UIP1000hdT – Homogenizues i fuqishëm dhe i gjithanshëm

UIP1000hdT (1000W, 20kHz) është një sonikator i fuqishëm dhe i adaptueshëm i tipit sonda për testimin laboratorik dhe përpunimin industrial të lëngjeve. Përdoret për aplikime, të tilla si emulsifikimi, shpërndarja, bluarja e imët e grimcave, liza, ekstraktimi, shpërbërja dhe reaksionet sonokimike. Ekrani me prekje me ngjyra, telekomanda e shfletuesit, regjistrimi automatik i të dhënave, karta SD e integruar dhe sensorët e temperaturës dhe presionit të mbyllshëm lejojnë kontrollin e saktë të procesit dhe komoditetin e funksionimit.

Sonicator UIP1000hdT – Nga stoli deri te prodhimi

UIP1000hdT është lidhja e fuqishme midis testimeve laboratorike dhe përpunimit industrial të lëngjeve. Ai kombinon fleksibilitetin dhe trajtimin e lehtë të kërkuar në kërkimin dhe zhvillimin me një performancë të jashtëzakonshme në punën e rëndë. Për këtë arsye, kjo pajisje e vetme përdoret për testimin e fizibilitetit të shkallës së laboratorit, optimizimin e procesit dhe procesin e demonstrimit për proceset e lëngshme tejzanor.

Kërkesë informacioni

Sonicatori i tipit sondë UIP1000hdT mund të përdoret për sonikimin e grupit, si dhe me reaktorin e qelizave rrjedhëse për sonikimin inline (Kliko për ta zmadhuar!)

Sonicator UIP1000hdT për përpunim grupor dhe inline

Sonicator i gjithanshëm për të përmbushur R&D ka nevojë

Meqenëse sonikatori i tipit sondë UIP1000hdT është shumë fleksibël dhe i adaptueshëm, ky aparat tejzanor përdoret në shumë R.&D objekte dhe universitete në të gjithë botën. Fleksibiliteti i UIP1000hdT rezulton nga një listë e gjerë e aksesorëve të shumëfishtë, të tilla si sonotrode, përforcues dhe qeliza rrjedhëse. Në kombinim me një sonotrode dhe mbajtëse, ju mund të bëni sonikacion gotash mostrash (kliko për ta zmadhuar foton) për të testuar formulime të ndryshme të lëngshme për përgjigjen e tyre ndaj sonikimit. Për përpunimin e tufave më të mëdha se 5 litra, në përgjithësi rekomandojmë që të bëhet sonikimi duke përdorur një reaktor me qeliza rrjedhëse (modaliteti i rrjedhës) për të marrë një cilësi më të mirë përpunimi. Kur përdoret me një qelizë rrjedhëse (fotografia djathtas), ju mund të përdorni mostra më të mëdha në riqarkullim për të vendosur korrelacionin midis parametrave, si amplituda, presioni dhe përbërja e lëngshme, dhe rezultatet dhe efikasiteti i procesit. Kur përdoret për sonikimin e lëngjeve në modalitetin e rrjedhës, UIP1000hdT zakonisht mund të përpunojë midis 0,5 dhe 4,0 L/min (Shpejtësia aktuale do të varet nga procesi juaj). Sigurisht, UIP1000hdT përmbush standardet e shkallës industriale dhe mund të përdoret 24 orë në ditë (24 orë/7 ditë). Një UIP1000hdT zakonisht mund të përpunojë përafërsisht. 1 deri në 5 m3 në ditë. Për një xhiros më të lartë të prodhimit, ne rekomandojmë përdorimin e njësive të shumëfishta ose të njërit prej pajisjeve më të mëdha tejzanor:

 

Nanofluidet e sintetizuara me ultratinguj janë ftohës efikasë dhe lëngje shkëmbyes nxehtësie. Nanomaterialet termopërçues rrisin ndjeshëm transferimin e nxehtësisë dhe kapacitetin e shpërndarjes së nxehtësisë. Sonicizimi është i vendosur mirë në sintezën dhe funksionalizimin e nanogrimcave termopërçuese, si dhe në prodhimin e nanofluideve të qëndrueshme me performancë të lartë për aplikime ftohëse.

