UIP2000hd tejzanor procesor – High-Efikasiteti

Procesori tejzanor UIP2000hd (20kHz, 2000W) është një pajisje tejzanore e fuqishme dhe e adaptueshme për përpunimin industrial të lëngjeve. Përdoret për aplikacione, siç është emulsification, shpërndarë & mulliri gjobë grimce, lizë & ekstraktim ose homogenizing.

Megjithë fuqinë e madhe të procesorit tejzanor UIP2000hd (2000 watts, 20kHz), kjo pajisje tejzanor nuk ka nevojë për ndonjë ftohje shtesë nga uji ose ajri i ngjeshur. Pajisja mund të operohet vazhdimisht edhe në ajër. Dizajni i fuqishëm i dhënës, i bërë nga çelik inox dhe titan, mundëson përdorim në kushte ekstreme të pluhurit, papastërtisë, temperaturave të larta dhe lagështisë.

Sipas nevojave operuese gjeneratori është i vendosur në një strehim ose në një kabinet dhe është i pajisur me tregon kontrolli si dhe me ndërfaqe elektrike.

UIP2000hd tejzanor procesorAplikime të rëndësishme për procesorin tejzanor UIP2000hd janë pastrimi intensiv i materialit të vazhdueshëm si telave, kasetave dhe profileve, të përbërësve të vetëm ose të nyjeve më të mëdha. Sonotrodes janë zgjedhur që të përputhen me aplikimin. trajtimi i llumit të ujërave të zeza për një prodhim më të mirë të gazit, prodhimi i shumë mirë emulsione dhe pezullime, nxjerrjen dhe homogenizing si dhe reduktimin e mikrobeve janë aplikacione me këtë pajisje në shkallë të gjerë. Sonotrodes përkatëse p.sh. cascatrode ™ sigurojnë intensitetin e kërkuar të trajtimit tejzanor të lëngut. Qelizat rrjedhëse përkatëse ofrohen për operim të vazhdueshëm. Zorrë mbrojtëse të shëndoshë të plotë të sistemit tejzanor bazuar në UIP2000hd. Fotografia e mësipërme, tregon një sistem të shpërbërjes prej 24xUIP2000. Fuqia e kombinuar e 48kW përdoret për përpunimin e përafërsisht. 6m³ / hr.

Sistem i adaptueshëm

Procesori tejzanor UIP2000hd në kutinë e mbrojtjes së tingullit

Një listë e gjerë e aksesorëve të shumëfishtë, të tilla si sonotrodes, boosters dhe qelizat rrjedhin është në dispozicion për UIP2000hd. Në kombinim me një sonotrode dhe qëndrim, ju mund të sonicate beakers mostër për të testuar formulime të ndryshme të lëngshme për përgjigjen e tyre për sonication.

Për përpunimin e grupeve më të mëdha se 5 litra, në përgjithësi ne rekomandojmë sonicate duke përdorur një reaktor të qelizës së rrjedhjes (modaliteti i rrjedhjes) në mënyrë që të arrihet një cilësi më e mirë e përpunimit. Kur përdoret me një qelizë rrjedhëse ju mund të ekzekutoni mostra më të mëdha në riqarkullimi për të vendosur korrelacionin ndërmjet parametrave, të tilla si amplitudë, presion dhe përbërje të lëngshme, si dhe rezultatet e procesit dhe efikasitetin. Kur përdoret për sonication e lëngjeve në mënyrë të rrjedhës, UIP2000hd zakonisht mund të procesit midis 1.0 dhe 8.0L / min (Norma aktuale do të varet nga procesi juaj). Si UIP2000hd është klasën e plotë industriale, ajo mund të operohet 24 orë në ditë (24h / 7d). Një UIP2000hd zakonisht mund të procesojë përafërsisht. 2 deri 10m³ në ditë. Për një xhiros më të lartë të prodhimit, ne rekomandojmë përdorimin e njësive të shumëfishta ose të pajisjeve më të mëdha tejzanor:

Shkalla Industriale dhe Efikasiteti Outstanding

UIP2000hd është projektuar dhe e ndërtuar për prodhim komercial. Ky procesor tejzanor kërkon pak mirëmbajtje, është e lehtë për t'u instaluar dhe e thjeshtë për t'u pastruar dhe për të sanitur.Efikasiteti i përgjithshëm i energjisë është i rëndësishëm për ultrasonifikimin e lëngjeve. Efikasiteti përshkruan se sa nga fuqia transmetohet nga priza në lëng. Pajisjet tona të zërit kanë një efikasitet të përgjithshëm prej më shumë se 80%.

