UP100H – Pajisja kompakte laboratorike tejzanor

Procesor tejzanor UP100H (100W, 30kHz) është pajisja perfekte për sonication e mostrave laboratorike të vogla dhe të mesme. Ky homogjenizues kompakt, por i fuqishëm, përdoret zakonisht për përgatitjen e mostrës, të tilla si emulsifikimi, shpërndarja, shpërndarja dhe prishja e qelizave.

(Kliko për pamje më të madhe!) UP100H është një pajisje kompakte ende e fuqishme tejzanor për punë dore dhe montuar në këmbë.Procesori tejzanor UP100H (100 vat, 30 kHz) ka të njëjtin dizajn kompakt dhe ergonomik si homogjenizuesi UP50H (50 vat, 30 kHz), por vjen me dyfishin e fuqisë tejzanor. Me peshë 1.1 kg, është i lehtë për tu mbajtur. Sigurisht, një operacion në një stendë është gjithashtu i mundur. Gjeneratori tejzanor dhe transduktori janë të kombinuara në një njësi, në mënyrë që të mos ketë telashe me kabllot lidhëse. Një kabllo furnizimi me energji elektrike. Kjo eshte e gjitha.
Kjo pajisje është më e përshtatshme për ultratinguj të mostrave shumë të vogla dhe të mesme. Me përdorimin e sonotrode MS10 10 mm, gama e aplikimit zgjerohet në sonikimin e vëllimeve deri në 500 ml. Prandaj, kjo pajisje tejzanor përdoret kryesisht për përgatitjen e mostrave në laborator, si p.sh.

Në kombinim me qelizën e rrjedhës D7K, ju mund të sonikoni materialin me rrjedhje të vazhdueshme, p.sh. me 10 deri në 100 ml/min. Me këtë, ju mund të simuloni proceset e vazhdueshme të sonikimit në shkallën më të vogël. Meqenëse UP100H mund të përdoret 24 orë në ditë (24 orë/7 ditë), ky konfigurim mund të përpunojë deri në 140 L në ditë (në varësi të aplikacionit).

Kjo video e homogjenizuesit tejzanor UP100H tregon dizajnin kompakt dhe aplikimet e tij të gjithanshme, të tilla si shpërndarja, homogjenizimi, përzierja, degazimi ose emulsifikimi.

Ultrasonicator UP100H (100 Watts) - Homogjenizues kompakt tejzanor

Miniatura e videos

Testimi i fizibilitetit

(Kliko për pamje më të madhe!) UP100H (100 watts) përdoret zakonisht për testimin e fizibilitetit të aplikacioneve tejzanor.UP100H përdoret shpesh për studime të përgjithshme të fizibilitetit. Për këtë, një volum i vogël kampioni, p.sh. 5 ml futet në një shishkë të vogël dhe i ekspozohet sonikacionit intensiv për një kohë të gjatë. Fotografia në të djathtë tregon një konfigurim tipik për sonikimin intensiv të mostrave të vogla. Meqenëse fuqia tejzanor futet në mostër, lëngu do të nxehet shpejt, përveç nëse ftohet nga një banjë uji. Meqenëse nxehtësia mund të shpërndahet në banjën ftohëse, kampioni mund të sonikohet për një kohë më të gjatë, p.sh. 20 minuta.

Kërkesë një propozim për këtë artikull!

Për të marrë një propozim, ju lutemi t'i detajet e kontaktit tuaj në formularin e mëposhtëm. Një pajisje konfiguracion tipik është e para-zgjedhur. Ndjehen të lirë për të rishikojë përzgjedhjen para se ta klikoni butonin për të kërkuar propozim.
Ju lutem tregoni informacionin, që dëshironi të merrni, më poshtë: • Pajisja tejzanor UP100H është një pajisje kompakt dhe e fuqishme për aplikimet laboratorike