Shpërndarja e CNT-ve në glikol polietileni (PEG) - Hielscher Ultrasonics

Miniatura e videos

 

Ultratinguj me fuqi të lartë me kontroll të plotë të procesit

Sonication i fuqishëm është zgjidhja e procesit për aplikimet e përpunimit të lëngshëm të shumëfishtë, të tilla si

UIP1000hdT ofron valë intensive ultratinguj për të përmbushur detyrat e kërkuara pa probleme. Për të siguruar një cilësi të qëndrueshme të procesit, jo vetëm fuqia e dhënë është thelbësore, kontrolli dhe monitorimi i të gjithë parametrave të rëndësishëm të procesit është thelbësor. Gjenerata e re e ultrazërit hdT i mundëson operatorit të pilotojë pajisjen tejzanor nëpërmjet ekranit me prekje ose telekomandës së shfletuesit. Të gjithë parametrat përkatës të procesit – të tilla si amplitudë, kohë sonication, temperatura dhe presion – regjistrohen automatikisht dhe ruhen si skedar CSV në kartën SD të integruar.

Kështu, UIP1000hdT i ri ofron të njëjtën fuqi me ultratinguj si paraardhësi UIP1000hd, por shquhet me një gamë të gjerë karakteristikash shtesë, gjë që e bën procesin e ultrazërit shumë më miqësor për përdoruesit. Nga pikëpamja operacionale, kontrolli i saktë i të gjithë parametrave të procesit tejzanor janë funksione kryesore absolute.

Sonicator UIP1000hdT me një shikim

 • 1000 watts ultrasonicator fuqishme
 • i besueshëm për proceset e zërit të detyrës së rëndë
 • 24/7 operacion
 • grade industriale
 • ekran me prekje me ngjyra të plotë
 • kontrollit të largët të shfletuesit
 • regjistrimi i të dhënave të parametrave të procesit
 • SD Card i integruar
 • sensor temperature
 • sensor presioni (opsionalisht i disponueshëm)
 • Lidhje LAN
 • Lidhje Ethernet
 • nuk ka instalim software
 • Tuning automatike e frekuencave

Ekran me prekje me ngjyra të plota

Ekran me prekje me ngjyra të ultrazërit dixhital Hielscher.Ekran me ngjyra me prekje është një përmirësim i madh që e bën pajisjen edhe më të lehtë për t'u përdorur. Ekrani i ndjeshëm i prekjes dhe ndjeshmërisë lejon trajtimin e lehtë dhe garanton vendosjen e saktë të parametrave të funksionimit dhe shfaqjen e vendosjes së energjisë me ultratinguj. Menuja e kontrollit dixhital është intuitive për t'u përdorur dhe përmban një meny të cilësimeve të strukturuara qartë. Cilësimi i amplitudës / fuqisë dhe mënyrës së impulsit mund të rregullohet nga një prekës me prekje me ngjyrë (me 1%, 5% ose 10% të parakohshme). Përdoruesi vendos nëse preferon shfaqjen e amplitudës dhe fuqisë si bargrafë me ngjyrë ose përfaqësim numerik. Shfaqja mund të ndryshohet nga modaliteti i rregullt i pamjes në mënyrë të BIG NUMBER, ku një kontrast i madh dhe madhësia e shkronjave të mëdha lehtësojnë lexueshmërinë e saj.

Procesori tejzanor UIP1000hdT është një sonikator i fuqishëm 1000 vat i tipit sonda për homogjenizim dhe procese të tjera të lëngshme që përmbushin standardet industriale.