UIP2000hd ka një shumë efikasitet te larte në konvertimin e energjisë elektrike në oshilacione mekanike të sonotrode. Kjo do të thotë se më shumë energji transmetohet në lëng, duke rezultuar në një sonication më të mirë. Efikasiteti i përgjithshëm i energjisë i UIP2000hd është përafërsisht. 80-90% nga priza elektrike në lëng (klikoni në imazhin e mësipërm për të zgjeruar tabelën).

Kontrolli i Amplitudes së Plotë dhe Performanca e Lartë

Amplituda e UIP2000hd kontrollohet në mënyrë elektronike, kështu që madhësia e vibracioneve mekanike tejzanore në sonotrode është konstante në të gjitha kushtet e ngarkesës. Ju mund të ndryshoni amplitudën nga 50 në 100% në gjenerator dhe vargjet shtesë duke përdorur brirë të ndryshëm. Amplitudë e zgjedhur është duke u mbajtur konstante, ndërsa sonicating çdo material në çdo presion. Ky funksion ju jep kontroll i plotë mbi parametrin më të rëndësishëm të zërit: Amplitudë.

Tuning automatike e frekuencave

UIP2000hd është e pajisur me një inteligjent Tuning automatike e frekuencave. Gjeneratori gjen automatikisht frekuencën optimale operacionale të konfiguracionit të bashkangjitur të dhënës-përforcues-sonotrode. Kjo rezulton në një efikasitet më të lartë dhe besueshmëri të përgjithshme të energjisë.

Testimi dhe vlerësimi i kushteve të mira

Nëse dëshironi të vlerësoni UIP2000hd për qëllimet tuaja, ju mund të merrni me qira të gjitha sendet standarde në kushte të mira. Përndryshe, ju mund të zhvilloni gjykime të procesit në tonë proces laborator. Një listë e aksesorëve standard mund të gjendet më poshtë. Të gjitha sendet zakonisht barten në magazinë, prandaj koha e dorëzimit është me të vërtetë e shkurtër. Ju lutemi përdorni formularin më poshtë, tek kërkoni një propozim ose për një UIP2000hd me pajisje të përshtatshme.

Ne bëjmë pajisje të personalizuara, gjithashtu. Kjo përfshin sonotrodes speciale ose qeliza rrjedhëse. Ndjehen të lirë për të përshkruar kërkesat tuaja të veçanta në fushën e komenteve në formën e mëposhtme.

Kërkesë një propozim për këtë artikull!

Për të marrë një propozim, ju lutemi t'i detajet e kontaktit tuaj në formularin e mëposhtëm. Një pajisje konfiguracion tipik është e para-zgjedhur. Ndjehen të lirë për të rishikojë përzgjedhjen para se ta klikoni butonin për të kërkuar propozim.
Ju lutem tregoni informacionin, që dëshironi të merrni, më poshtë: • Transmetues tejzanor UIP2000