  për funksionim në dorë ose për përdorim në bazë, 100 watts, frekuencë tejzanor 30 kHz, sistem automatik i akordimit të frekuencës, amplitudë e rregullueshme nga 20 në 100%, puls i rregullueshëm nga 0 në 100%, i mbrojtur nga funksionimi i thatë, me ndërfaqe DSUB 9-pin, në kasë portative , me mbajtes stende per perdorim me stendë ST1-16 ose kuti mbrojtëse nga zëri SPB-L, me vegla montimi, grade IP40, bri titani me filetim femer M6x0.75
  dimensionet (LxWxH): 185x130x85mm, pesha: 1.1kg • bërë nga titani, diametri tip 1mm, përafërsisht. gjatesi 80mm, fije mashkullore M6x0.75, per mostra nga 0.1ml deri ne 5ml • bërë nga titani, diametri i tipit 2mm, përafërsisht. gjatësi 80mm, fije mashkull M6x0.75, për mostrat nga 2ml deri në 50ml • e bërë nga titani, diametri i tipit 3mm, përafërsisht. gjatësi 80mm, fije mashkull M6x0.75, për mostrat nga 5ml deri në 100ml • bërë me titan, diametër tip 7mm, përafërsisht. gjatësi 80mm, fije mashkull M6x0.75, për mostrat nga 10ml deri në 250ml • bërë me titan, diametër tip 7mm, përafërsisht. gjatesi 80mm, fije mashkullore M6x0.75, me vulen per sistemet e mbyllura • bërë me titan, diametër tip 7mm, përafërsisht. gjatësi 160mm, fije mashkullore M6x0.75, me vulë për sisteme të mbyllura • bërë me titan, diametër tip 10mm, përafërsisht. gjatesi 80mm, fije mashkullore M6x0.75, per mostra nga 20ml deri ne 500ml • Qëndroni për sonikimin e mostrave laboratorike

  me diametër 16 mm, i bërë prej çeliku inox, gjatësia bazë 300 mm, gjerësia 150 mm, lartësia 500 mm • Shtrëngoj për sonication sample laborator

  pirg për mbajtjen e diam. 0 deri në 63mm, prej alumini, për përdorim me qëndrim deri në 16.5mm, p.sh. ST1-16 • LabLift, p.sh. për sonication intensive të lëngjeve në beakers xhami në laborator.

  për vendosjen e lehtë të mostrave nën hetimet tejzanor për të kontrolluar thellësinë e zhytjes, çelik inox, gjurmë 100x100mm, lartësi e rregullueshme: 50 deri 125mm • Timer për të paracaktuar kohën e mostrimit të mostrës

  nga 00:00 në 99:59 (min: sec) • e bërë nga çelik inox, me ftohje, lidhje të çorape, për lëngje, autoklavueshëm, për operim me sonotrode MS7D, volumi përafërsisht. 13ml, me stand-përshtatës për ST1-16 (diametër 16mm) • me ftohje, lidhës gete, për lëngje, autoklavues, për operim me sonotrode MS7D (ose me sonotrode MS7L2D në kombinim me përshtatësin e fluksit NSA1), vëllimi përafërsisht. 80ml, me pirg për instalim në stendë, p.sh. qëndrimi ST1-16 (diametri 16mm) • për qafë standarde-qafë, vertikalisht rregullueshme, të përshtatshme për sonotrode MS7L2D në kombinim me qelizën e rrjedhjes GD7K • Kutia e mbrojtjes së zërit

  kuti për mbrojtjen e zërit, xham akril, me shufër të ndashme Ø16 mm, tryezë e rregullueshme vertikalisht, rrogoz anti-shqip, dimensionet (LxWxH): 29x20x35cm, pesha: 13 kg, izolimi i zërit: 22dB (A) matja e ajrit të hapur • Power Meter

  me dhunti të shumta, për shfaqjen e fuqisë aktuale, energjisë së akumuluar dhe kohëzgjatjes së akumuluar, 115V ~ 1P, 50-60Hz • Power Meter

  me shumëllojshmëri, për shfaqjen e fuqisë aktuale, energjisë së akumuluar dhe kohëzgjatjes së akumuluar, 230V ~ 1P, 50-60Hz


Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.