunimit të lëngjeve, të tilla si, shpërndarja, bluarja e pigmenteve në bojra ose bojëra, formulimi i veshjeve me performancë të lartë me nanomateriale, prodhimi i bionaftës ose pasterizimi i ushqimit ose pijeve.

pajisjeFuqia [kW]Freq. [KHz]Shkalla e rrjedhjes [m³ / orë]
UIP500hdT0.5200.00.25
UIP1000hdT1.0200.00.5
UIP1500hdT1.0200.000,75
UIP2000hdT2.0200.01.0
UIP4000hdT4.0200.52.0
UIP1000010.0181.010.0
UIP1600016.018>10.0

E ndërtuar për aplikim industrial

Kërkesat e pajisjeve ndryshojnë, kur merrni procese nga laboratori i kërkimit në nivelin e prodhimit. Vëllimet e përpunimit rriten; kostot e përpunimit kanë rëndësi; cilësia e përpunimit bëhet një objektiv kryesor. Faktorë të tjerë, siç janë besueshmëria e pajisjeve ose efikasiteti i energjisë mund të bëhen të rëndësishëm gjithashtu.

Hielscher ofron një gamë të përpunuesve tejzanor të projektuar posaçërisht për aplikimet industriale të përpunimit të lëngjeve.

UIP16000 është një mikser i fuqishëm tejzanor me prerje të lartë 16 kW që përdoret për aplikime kërkuese si shpëlarja e metaleve, dispersionet minerale dhe homogjenizimi i llumrave me viskozë të lartë dhe gërryes.

UIP16000 (16 kilovat)
homogjenizues i fuqishëm industrial

Kërkesë informacioni

Fuqia dhe efikasiteti i jashtëzakonshëm

Fuqia dalëse tejzanor është një faktor kryesor për rritjen e procesit. Në mënyrë që të përpunoni vëllime më të mëdha në një kohë të caktuar, duhet të vendosni më shumë energji. Hielscher është furnizuesi kryesor në botë i pajisjeve tejzanor me fuqi të lartë. Fuqia tejzanor për pajisje varion nga 500 vat deri në 16 kilovat. Për aplikimet tipike të përpunimit të lëngjeve, katër ose më shumë njësi janë të kombinuara në grupe për tepricë të shtuar dhe përshtatshmëri të kapacitetit. Për shembull, një tufë prej 6xUIP10000 (60kW) mund të përdoret për përpunimin e deri në 50 metra kub bionaftë në orë.
Pajisjet industriale me fuqi të lartë përdorin më shumë energji elektrike. Duke marrë parasysh rritjen e çmimeve të energjisë, kjo ndikon në kostot e përpunimit. Për këtë arsye, është e rëndësishme që pajisjet të mos humbin shumë energji në shndërrimin e energjisë elektrike në prodhim mekanik. Procesorët tejzanor të Hielscher kanë një efikasitet të jashtëzakonshëm prej më shumë se 85%. Kjo zvogëlon kostot tuaja të energjisë elektrike dhe ju jep më shumë performancë të përpunimit.

Nota Industriale për Performancë dhe Besueshmëri

Për të përmbushur kërkesat e përpunimit industrial merr më shumë se vetëm pushtet. Pajisjet Hielscher industriale tejzanor janë ndërtuar për operim të vazhdueshëm në mjedise të kërkuar. Çdo komponent i vetëm i procesorëve industrial Hielscher tejzanor (seri UIP) është projektuar dhe testuar për performancën afatgjatë. Në instalimet në mbarë botën, sistemet tejzanor Hielscher përballen me instalimin në natyrë, ajrin e pluhurosur, lëngjet e mbuluara ose trajtimin e përafërt.

Na kontaktoni! / Pyet Na!

Ju lutemi përdorni formularin e mëposhtëm, nëse dëshironi të kërkoni informacione shtesë rreth homogjenizimit tejzanor. Ne do të jemi të lumtur t'ju ofrojmë një sistem tejzanor që plotëson kërkesat tuaja.

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.