  frekuenca tejzanor 20kHz, sistemi automatik i akordimit të frekuencës, amplituda 25 mikron, amplitudë e rregullueshme nga 50 deri 100%, mbrojtja e thatë e mbrojtur, me ndërfaqe për telekomandë ose kontroll UPC, transmetues kabllosh 3m në gjenerator, me vegla montimi, bri titan me fije femër M14x1 230 Volt, AC, faza e vetme, 13A, 50-60Hz • për përdorim me fllanxhë RFLA100, për funksionimin e qelizës së rrjedhës ose grumbull, titan, diametër tip 18mm, fije mashkull M14x1, përafërsisht. gjatësia 125mm (pa fije), raporti amplitudë përafërsisht. 1: 3.5 • për përdorim me fllanxhë RFLA100, për funksionimin e qelizës së rrjedhës ose grumbull, titan, diametër tip 22mm, fije mashkull M14x1, përafërsisht. gjatësia 125mm (pa fije), raporti amplitudë përafërsisht. 1: 2.4 • për përdorim me fllanxhë RFLA100, për funksionimin e qelizës së rrjedhës ose grumbull, titan, diametër tip 34mm, fije mashkull M14x1, përafërsisht. gjatësia 125mm (pa fije), raporti amplitudë përafërsisht. 1: 1.0 • për përdorim me fllanxhë RFLA100, për funksionimin e qelizës së rrjedhës ose grumbull, titan, diametër tip 40mm, fije mashkull M14x1, përafërsisht. gjatësia 125mm (pa fije), raporti amplitudë përafërsisht. 1: 0.7 • për operacion me grumbull, titan, diametër tip 50mm, fije mashkull M14x1, përafërsisht. gjatësia 125mm (pa fije), raporti amplitudë përafërsisht. 1: 0.5 • me fllanxhë çeliku inox të çvendosjes-çvendosje, për funksionimin e qelizës së rrjedhës ose grumbull, titan, diametër tip 50mm, fije mashkull M14x1, përafërsisht. gjatësia 125mm (pa fije), raporti amplitudë përafërsisht. 1: 0.5 • me O-ring (NBR) për montim në qelizat e rrjedhjes FC100L1-1S ose FC100L1K-1S me O-ring (2xNBR) deri te sonotrode, diametër 100mm, çelik inox, për përdorim me sonotrodes BS2d18, BS2d22, BS2d34 ose BS2d40, • reaktor decomposable çelik inox, max. presion 10 bare, per UIP500hd te UIP2000hd ne kombinim me fllanxho sonotrode dhe stembe ST2, O-unaza NBR, lidhesat e tubave (1/2″) me klip • reaktor decomposable çelik inox me xhaketë ftohëse, max. presion 10 bare, per UIP500hd te UIP2000hd ne kombinim me fllanxa sonotrode dhe stembe ST2, O-unaza NBR, lidhesat e tubave (fluid 1/2″, ftohje 1/4″) me klip • për qelizat rrjedhëse FC100L1-1S ose FC100L1K-1S, për zvogëlimin e volumit të reaktorit, për përdorim me sonotrode BS2d18 (F) ose BS2d22 (F), O-ring NBR, çelik inox • Futja 34, për qelizat rrjedhëse FC100L1-1S ose FC100L1K-1S, për reduktimin e volumit të reaktorit, për përdorim me sonotrode BS2d18 (F), BS2d22 (F) ose BS2d34 (F), O-unaza NBR, çelik inox • për rritje mekanike (ose rënie) të amplitudës në sonotrode, amplitudë raporti 1: 1.2 (ose 1: 0,83), titan, fije femër M14x1, për përdorim me bulona titanike (TiM14x1) • për rritje mekanike (ose rënie) të amplitudës në sonotrode, amplitudë raporti 1: 1.4 (ose 1: 0.71), titan, temat femra M14x1, për përdorim me bulona titanike (TiM14x1) • për rritje mekanike (ose rënie) të amplitudës në sonotrode, amplitudë raporti 1: 1.8 (ose 1: 0,56), titan, fije femër M14x1, për përdorim me bulona titanike (TiM14x1)

 • Stand për procesorë tejzanor UIP500, UIP1000 dhe UIP2000hd

  çelik inoks elektrik, i nevojshëm për qelizat rrjedhëse FC100L1-1S ose FC100L1K-1S, lartësi e rregullueshme 370 deri 590mm, tabaka e mbledhjes • LabLift, p.sh. për sonication intensive të lëngjeve në beakers xhami në laborator.

  për vendosjen e lehtë të mostrave nën hetimet tejzanor për të kontrolluar thellësinë e zhytjes, çelik inox, gjurmë 100x100mm, lartësi e rregullueshme: 50 deri 125mm • nga 00:00 në 99:59 (min: sec) • Kutia e mbrojtjes së zhurmës për UIP500, UIP1000 dhe UIP2000hd ultrasonicators për të zvogëluar emetimin e zërit të përpunimit cavitational.

  UIP500hd te UIP2000hd, p.sh. për përdorim me ST2 dhe qelizat rrjedhëse FC100L1-1S ose FC100L1K-1S • Power Meter

  me shumëllojshmëri, për shfaqjen e fuqisë aktuale, energjisë së akumuluar dhe kohëzgjatjes së akumuluar, 230V ~ 1P, 50-60Hz


Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.