Transduktor dhe gjenerator UIP1000hdT

Përdorni Sonicator-in tuaj nëpërmjet telekomandës së shfletuesit

Ultrasonikët Hielscher mund të kontrollohen nga distanca nëpërmjet kontrollit të shfletuesit. Parametrat e tingullit mund të monitorohen dhe përshtaten saktësisht sipas kërkesave të procesit. Për shkak të ndërfaqes së saj të re të LAN-it, UIP1000hdT mund të kontrollohet duke përdorur çdo shfletues të zakonshëm, siç janë Internet Explorer, Safari, Firefox, Mozilla, IE / Safari i lëvizshëm. Lidhja LAN është një instalim i thjeshtë plug-n-play që nuk kërkon instalim të softuerit. Pajisja tejzanor vepron si server DHCP / klient dhe kërkon ose cakton automatikisht një IP. Pajisja mund të operohet direkt nga PC / MAC ose duke përdorur një çelës ose router. Duke përdorur një router pa tel opsional të konfiguruar paraprakisht, pajisja mund të kontrollohet nga shumica e smartfonëve ose kompjuterave tabletë, p.sh. iPad-i Apple. Duke përdorur port-forwarding një router të lidhur, ju mund të kontrolloni UIP1000hdT tuaj nëpërmjet internetit nga kudo në botë – duke përdorur telefonin tuaj zgjuar ose tabletë si kontroll të largët.

Rrjet i integruar

UIP1000hdT mund të operohet dhe kontrollohet nëpërmjet LAN-it (rrjeti i zonës lokale, shiko kutinë e djathtë) që lehtëson funksionimin dhe lejon fleksibilitet të lartë të përpunimit. Të gjitha informatat e procesit të zërit regjistrohen në kartën e të dhënave SD, automatikisht. Një sensor i integruar mat temperaturën përgjithmonë. Një senzor presioni në dispozicion mund të lidhet shtesë për të regjistruar presionin.

Akordim automatik i frekuencës për efikasitet optimal

Të gjitha pajisjet tejzanore Hielscher janë të pajisura me akordim inteligjent automatik të frekuencave. Kur pajisja është e ndezur, gjeneratori do të ndjejë frekuencën optimale operacionale dhe siguron që pajisja të funksionojë në këtë frekuencë. Akordimi automatik i frekuencave përmirëson efikasitetin e përgjithshëm të energjisë dhe besueshmërinë e pajisjeve tona tejzanor.

UIP1000hdT – Sonicator 1 kW me shkallë industriale dhe efikasitet të jashtëzakonshëm

UIP1000hd është projektuar dhe ndërtuar për prodhim komercial. Ai dëshmon dizajnin e tij solid dhe të qëndrueshëm në më shumë se mijëra instalime komerciale në mbarë botën, ku po përdoret në prodhimin e përditshëm. Ky procesor tejzanor kërkon pak mirëmbajtje, është i lehtë për t'u konfiguruar dhe i thjeshtë për t'u pastruar dhe dezinfektuar. Ekzistojnë gjithashtu reaktorë të veçantë me qeliza rrjedhëse që plotësojnë kërkesat e avancuara CIP (pastrimi në vend) dhe SIP (sterilizimi në vend). Transduktori i UIP1000hdT është i shkallës IP64, në mënyrë që të mund të instalohet në mjedise të vështira (papastërti, pluhur, lagështi, funksionim jashtë etj.), ndërsa gjeneratori mund të vendoset nga distanca në një zonë tjetër.Efikasiteti i përgjithshëm i energjisë është i rëndësishëm për ultrasonifikimin e lëngjeve. Efikasiteti përshkruan se sa nga fuqia transmetohet nga priza në lëng. Pajisjet tona të zërit kanë një efikasitet të përgjithshëm prej më shumë se 80%.
Meqenëse sonikatorët Hielscher kanë një efikasitet shumë të lartë në shndërrimin e energjisë elektrike në lëkundjet mekanike të sonotrodës, transduktori ynë mund të ndërtohet në strehë të mbyllur. Nuk ka grila në kutinë e transduktorit. Meqenëse humbja e energjisë, e cila do të shkaktonte një ngrohje në kabinën e mbyllur të transduktorit është shumë e ulët, nuk nevojitet ftohje e detyruar, si ajri i kompresuar ose uji. Më e rëndësishme kjo do të thotë se më shumë energji transmetohet në lëng, duke rezultuar në një sonikacion më të mirë. Efikasiteti i përgjithshëm i energjisë i UIP1000hdT është përafërsisht. 80-90% nga priza e rrymës në lëng (klikoni në imazhin e mësipërm për të zgjeruar tabelën).

