UP400St Fuqishme Ultrasonicator

Me UP400St (400W, 24kHz), serial i pajisjeve dixhitale tejzanor Hielscher është zgjeruar nga një ultrasonicator fuqishme 400 watts. UP400St i ri është pasuesi i UP400S – një nga sistemet më të njohura të laboratorit të Hielscher. Fuqia e tij ultratinguj e fuqia dhe qëndrueshmëria e bëjnë UP400St të përkryer të përshtatshme për përdorim në mjedise kërkuese. Pajisur me një ekran me prekje të ngjyrosur për kontrollueshmëri të lehtë, LED të integruar për ndriçimin e mostrës, sensorin e temperaturës së integruar, SD-Card të integruar për regjistrimin automatik të të dhënave, si dhe shumë karakteristika të tjera, UP400St bind me mirëdashjen dhe besueshmërinë. UP400St është ideale për sonicim efikas dhe të saktë të mostrave më të mëdha.

Duke qenë pajisja jonë laboratorike më e fuqishme, UP400St është i përshtatshëm për të përmbushur aplikacione të ndryshme si p.sh homogenizing, emulsifying, shpërndarë, Deagglomeration & lagësht-bluarje (reduktimi i madhësisë së grimcave), çrregullimeve qelizore & shpërbërja, ekstraktim, degassing, si dhe sonochemical proceseve. Me sonotrodes me një diametër prej 3 deri në 40mm, pajisja është e përshtatshme për sonikimin e volumit të mostrës prej 5 deri në 4000ml. Në kombinim me një qelizë rrjedhëse përafërsisht 10 deri në 50 litra në orë mund të kryhet me sonication. Kur përdoret për përgatitjen e mostrës, UP400St përdoret kryesisht për vëllime më të mëdha. Është i përshtatshëm për zhvillimin e aplikacioneve tejzanor në laborator, por edhe në optimizimin e stolit, si dhe për prodhimin e sasive të vogla.
Funksionet e pajisjes dhe pajisje të ndryshme mundësojnë aplikime të ndryshme dhe mbulimin e konfigurimeve shumë të gjera të parametrave.

Homogenizuesi UP400St tejzanor 400 vat për sonication batch

Homogenizuesi UP400St tejzanor 400 vat për sonication batch

UP400St bind si një homogjenizues tejzanor i fuqishëm dhe i besueshëm: Mund të operohet vazhdimisht 24h / 7d nën ngarkesë të plotë dhe është i mirë për përpunimin deri në 400L / h. Në përgjithësi, UP400St përdoret për sonication e volumeve nga 5.0 në 4000mL. Për shkak të qëndrueshmërisë së saj dhe aftësisë së saj për të drejtuar 24/7, UP400St mund të përdoret gjithashtu për prodhimin e sasive më të vogla. Për proceset e prodhimit, sonication kryhet kryesisht në një sistem të rrjedhjes së vazhdueshme me një qelizë rrjedhëse dhe një sonotrode me nënshkrimin për reaktorin e qelizës së rrjedhës. Në kombinim me qelizën e rrjedhjes FC22K, materiali mund të jetë i zërit në një regjim të rrjedhjes së vazhdueshme, p.sh. me një normë rrjedhje prej 20 deri 200 ml për minutë (kapaciteti përfundimtar varet nga aplikimi). Qeliza rrjedhëse çelik inox është e shtypur deri në 5 barg dhe është e pajisur me një xhaketë ftohëse. Me këtë, proceset inline ultrasonication mund të simulohen në shkallë më të vogël.

Video e Hielscher UP400St - Homogjenizuesi tejzanor 400 Watts, një aparat ultrasonik i tipit sondë për sonikim intensiv të mostrës

Video e UP400St - Homogjenizues tejzanor 400 Watts

Kërkesë informacioni

Homogenizues tejzanor UP400St me kontroll Touch-Screen

Homogenizues tejzanor UP400St me kontroll Touch-Screen

Ekran Touch-Screen me ngjyra të plota

Ekran me prekje me ngjyrë të pajisjes tejzanor UP400StNjë përmirësim i madh nga këndvështrimi operacional është ekran me ngjyrë me prekje. Ky ekran i ndjeshëm me prekje dhe me majë shkruan për trajtim të lehtë, ndërsa vendosja e saktë e parametrave të operimit dhe shfaqja e vendosjes së energjisë me ultratinguj janë të garantuara dhe të kombinuara me komoditetin më të lartë për operatorin. Menuja e kontrollit dixhital është intuitive për t'u përdorur si i reduktuar në cilësimet kryesore. Cilësimi i amplitudës / fuqisë dhe modaliteti i pulsit mund të rregullohet nga një prekës me prekje me ngjyrë (me 1%, 5% ose 10% të parakohshme). Përdoruesi vendos nëse preferon shfaqjen e amplitudës dhe fuqisë si bargrafë me ngjyrë ose ekran numerik. Përfaqësimi i ekranit mund të ndryshohet nga modaliteti i rregullt i pamjes në mënyrën e shfaqjes BIG NUMBER, e karakterizuar nga kontrasti i madh dhe madhësia e madhe e shkronjave për një shikueshmëri më të mirë.

