UP200St me VialTweeter për Përgatitjen e njëkohshme të mostrës

Në laboratorë, shpesh është e nevojshme të përgatiten mostra të shumëfishta në të njëjtën kohë në të njëjtat kushte të procesit. VialTweeter mundëson një sonication të njëkohshëm deri në 10 shishka me intensitet të njëjtë. Në këtë mënyrë, VialTweeter është një homogjenizues i besueshëm i laboratorit për homogjenizimin, emulsifikimin, shpërndarjen dhe deaglomerimin, nxjerrjen, lizën, shpërndarjen, si dhe degazimin e lëngjeve. Për shkak të parimit të sonikimit indirekt, asnjë probe nuk është zhytur në mostër në mënyrë që ndotja e kryqëzuar dhe humbja e mostrës të shmangen tërësisht.

VialTweeter për zhurmën intensive të shisheve të mbyllura

VialTweeter

Në laborator, shpesh mostrat e shumëfishta të volumeve të vogla duhet të përgatiten njëkohësisht - në mënyrë që të përzihet, homogjenizohet, emulsifikohet, shpërndahet, shpërbëhet ose degahet një medium i lëngët. VialTweeter siguron ultratinguj të fuqisë së lartë për të përmbushur aplikimin e kërkuar duke prezantuar në mënyrë të tërthortë kavitën tejzanor përmes murit të anijes në deri në 10 mostra në të njëjtën kohë. Në këtë mënyrë, ndotja e tërthortë dhe humbja e mostrës shmangen tërësisht.
Në kombinim me procesorin tejzanor UP200St, VialTweeter lejon sonication efektive dhe të rehatshme deri në 10 shishka në të njëjtën kohë dhe pa ndotje të kryqëzuar. Ndërsa intensiteti i njëjtë i ultrazërit i dërgohet secilit mostër, rezultatet e sonifikimit janë të barabarta dhe të riprodhueshme.

VialTweeter është një sistem ultrasonik unik për sinjifikimin e njëkohshëm deri në 10 shishka në të njëjtat kushte të njëjta pa ndotje të tërthortë.

UP200St me VialTweeter për Sonication of Vials Closed

Miniatura e videos

Ndërsa banjot pastrimi dhe tanket tejzanor sigurojnë vetëm energji ultratinguj të ultë, që rezulton në rezultate të papërpunuara të përgatitjes së mostrës, VialTweeter transmeton forca të forta tejzanore përmes anijeve në mostër. Gjatë sonikimit të tërthortë, tubat e provës mbeten përgjithmonë të mbyllura në mënyrë që kampioni të mos mund të kontaminohet, prishet ose të zhduket. Humbjet në mostër shmangen gjithashtu.
Shumë viale të provës standarde, të tilla si shishe automatike të mostrës, shishta mikrocentrifuge, shishta reagente si tuba Eppendorf ose tuba Nunc prej 1 deri në 5 ml përshtaten në VialTweeter. Për të siguruar një fleksibilitet edhe më të madh, vialPress i rregullueshëm dhe i lëvizshëm mundëson shtypjen e anijeve më të mëdha të mostrës në sipërfaqen e përparme të sonotrode bllokut VialTweeter. Në këtë mënyrë, deri në 5 shishe të mëdha mund të sonicated indirekt në të njëjtën kohë.
 
 
Avantazhet e VialTweeter në një shikim

 • Sonication intensive deri në 10 shishka në të njëjtën kohë
 • Sonication indirekt me intensitet të lartë tejzanor përmes murit anësor në mostër
 • Sonication indirekt shmang kontaminimin ndër-dhe humbjen e mostrës
 • Rezultatet e riprodhueshme për shkak të amplitudës së rregullueshme dhe të kontrollueshme të zërit
 • VialPress ju mundëson të zhurmoni tuba më të mëdhenj
 • Modaliteti i rregullimit të pulsit nga 0 në 100%
 • Autoclavable