UIP1000hdT – Sonicator me kontroll të plotë të amplitudës dhe performancë të lartë

Cavitation tejzanor në ujëUIP1000hdT mund të jetë të drejtuar në 1000W vazhdimisht. Fuqia transmetohet në një amplitudë të kontrolluar, në mënyrë që madhësia e dridhjeve mekanike tejzanor në sonotrode të jetë konstante në të gjitha kushtet e ngarkesës. Ju mund të ndryshoni amplituda nga 20 në 100% në gjenerator dhe duke përdorur brirë të ndryshëm përforcues. Amplituda e zgjedhur mbahet konstante, ndërkohë që sonicating çdo material në çdo presion. Kjo veçori ju jep kontroll të plotë mbi parametrin më të rëndësishëm të tingullit: Amplituda.

 

Në këtë video ju tregojmë një sistem tejzanor 2 kilovat për funksionimin inline në një kabinet të pastrues. Hielscher furnizon pajisje tejzanor për pothuajse të gjitha industritë, të tilla si industria kimike, farmaceutike, kozmetike, proceset petrokimike si dhe për proceset e nxjerrjes me bazë tretës. Ky kabinet çelik inox i pastruueshëm është projektuar për funksionim në zona të rrezikshme. Për këtë qëllim, kabineti i mbyllur mund të pastrohet nga klienti me azot ose ajër të pastër për të parandaluar hyrjen e gazeve ose avujve të ndezshëm në kabinet.

Ultrasonikë 2x 1000 Watts në kabinet pastrues për instalim në zona të rrezikshme

Miniatura e videos

Kërkesë një propozim për këtë artikull!

Për të marrë një propozim, ju lutemi t'i detajet e kontaktit tuaj në formularin e mëposhtëm. Një pajisje konfiguracion tipik është e para-zgjedhur. Ndjehen të lirë për të rishikojë përzgjedhjen para se ta klikoni butonin për të kërkuar propozim.
Ju lutem tregoni informacionin, që dëshironi të merrni, më poshtë: • Ndërruesi i UIP1000hd

