UP50H – Homogjenizues i Compact Lab

Procesor tejzanor UP50H përdoret zakonisht për sonication e mostrave laboratorike të vogla. Ky homogjenizues lejon për emulsifikimin në dorë ose në qëndrim, shpërndarjen, shpërndarjen ose përçarje të qelizave.

UP100H është një pajisje ultrasonike kompakte por e fuqishme për operim dore dhe të ngritur në këmbë.Procesor tejzanor UP50H (50 watts, 30kHz) është modeli më i vogël i pajisjeve tona laboratorike estetike, të cilat furnizohen vetëm nga Hielscher Ultrasonics në atë formë kompakte. UP50H përdoret në mënyrë të veçantë në laboratorët mjekësorë, biologjikë ose kimikë, ku vëllime të vogla duhet të jenë sonicated. Fushat e aplikimit gjenden kryesisht në fushën analitike me aplikime të tilla si ndërprerja e indeve, plasaritje e baktereve ose homogjenizimi i mostrave në industrinë ushqimore.
Kjo pajisje është e përshtatshme për operim me dorë me 1.1 kg të lehtë, por gjithashtu mund të operohet në një stendë. Gjeneratori dhe dhënësi janë të kombinuara në një njësi, kështu që nuk ka vetëm një kabllo. Një kordonin e furnizimit me energji elektrike – kjo eshte e gjitha. Për mostrat volumore nga 10µL deri në 250mL ne ofrojmë sonotrode të ndryshme të zëvendësueshme me diametër nga 0,5 deri në 7mm. Aksesorë të mëtejshëm të tillë si qelizat rrjedhëse të bëra prej çeliku inox ose xhami ose një kohëmatës janë pjesë e programit tonë standard. Klikoni në lidhjet më poshtë, për të lexuar më shumë rreth aplikimeve të pajisjeve tona ultrasonike.

UP50H mund të përdoret në kombinim me një qelizë rrjedhëse D7K për sonikimin e materialit me rrjedhje të vazhdueshme, p.sh. në 10 deri në 50 mL/min. Me këtë, ju mund të simuloni proceset e vazhdueshme të sonikimit në shkallën më të vogël. Për mostrat më të mëdha se 250 mL, ne rekomandojmë përdorimin e UP100H (100 watts), UP200Ht (200 watts) ose UP400St (400 watts).

Kërkesë një propozim për këtë artikull!

Për të marrë një propozim, ju lutemi t'i detajet e kontaktit tuaj në formularin e mëposhtëm. Një pajisje konfiguracion tipik është e para-zgjedhur. Ndjehen të lirë për të rishikojë përzgjedhjen para se ta klikoni butonin për të kërkuar propozim.
Ju lutem tregoni informacionin, që dëshironi të merrni, më poshtë: • Homogenizator laboratorik UP50H për operacionin me dorë dhe / ose të gatshëm

  për operim me dorë ose për përdorim në stendë, 50 vat, frekuenca tejzanor 30kHz, sistem automatik i akordimit të frekuencës, amplituda e rregullueshme nga 20 në 100%, pulsi i rregullueshëm nga 0 në 100%, i mbrojtur nga vrapimi i thatë, me ndërfaqe DSUB 9-pin, në kasë portative, me mbajtëse për qëndrim për përdorim me stendën ST1-16 ose mbrojtje nga zëri kuti SB2-16, me vegla montimi, grade IP30, bri titan me fileto femer M6x0.75
  dimensionet (LxWxH): 185x130x85mm, pesha: 1.1kg • bërë nga titani, diametër tip 1mmpërafërsisht. gjatesi 80mm, fije mashkullore M6x0.75, per mostra nga 0.1ml deri ne 5ml • bërë nga titani, diametër tip 2mmpërafërsisht. gjatësi 80mm, fije mashkull M6x0.75, për mostrat nga 2ml deri në 50ml • bërë nga titani, diametër tip 3mmpërafërsisht. gjatësi 80mm, fije mashkull M6x0.75, për mostrat nga 5ml deri në 100ml • bërë nga titani, diametër tip 7mmpërafërsisht. gjatësi 80mm, fije mashkull M6x0.75, për mostrat nga 10ml deri në 250ml • bërë nga titani, diametër tip 7mmpërafërsisht. gjatesi 80mm, fije mashkullore M6x0.75, me vulen per sistemet e mbyllura • bërë nga titani, diametër tip 7mmpërafërsisht. gjatësi 160mm, fije mashkullore M6x0.75, me vulë për sisteme të mbyllura • Qëndroni për sonikimin e mostrave laboratorike