 
VialTweeter Setup përbëhet nga tre komponentë kryesorë, të cilët janë të lehtë për tu montuar dhe sigurojnë mirëdashësi dhe komoditet të punës: Procesori tejzanor UP200St-G, dhënësi UP200St-T dhe VialTweeter.
Procesor tejzanor me 200 watts është shoferi tejzanor i VialTweeter. Për shkak të 200 watts të energjisë së ultrazërit, bëhet e mundur të sonicate deri në 10 shishe me një intensitet tejzanor deri në 10 watts për çdo tub provë. Kjo e bën VialTweeter një njësi pune shumë të fuqishme dhe të besueshme.

Përcaktimi i plotë i VialTweeter: ViolTweeter sonotrode në procesorin UP200St

Vendosja e plotë e VialTweeter – ViolTweeter sonotrode në procesorin tejzanor UP200St

Rreth Njësisë Qendrore UP200St

UP200St ofron kaq shumë aplikacione për shkak të aksesorëve të shumëfishtë në dispozicion. Njësia bërthamore UP200St mund të përdoret gjithashtu si ultrasonicator konvencionale. Vetëm hiqni sonotrode bllokun VialTweeter dhe përdorni një nga sonotrodes të ndryshme, të cilat janë në dispozicion për UP200St.
Kjo i lejon përdoruesit të ndryshojë lehtë dhe shpejt në mes sonication indirekt dhe të drejtpërdrejtë të mostrave shumë të vogla deri në mes të madhësisë. Me fuqinë e ultë të 200 watts, UP200St trajton volumet e lehtë nga 0.1mL në 1000mL.

Ultrasonicators UP200Ht dhe UP200St janë të dy modelet e fuqishme 200W homogjenizues për përgatitjen e mostrës, emulsifikimin, shpërndarjen, nxjerrjen dhe kiminë.

UP200Ht - Homogjenizues ultrasonik i dorës

Miniatura e videos

Nga aspekti i përdoruesit, ekrani i prekjes me ngjyra, kontrolli i telekomandës, rrjeti i integruar si dhe regjistrimi automatik i të dhënave në një SD-Card të integruar janë veçoritë më të shquara, të cilat lejojnë ultrasonication të besueshëm, të suksesshëm dhe të rehatshëm.

Kërkesë një propozim për këtë artikull!

Për të marrë një propozim, ju lutemi t'i detajet e kontaktit tuaj në formularin e mëposhtëm. Një pajisje konfiguracion tipik është e para-zgjedhur. Ndjehen të lirë për të rishikojë përzgjedhjen para se ta klikoni butonin për të kërkuar propozim.
Ju lutem tregoni informacionin, që dëshironi të merrni, më poshtë: • Gjenerator tejzanor UP200St-G 200 watts

  gjenerator tejzanor, 200W, 26kHz (sistemi automatik i akordimit), ekran me prekje, amplitudë e rregullueshme 20-100%, puls 10-100%, mbrojtje e thatë e mbrojtur, IP51, përfshirë. matja e fuqisë, priza për ethernet, furnizimi me energji, kabllo rrjeti, rast portativ, manual • Transformatori tejzanor UP200St-T 200 watts

  dhënës tejzanor, Ø45mm, përafërsisht. gjatësi 230mm, bri titan Ø10mm (amplituda 70μm), IP65 grade, buton start / stop, fole për PT100, LED për ndriçimin e mostrës, me ST1-Clamp, me mjete në rritje • Hielscher VialTweeter për pajisjen tejzanor UP200St

  Vial-Tweeter-Sonotrode, bërë nga titan, për procesorin tejzanor UP200St ose UP200Ht, me 10 porta ø11mm, për ngacmimin e deri në 10 tuba Eppendorf 1.5ml ose të tjerë, (shih gjithashtu aparatin e fiksimit VialPress për anije me dimensione të tjera) • sonotrode për sonication direkte, bërë nga titani, Ø2mm (3mm2), përafërsisht. gjatësia 120mm, fije mashkullore M6x0.75, për mostrat ca. nga 2ml deri në 50ml, raporti i amplitudës përafërsisht. 1: 3, autoklavueshëm • Hielscher VialPress për VialTweeter në pajisjen tejzanor UP200St

