UP400S – Sonication i fuqishëm i Mostrave të Mëdha

400 energji Watts tejzanor – UP400S (400W, 24kHz) është një pajisje e fuqishme dhe e besueshme ultrasonike për sonication e mostrave të mëdha në laborator. Aplikacioni tipik përfshin: homogjenizimin, deagglomerimin, lizën dhe shpërbërjen e qelizave, nxjerrjen e proteinave dhe emulsifikimin e lëngjeve.

Prodhimi i këtij modeli të veçantë ultrasonikator 400 watts është ndërprerë dhe është zëvendësuar nga modeli dixhital UP400St. Ju lutemi vizitoni faqen e UP400St për informacion rreth homogjenizuesit tonë dixhital tejzanor 400 vat!
Sigurisht, ne ende furnizimin me sonotrodes, pajisje dhe shërbime për të gjitha modelet!

(Kliko per pamje me te larte!) Homogenizuesi ultratinguj UP400S me sonotrode H22.Procesor tejzanor UP400S (400 watts, 24kHz) është pajisja jonë më e fuqishme laboratorike. Me sonotrodes me një diametër prej 3 deri në 40mm, pajisja është e përshtatshme për sonicimin e volumit të mostrës prej 5 deri në 4000ml. Në rrjedhën rreth. 10 deri në 50 litra në orë mund të sonicated. Për përgatitjen e mostrave UP400S përdoret kryesisht për vëllime më të mëdha. Ai është i përshtatshëm për zhvillimin e aplikacioneve tejzanor në laborator, por edhe në optimizimin e stolit, si dhe për prodhimin e sasive të vogla. Për sasitë e prodhimit rekomandohet një kontroll PC ose një ndërfaqe e largët për një kontroll qendror të objektit të përdoruesit për të ngritur sigurinë dhe riprodhueshmërinë e procesit. Kontrolli i PC-së përmirëson riprodhueshmërinë kur ndjek protokollet specifike të zërit. Me qeliza të veçanta të rrjedhjes dhe lidhjet e fllanxhave, lëngjet gjithashtu mund të sonicohen në temperatura dhe presione të larta.

Caution: Video "duration" is missing

Kjo video tregon ultrasonicatorin Hielscher UP400S (400W) që gjeneron kavilje akustike në ujë.

Cavitation tejzanor në ujë duke përdorur UP400S

Miniatura e videos

Fuqia e lartë gjeneron cavitation intensive të kërkuara, por kjo rezulton në zhurmë të padëshiruar. Për funksionimin e UP400S, ne rekomandojmë përdorimin e kutisë së mbrojtjes së zërit.

Kërkesë një propozim për këtë artikull!

Për të marrë një propozim, ju lutemi t'i detajet e kontaktit tuaj në formularin e mëposhtëm. Një pajisje konfiguracion tipik është e para-zgjedhur. Ndjehen të lirë për të rishikojë përzgjedhjen para se ta klikoni butonin për të kërkuar propozim.
Ju lutem tregoni informacionin, që dëshironi të merrni, më poshtë: • UP400S homogjenizues laboratorik tejzanor për operimin e montuar në këmbë

  për operimin e montuar në këmbë, 400 vat, frekuenca tejzanor 24kHz, sistemi automatik i akordimit të frekuencës, amplitudë e rregullueshme nga 20 deri në 100%, impulsi i rregullueshëm nga 0 në 100%, mbrojtja e thatë e mbrojtur, me ndërfaqe DSUB 9-pin, në rast të lëvizshëm, për përdorim me ST1-16 ose kutinë mbrojtëse të shëndoshë SB1- 16, me vegla montimi, klasa IP40, bri titan me fije femer Dimensionet M10x1 (LxWxH): 280x210x150mm, peshe: 3.2kg • Bri tejzanor, për sonication intensiv mostër, diametër 3mm

  bërë nga titani, diametër tip 3mmpërafërsisht. gjatësi 100mm, fije mashkullore M10x1, për mostrat nga 5ml deri në 200ml • Bri tejzanor, për sonication intensiv të mostrës, diametër 7mm

  bërë nga titani, diametër tip 7mmpërafërsisht. gjatësia 100mm, fije mashkullore M10x1, për mostrat nga 20ml deri në 500mll • bërë nga titani, diametër tip 14mmpërafërsisht. gjatësi 100mm, fije mashkullore M10x1, për mostrat nga 50ml deri në 1000ml • Brijë tejzanor, për sonication intensiv mostër, diametër 22mm