  1000 watts i përbërë nga dhënësi dhe gjeneratori tejzanor, frekuenca tejzanor 20kHz, sistemi automatik i akordimit të frekuencës, amplituda 25 mikronë, amplitudë e rregullueshme nga 20 deri në 100%, mbrojtja e thatë e mbrojtur, dhënësi i dhënësit IP64, kontrolli digjital, me prekje të ngjyrosur me prekje (0.1sec deri në 99 ditë), mbyllja kur hyrja e energjisë përfundimtare arriti: Ws, Wh, kWh; Kalibrimi automatik kur nevojitet: përcaktimi i fuqisë së papërcaktuar të amplitudës për të shpërfillur hyrjen efektive të energjisë, regjistrimin e të dhënave: amplitudë, fuqi, kohë, temperaturë në kartën e brendshme SD (1GB), ekran dhe telekomandë përmes shfletuesit në PC ose MAC pa instalimin e softuerit , me sensorin e temperaturës, tregues temperatura: ° C, ° F (-50 ° C deri në 200 ° C), monitorimi i temperaturës: ndërprerje / pikat e ndryshueshme (-50 ° C - 200 ° C), transmetues kabllosh 3m në gjenerator , me vegla montimi, bri titan me fije femer M14x1 • për përdorim me fllanxhë RFLA100, për funksionimin e qelizës së rrjedhës ose grumbull, titan, diametër tip 18mm, fije mashkull M14x1, përafërsisht. gjatësia 125mm (pa fije), raporti amplitudë përafërsisht. 1: 3.5 • për përdorim me fllanxhë RFLA100, për funksionimin e qelizës së rrjedhës ose grumbull, titan, diametër tip 22mm, fije mashkull M14x1, përafërsisht. gjatësia 125mm (pa fije), raporti amplitudë përafërsisht. 1: 2.4 • për përdorim me fllanxhë RFLA100, për funksionimin e qelizës së rrjedhës ose grumbull, titan, diametër tip 34mm, fije mashkull M14x1, përafërsisht. gjatësia 125mm (pa fije), raporti amplitudë përafërsisht. 1: 1.0 • për përdorim me fllanxhë RFLA100, për funksionimin e qelizës së rrjedhës ose grumbull, titan, diametër tip 40mm, fije mashkull M14x1, përafërsisht. gjatësia 125mm (pa fije), raporti amplitudë përafërsisht. 1: 0.7 • për operacion me grumbull, titan, diametër tip 50mm, fije mashkull M14x1, përafërsisht. gjatësia 125mm (pa fije), raporti amplitudë përafërsisht. 1: 0.5 • me fllanxhë çeliku inox të çvendosjes-çvendosje, për funksionimin e qelizës së rrjedhës ose grumbull, titan, diametër tip 50mm, fije mashkull M14x1, përafërsisht. gjatësia 125mm (pa fije), raporti amplitudë përafërsisht. 1: 0.5 • me O-ring (NBR) për montim në qelizat rrjedhëse FC100L1-1S ose FC100L1K-1S, me O-ring sealant (2xNBR) deri te sonotrode, diametër 100mm, çelik inox, për përdorim me sonotrodes BS4d18, BS4d22, BS4d34 ose BS4d40, • reaktor çeliku inox i zbërthyeshëm, max. presion 5 bar, për UIP500hdT në UIP2000hdT në kombinim me fllanxhën sonotrode dhe stendën ST2, unazat O NBR, lidhësit e tubit (1/2 inç) me kapëse

  (->Customized flow cell versions pressurizable up to 100barg are available on request) • reaktor decomposable çelik inox me xhaketë ftohëse, maksimumi presion 5 bar, për UIP500hdT në UIP2000hdT në kombinim me fllanxhën sonotrode dhe stendën ST2, unazat O NBR, lidhësit e tubit (lëng 1/2 inç, ftohje 1/4 inç) me kapëse

  (-> Customized flow cell versions pressurizable up to 100barg are available on request) • për qelizat e rrjedhjes FC100L1-1S ose FC100L1K-1S, për reduktimin e volumit të reaktorit, për përdorim me sonotrode BS4d18 (F) ose BS4d22 (F), O-unaza NBR, çelik inox • Futja 34, për qelizat rrjedhëse FC100L1-1S ose FC100L1K-1S, për reduktimin e volumit të reaktorit, për përdorim me sonotrode BS4d18 (F), BS4d22 (F) ose BS4d34 (F), O-ring NBR, çelik inox • për rritje mekanike (ose rënie) të amplitudës në sonotrode, amplitudë raporti 1: 1.2 (ose 1: 0,83), titan, fije femër M14x1, për përdorim me bulona titanike (TiM14x1) • për rritje mekanike (ose rënie) të amplitudës në sonotrode, amplitudë raporti 1: 1.4 (ose 1: 0.71), titan, temat femra M14x1, për përdorim me bulona titanike (TiM14x1) • për rritje mekanike (ose rënie) të amplitudës në sonotrode, amplitudë raporti 1: 1.8 (ose 1: 0,56), titan, fije femër M14x1, për përdorim me bulona titanike (TiM14x1) • për rritje mekanike (ose rënie) të amplitudës në sonotrode, amplitudë raporti 1: 2.2 (ose 1: 0.45), titan, fije femër M14x1, për përdorim me bulona titanike (TiM14x1) • Stand për procesorë tejzanor UIP500hdT, UIP1000hdT, UIP1500hdT dhe UIP2000hdT