  Pajisja e fiksimit si pajisje shtesë për VialTweeter-Sonotrode S26d11x10, çelik inox, për ngacmim deri në 5 enë me Ø deri në 20mm • kaloni këmbë të largët

  Remote Foot Switch, buton pedale, me prizë RJ45 (mashkull), çeliku i zi veshur me gome, 1.5m kabllo, për të gjithë homogenizuesit tejzanor Hielscher me kontrollin e prekjes (p.sh. UP200Ht, UP200St, aktivizoni RJ45 telekomandë në settings), shih kaloni këmbë të largët


Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.


 

Në këtë video, ne shfaqim një version të specializuar të Hielscher VialTweeter (https://www.hielscher.com/VT) i krijuar për sonikimin e shisheve të mostrave të mbyllura. Standardi Hielscher VialTweeter është një mjet thelbësor në kërkimin bioteknologjik dhe përgatitjen e mostrave për analizimin e një game të larmishme mostrash laboratorike. Kjo pajisje mundëson sonikacion intensiv, të qëndrueshëm dhe të riprodhueshëm të deri në 10 enëve të mbyllura të mostrës njëkohësisht. Kjo aftësi lehtëson proceset me performancë të lartë të tilla si ndërprerja e qelizave, fragmentimi i ADN-së, emulsifikimi, shpërndarja dhe degazimi, të gjitha të arritura me kohë të shkurtra të sonikimit. Për anijet e mostrës që nuk përshtaten me standardin VialTweeter, Hielscher Ultrasonics ofron versione më të mëdha ose më të vogla me porosi, duke akomoduar një deri në dhjetë anije të specializuara të mostrave.

Ultrasonikimi i shisheve të mostrave të mbyllura - Hielscher VialTweeter

Miniatura e videos

 


VialTweeter tejzanor në Kërkim dhe Shkencë

VialTweeter është një procesor ultrasonik i fuqishëm 200 watts, i cili është ideal për përgatitjen e njëkohshme të mostrës me ultratinguj të shisheve të shumta Eppendorf ose epruveta të ngjashme. Prandaj, VialTweeter përdoret shpesh në laboratorët biologjikë dhe biokimikë për kërkime dhe shkencë të jetës. Më poshtë mund të gjeni një përzgjedhje të artikujve shkencorë që paraqesin procesorin ultrasonik VialTweeter. Artikujt mbulojnë aplikime të ndryshme si nga homogjenizimi i mostrës me ultratinguj, përçarja dhe liza e qelizave, prerja dhe fragmentimi i ADN-së, nxjerrja e proteinave dhe përbërësve bioaktive si dhe inaktivizimi i koronavirusit SARS-CoV-2.
Për fragmentimin e fibrilit alfa-sinukleinë, i përdorur p.sh. në kërkimin e Parkinsonit, VialTweeter është sonikatori i vendosur për fragmentimin efikas dhe të besueshëm të α-syn. Gjeni protokollet dhe referencat këtu!
Nëse jeni duke kërkuar për një aplikacion specifik dhe referenca shkencore përkatëse, ju lutemi na kontaktoni!
 

Kërkesë informacioni

VialTweeter me tuba 2.0mL Eppendorf për pajisje tejzanor UP200St - 02

VialTweeter me tuba Eppendorf 2.0mL

Prova-tip insonifier UP200St për lizë

UP200St – Sonication direkte

Hielscher VialTweeter me VialPress për Sonication indirekt të shisheve më të mëdha

Hielscher VialTweeter me VialPress për Sonication indirekt të shisheve më të mëdha

VialTweeter

VialTweeter për tubat 1,0, 1,5 dhe 2,0 ml Eppendorf, si dhe shishe të ndryshme NUNC

Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.