  bërë nga titani, diametër tip 22mmpërafërsisht. gjatësi 100mm, fije mashkullore M10x1, për mostrat nga 100ml deri në 2000ml • Brijë tejzanor, për sonikim intensiv të reaktorit, diametër 22mm

  bërë nga titani, diametër tip 22mmpërafërsisht. gjatësi 100mm, fije mashkullore M10x1, me vulë për sisteme të mbyllura • Bri i gjatë tejzanor, për sonication intensiv të reaktorit, diametër 22mm

  bërë nga titani, diametër tip 22mmpërafërsisht. gjatësi 100mm, fije mashkullore M10x1, me vulë për sisteme të mbyllura • Bri tepërt, për sonication intensiv mostër, diametër 40mm

  bërë nga titani, diametër tip 40mmpërafërsisht. gjatësia 100mm, fije mashkullore M10x1, për mostrat nga 200ml deri në 4000ml • Shtrëngimi i laboratorit për sonikimin e mostrës

  pirg për mbajtjen e diam. 0 deri në 63mm, prej alumini, për përdorim me qëndron deri në 16.5mm, p.sh. ST1-16 • LabLift, p.sh. për sonication intensive të lëngjeve në beakers xhami në laborator.

  për vendosjen e lehtë të mostrave nën hetimet tejzanor për të kontrolluar thellësinë e zhytjes, çelik inox, gjurmë 100x100mm, lartësi e rregullueshme: 50 deri 125mm • Timer për të paracaktuar kohën e mostrimit të mostrës

  nga 00:00 në 99:59 (min: sec) • e bërë nga çelik inox, me ftohje, lidhje gete, për lëngje, autoklavueshëm, për operim me sonotrode H22D, volumi përafërsisht. 15ml, me përshtatës për qëndrimin ST1-16 (diametër 16mm) • i pajisur me qelq, me ftohje, bashkues gete, për lëngje, autoklavueshëm, për operim me sonotrode H22D (ose me sonotrode H22L2D në kombinim me përshtatësin e fluksit NSA3), vëllim përafërsisht. 250ml, me pirg për instalim në stendë, p.sh. qëndrimi ST1-16 (diametri 16mm) • Adapteri i balonë NSA3

  për qafë standarde-qafë, rregullueshme vertikalisht, të përshtatshme për sonotrode H22L2D në kombinim me qelizën e rrjedhjes GD22K • Kutia e mbrojtjes së zhurmës për zvogëlimin e zhurmës së pajisjeve tejzanor

  me tavolinë vertikalisht të rregullueshme dhe me diametër 16mm, për përdorim me pajisje UP200S ose UP400S • Beaker ultrasonik për sonicimin indirekt të mostrave

  gotë për sonicimin indirekt të mostrave, me përshtatës për qëndrimin ST1-16 (diametri 16mm) • Beaker ultrasonik për sonicimin indirekt të mostrave

  me dhunti të shumta, për shfaqjen e fuqisë aktuale, energjisë së akumuluar dhe kohëzgjatjes së akumuluar, 115V ~ 1P, 50-60Hz • Power Meter

  me shumëllojshmëri, për shfaqjen e fuqisë aktuale, energjisë së akumuluar dhe kohëzgjatjes së akumuluar, 230V ~ 1P, 50-60Hz


Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.UP400S (400W, 24kHz) është një homogenizues i fuqishëm tejzanor.

Ultrasonicator UP400S me sondën H22 në mbylljen e zërit SB1-16

Caution: Video "duration" is missing

Shpërndarja tejzanor e silikonit Fumed: Homogjenizatori ultrasonik i Hielscher UP400S shpërndan pluhur silicë shpejt dhe me efikasitet në grimca të vetme nano.

Shpërndarja e silicës së tymosur në ujë duke përdorur UP400S

Miniatura e videos

Kërkesë informacioni

Caution: Video "duration" is missing

Shpërndarja tejzanor e nanotubave të karbonit: ultrasonicatori Hielscher UP400S (400W) shpërndan dhe zhduk CNT-të shpejt dhe me efikasitet në nanotubat të vetëm.

Shpërndarja e nanotubave të karbonit në ujë duke përdorur UP400S

Miniatura e videos

UP400S në rastin e transportit. (Kliko per te zmadhuar!)

Pajisja tejzanor UP400S vjen në një rast portativ.

Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.