  çelik inoks elektrik, i nevojshëm për qelizat rrjedhëse FC100L1-1S ose FC100L1K-1S, lartësi e rregullueshme 370 deri 590mm, tabaka e mbledhjes • LabLift, p.sh. për sonication intensive të lëngjeve në beakers xhami në laborator.

  për vendosjen e lehtë të mostrave nën hetimet tejzanor për të kontrolluar thellësinë e zhytjes, çelik inox, gjurmë 100x100mm, lartësi e rregullueshme: 50 deri 125mm • Kutia e Mbrojtjes së Zhurmave për UIP500hdT, UIP1000hdT dhe UIP2000hdT ultrasonicators për të zvogëluar emetimin e zërit të përpunimit cavitational.

  UIP500hdT tek UIP2000hdT, p.sh. për përdorim me ST2 dhe qelizat rrjedhëse FC100L1-1S ose FC100L1K-1S


Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.


Homogeizues tejzanor të instaluar si grup prej 7x UIP1000hdT (7x 1kW)

7 homogjenizues tejzanor të modelit UIP1000hdT (fuqi ultrasonike 7x 1kW) të instaluar si grup për përpunim në shkallë industriale.

Upgrade!
Nëse keni një paraardhës të tillë si UIP500hd, UIP1000hd, UIP1500hd, UIP2000hd, ju mund ta përmirësoni pajisjen tuaj në versionin hdT dixhital. Kliko këtu për të mësuar më shumë për përditësimin nga hd në versionin hdT!

Instalime të ndryshme të sistemit

Proceset inline tejzanor mund të ekzekutohen me konfigurime të ndryshme të rrjedhës, p.sh. me një kalim të vetëm.

Konfigurimi tejzanor me një kalim

Konfigurimi tejzanor për riqarkullim diskret

Konfigurimi tejzanor për riqarkullim diskret

Ky grafik tregon një konfigurim tipik për përpunim të vazhdueshëm tejzanor

Përpunim në linjë tejzanor me rrjedhje të vazhdueshme

Kompleti i riqarkullimit tejzanor: UIP1000hdT me qelizë rrjedhëse, rezervuar dhe pompë

Kompleti i riqarkullimit tejzanor: UIP1000hdT me qelizë rrjedhëse, rezervuar dhe pompë

UIP1000hdT vendosur – Vlera e mirë me një çmim të mirë

(Kliko për pamje më të madhe!) Pajisja e fuqishme ultrasonografike UIP1000 me gjenerator tejzanor, dhënës, bri përforcues, sonotrode dhe rrjedha përmes anijes.Set UIP1000hdT përfshin të gjitha sendet e nevojshme zakonisht për kërkimin dhe testimin e proceseve të lëngshme tejzanor. Ai kombinon fuqinë dixhitale të procesorit UIP1000hdT me 1000 watts me një qelizë rrjedhëse çeliku të fuqishme, dy sonotrodes, përforcues dhe një sensor të temperaturës në mënyrë që të ndryshoni të gjitha parametrat e rëndësishëm për proceset e lëngshme tejzanor.
Ky grup është një setup i përshtatshëm për R&D, shkallë pilot dhe prodhim të vogël nivel për çdo lloj përpunimi tejzanor të lëngshme.

UIP1000hdT është shumë Lehtë për të vepruar kështu që ju mund të keni njësinë tuaj dhe drejtimin brenda disa minutave. Karakteristika e kontrollit të amplitudës mban një amplitudë konstante në të gjitha kushtet e ngarkesës. Kjo ju jep kushtet riprodhuese të operimit. Ju mund ta ndryshoni amplitudën elektronikisht dhe mekanikisht, kështu që ju mund të përpunoni lëngun tuaj në amplitudë të ndryshëm. Nëse kërkohet, mund të operohet në bazë 24/7.
Përveç kësaj, ju mund të pressurize anije reaktori çeliku inox në presione deri në 10atm.
Kjo njësi mund të integrohet lehtësisht në qarkullimin ekzistues të lëngjeve. Nuk ka mënyrë më të lehtë për të eksploruar potencialin e ultrazërit dhe cavitation për produktin dhe procesin tuaj. Të gjitha rezultatet e arritura me këtë njësi mund të shkrihen lehtësisht. Kjo ju lejon të zbatoni rezultatet tuaja në nivel prodhimi me kosto të ulëta të investimit dhe mirëmbajtjes.