  me diametër 16 mm, i bërë prej çeliku inox, gjatësia bazë 300 mm, gjerësia 150 mm, lartësia 500 mm • Shtrëngoj për sonication sample laborator

  pirg për mbajtjen e diam. 0 deri në 63mm, prej alumini, për përdorim me qëndron deri në 16.5mm, p.sh. ST1-16 • LabLift, p.sh. për sonication intensive të lëngjeve në beakers xhami në laborator.

  për vendosjen e lehtë të mostrave nën hetimet tejzanor për të kontrolluar thellësinë e zhytjes, çelik inox, gjurmë 100x100mm, lartësi e rregullueshme: 50 deri 125mm • Timer për të paracaktuar kohën e mostrimit të mostrës

  nga 00:00 në 99:59 (min: sec) • e bërë nga çelik inox, me ftohje, lidhje të çorape, për lëngje, autoklavueshëm, për operim me sonotrode MS7D, volumi përafërsisht. 13ml, me stand-përshtatës për ST1-16 (diametër 16mm) • me ftohje, lidhës gete, për lëngje, autoklavues, për operim me sonotrode MS7D (ose me sonotrode MS7L2D në kombinim me përshtatësin e fluksit NSA1), vëllimi përafërsisht. 80ml, me pirg për instalim në stendë, p.sh. qëndrimi ST1-16 (diametri 16mm) • për qafë standarde-qafë, vertikalisht rregullueshme, të përshtatshme për sonotrode MS7L2D në kombinim me qelizën e rrjedhjes GD7K • Kutia e mbrojtjes së zërit SB2-16

  kuti për mbrojtjen e zërit, xham akril, me shufër të ndashme Ø16 mm, tryezë e rregullueshme vertikalisht, rrogoz anti-shqip, dimensionet (LxWxH): 29x20x35cm, pesha: 13 kg, izolimi i zërit: 22dB (A) matja e ajrit të hapur • Power Meter

  me dhunti të shumta, për shfaqjen e fuqisë aktuale, energjisë së akumuluar dhe kohëzgjatjes së akumuluar, 115V ~ 1P, 50-60Hz • Power Meter

  me shumëllojshmëri, për shfaqjen e fuqisë aktuale, energjisë së akumuluar dhe kohëzgjatjes së akumuluar, 230V ~ 1P, 50-60Hz


Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.


Kjo video e homogjenizuesit tejzanor UP100H tregon dizajnin kompakt dhe aplikimet e tij të gjithanshme, të tilla si shpërndarja, homogjenizimi, përzierja, degazimi ose emulsifikimi.

Ultrasonicator UP100H (100 Watts) - Homogjenizues kompakt tejzanor

Miniatura e videos

Pajisja tejzanor UP50H është një pajisje unike kompakte dhe e fuqishme për aplikime laboratorike, të tilla si homogjenizimi, shpërndarja, emulsifikimi dhe deagglomerating.
UP50H me MS7

Kërkesë informacioni

Disintegruesi ultrasonik kompakt dhe i fuqishëm UP50H mund të përdoret në stendë ose gjatë operacionit dore.


Procesori tejzanor UP50H në Kërkim dhe Shkencë

UP50H është një homogjenizues i fuqishëm laboratorik ultrasonik 50 watts, i përdorur shpesh në laboratorët kërkimore dhe R.&D objektet. Më poshtë mund të gjeni FactSheet-in e UP50H si dhe një përzgjedhje artikujsh shkencorë që përmbajnë sonikatorin e tipit sondë UP50H. Artikujt shtrihen nga përçarja dhe liza e qelizave, emulsifikimi, deri te nxjerrja e komponimeve bioaktive nga botanikët. Nëse jeni duke kërkuar për një aplikacion specifik dhe referenca shkencore përkatëse, ju lutemi na kontaktoni.

Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.