kontrollit të largët të shfletuesit

UP400St mund të kontrollohet duke përdorur ndonjë shfletues të zakonshëm, siç janë Internet Explorer, Safari, Firefox, Mozilla, IE / Safari i lëvizshëm duke përdorur ndërfaqen e re LAN të LAN. Lidhja LAN është një instalim shumë i thjeshtë plug-n-play dhe nuk kërkon instalim të softuerit. Pajisja tejzanor vepron si server DHCP / klient dhe kërkon ose cakton automatikisht një IP. Pajisja mund të operohet direkt nga PC / MAC ose duke përdorur një çelës ose router. Duke përdorur një router pa tel opsional të konfiguruar paraprakisht, pajisja mund të kontrollohet nga shumica e smartfonëve ose kompjuterave tabletë, p.sh. iPad Apple. Duke përdorur port-forwarding e një router të lidhur, ju mund të kontrolloni UP400St tuaj nëpërmjet internetit nga çdo vend në botë – telefoni juaj i zgjuar ose tableta është telekomanda.

Rrjet i integruar

Një tjetër tipar i zgjuar i UP400St është operimi dhe kontrolli nëpërmjet LAN (network local area) që lehtëson funksionimin dhe lejon fleksibilitet të lartë të përpunimit. Të gjitha informatat e procesit të zërit regjistrohen automatikisht në kartën e të dhënave SD / USB. Një sensor i integruar mat temperaturën përgjithmonë, ndërkohë që dy drita të ndritshme LED ndriçojnë mostrën e zërit.

Tuning automatike e frekuencave

Ashtu si të gjitha pajisjet tejzanore Hielscher, UP400St vjen me një akordim inteligjent të frekuencave automatike. Kur pajisja ndizet, gjeneratori do të ndjejë frekuencën optimale operacionale. Ajo pastaj do të përzënë pajisjen në këtë frekuencë. Kjo përmirëson efikasitetin e përgjithshëm të energjisë dhe besueshmërinë e pajisjeve tona tejzanor. Të gjithë ju duhet të bëni është të ndizni sistemin. Gjeneratori do të kryejë akordimin e frekuencës automatikisht në një pjesë të një sekonde.

Kërkesë një propozim për këtë artikull!

Për të marrë një propozim, ju lutemi t'i detajet e kontaktit tuaj në formularin e mëposhtëm. Një pajisje konfiguracion tipik është e para-zgjedhur. Ndjehen të lirë për të rishikojë përzgjedhjen para se ta klikoni butonin për të kërkuar propozim.
Ju lutem tregoni informacionin, që dëshironi të merrni, më poshtë:

  • Qëndroni ST1-16  • Shtrëngoj për sonication sample laborator  • LabLift, p.sh. për sonication intensive të lëngjeve në beakers xhami në laborator


Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.Videoja po demonstron shpërndarjen tejzanor të ngjyrës së kuqe duke përdorur UP400St me një sondë 22 mm S24d.

Shpërndarja tejzanor me ngjyrën e kuqe duke përdorur UP400St

Teaaji i krijimit të ftohjes bëhet me shpejtësi nga zërit. UP400St nxjerr aromë dhe komponime që nxisin shëndetin nga çaji lë brenda sekondave pa aplikuar nxehtësi.

Nxjerrja me ultratinguj e çajit të zierjes së ftohtë duke përdorur UP400St.

Pajisja e fuqishme tejzanor UP400St për laborator dhe prodhim të vogël

Homogenizues tejzanor UP400St (400W)

UP400St ekstrakt tejzanor i botanicals në 8L grumbull

UP400St ekstrakt tejzanor i botanicals në 8L grumbull

Përpunuesi tejzanor UP400St në Kërkim dhe Shkencë

Më poshtë mund të gjeni një përzgjedhje të artikujve shkencorë që shfaqin procesorin tejzanor UP400St. Artikujt përfshijnë nga nxjerrja tejzanor mbi shpërndarjen në elektrokimi. Nëse jeni duke kërkuar për një aplikim specifik dhe referenca të lidhura shkencore, ju lutemi na kontaktoni.

Shpërndarja tejzanor e nanotubave të karbonit: ultrasonicatori Hielscher UP400S (400W) shpërndan dhe zhduk CNT-të shpejt dhe me efikasitet në nanotubat të vetëm.

Shpërndarja e nanotubave të karbonit në ujë duke përdorur UP400S

Përmasat e homogjenizuesit tejzanor të Hielscher UP400St (400 vat) me sonotrode 14 mm S24d14D

UP400St me S24d14D – përmasat