Nëse keni nevojë për ndihmë në marrjen dhe drejtimin e procesit tuaj, ne do të jemi atje për t'ju mbështetur. Ne kemi një njohuri të gjerë në ultratinguj, cavitation dhe përpunimit të lëngshme. Bazuar në këtë, ne mund t'ju këshillojmë në zgjedhjen më të përshtatshme të parametrave dhe në procesin e optimizimit. Regjistrimi ynë i gjatë i proceseve që kemi përmirësuar, na mundëson t'ju ofrojmë njohuri dhe teknologji thelbësore për t'i transferuar rezultatet tuaja në çfarëdo madhësie që dëshironi.

Për të lehtësuar hapin e parë në kërkimin dhe shkallëzimin, ne ju ofrojmë këtë paketë të plotë me një çmim të veçantë.

Kërkesë një propozim për këtë artikull!

Për të marrë një propozim, ju lutemi t'i detajet e kontaktit tuaj në formularin e mëposhtëm. Një pajisje konfiguracion tipik është e para-zgjedhur. Ndjehen të lirë për të rishikojë përzgjedhjen para se ta klikoni butonin për të kërkuar propozim.
Ju lutem tregoni informacionin, që dëshironi të merrni, më poshtë: • përbëhet nga:

  • 1 x UIP1000hdT (procesor dixhital me ultratinguj)
  • 1 x FC100L1-1S (qeliza rrjedhëse)
  • 1 x BS4d22 (Sonotrode)
  • 1 x BS4d40 (Sonotrode)
  • 1 x RFLA100 (O-ring-fllanxhë)
  • 1 x B4-1.8 (bri përforcues)
  • 1 x ST2 (Stand)

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.


Termat dhe Kushtet

Çmimi dhe paraqitja vizuale mund të ndryshojë pa paralajmërim. Nuk ka kredi për të lënë sende jashtë. Asnjë ndryshim përmbajtjeje. Ky çmim nuk është në dispozicion në kushtet e marrjes me qira. Asnjë plan pagese. Nëse keni nevojë të kontrolloni disponueshmërinë e një artikulli, ju lutem dërgoni email ose telefononi përpara se të porositni. Ky çmim është i disponueshëm vetëm në Evropë dhe në Amerikën Veriore (SHBA, Kanada). Ju lutemi kërkoni çmime për territore të tjera.


Përpunuesi tejzanor UIP1000hdT në Kërkim dhe Shkencë

UIP1000hdT është një ultratinguj popullor, i përdorur shpesh në laboratorët kërkimorë, R&Objektet D si dhe në prodhimin industrial. Për shkak të fuqisë së lartë të ultrazërit, qëndrueshmërisë dhe shkallës industriale, UIP1000hdT përdoret me sukses për aplikime të ndryshme duke përfshirë procese të rënda. Më poshtë mund të gjeni një përzgjedhje të artikujve shkencorë që shfaqin procesorin tejzanor UIP1000hdT. Artikujt përfshijnë nga nxjerrja tejzanor mbi pasterizimin e lëngut tek nano-shpërndarjet, funksionalizimi i nanoprimcave dhe hidratimi i materialeve të çimentos. Nëse jeni duke kërkuar për një aplikim specifik dhe referenca të lidhura shkencore, ju lutemi na kontaktoni.

Ultrasonikë me performancë të lartë! Gama e produkteve Hielscher mbulon spektrin e plotë nga aparati ultratingullor kompakt laboratorik mbi njësitë e sipërme të stolit deri te sistemet tejzanor të plotë industrial.

Hielscher Ultrasonics prodhon homogjenizues tejzanor me performancë të lartë nga laboratormadhësia industriale.

Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.