Industri specifike tejzanor Zgjidhje

Pajisjet Hielscher tejzanor janë përdorur në shumë industri, të tilla si lëndë djegëse të rinovueshme & biomasa, ushqimi & pije, bojë & bojë, veshje, tela dhe kabllo, ose përpunim kimik.

Rritja e algave dhe nxjerrja e vajit të algave

Efekte të forta synergetike mund të vërehen kur kombinohen trajtimet enzimatike me sonication.

Pajisjet tejzanor Hielscher aplikohen në reaktorët e vazhdueshëm të algave për të hequr filmin e algave nga sipërfaqja transparente. Pas rritjes dhe trashjes së algave, kavitacioni tejzanor përdoret për nxjerrjen e vajit të algave, proteinave dhe komponimeve të tjera të vlefshme.

Bionaftë nga vajra vegjetale dhe yndyra e kafshëve

Bimët e përmirësimit me reaktorët përzierës tejzanor Hielscher për të imporvuar efikasitetin dhe prodhimin e bionaftëve!

Bionaftë është një lëndë djegëse e ripërtërishme – një alternativë për naftën e prodhuar nga nafta. Bionaftë është bërë nga transesterifikimi nga burimet, të tilla si vaji vegjetal, vaj algash, yndyrna shtazore ose yndyrat. Prodhimi i bionaftës përfshin reagimin katalitik me alkoolin. Përzierja tejzanor e vajit, yndyrës ose yndyrës me alkoolin përmirëson shpejtësinë e reagimit dhe rendimentin në mënyrë të konsiderueshme. Kjo redukton kostot e investimeve dhe operacionale.

Kliko këtu për të lexuar më shumë rreth transesterifikimit tejzanor!

Kimi / Sonochemistry

Cavitation tejzanor gjeneruar nga valët tejzanor shumë intensive në media ujore.Sonochemistry është aplikimi i ultrazërit ndaj reaksioneve dhe proceseve kimike. Mekanizmi që shkakton efektet sonokhemike në lëngje është fenomen i cavitation akustike. Efektet sonokhemike ndaj reaksioneve dhe proceseve kimike përfshijnë rritjen e shpejtësisë dhe / ose prodhimit të reagimit, përdorimit më efikas të energjisë, përmirësimin e performancës së katalizatorëve të transferimit të fazës, aktivizimin e metaleve dhe lëndëve të ngurta ose rritjen e reaktivitetit të reagentëve ose katalizatorëve.

Kliko këtu për të lexuar më shumë për efektet sonochemical të ultrazërit!

Dispersioni tejzanor dhe sinteza e nanomaterialeve

Disponimi tejzanor i nanomaterialeve, të tilla si silicë.Pajisjet Hielscher tejzanor janë përdorur në sintezën e nanomaterialeve si dhe në formulimin e përbërjeve dhe përbërësve që përmbajnë materiale nano-materiale. Kjo përfshin përdorimin e ultrasonics gjatë reshjeve dhe deagglomeration e materialeve nano-size, si oksidet metalike ose nanotubes karboni.

Kliko këtu për të lexuar më shumë për përdorimin e ultrasonics në industrinë e nanomaterialeve!

Reaktor tejzanor grumbull për proceset industriale.

Reaktori me grup të mbyllur i bërë nga çelik inox është i pajisur me ultrasonikator UIP2000hdT (2kW, 20kHz).

Kërkesë informacioni

Sonicators për shpërndarjen e bojës & inkjet

Shkarkim tejzanor, bluarje dhe bluarje të bojrave me bojë (cyan, magenta, yellow, black)Reduktimi dhe zvogëlimi i madhësisë së pigmenteve në bojërat me bojë dhe bojërat e printimit është një aplikim tipik i pajisjeve Hielscher tejzanor. Deagglomerates tejzanor cavitation micro-size dhe nano-size materiale të grimcave të vetme-shpërndarë.

Kliko këtu për të lexuar më shumë për përdorimin e ultrasonics në formulimin e Bojëra!

bojë & shtresë

Ultratinguj përdoren në formulimin e bojrave dhe veshjeve për:

Kliko këtu për të lexuar më shumë rreth pajisjeve tejzanor në prodhimin e bojrave dhe veshjeve!

Tejzanor Wire, Cable dhe Strip Pastrimi

Ultrasonikë shumë intensive për pastrimin e telave dhe kabllove.Pastrimi tejzanor është një alternativë miqësore me mjedisin për pastrimin e materialeve të vazhdueshme, të tilla si tela dhe kabllo, kaseta ose tuba. Efekti i cavitation gjeneruar nga pushteti tejzanor heq mbetjet vajosje si vaj ose yndyrat, soaps, stearates ose pluhur.

Kliko këtu për më shumë informacion rreth pastrimit tejzanor!

Ultrasonikë për prodhimin dhe rafinimin e naftës & Gaz dhe lëndë djegëse të rinovueshme

Pajisjet tejzanor përdoren në objektet e kërkimit të karburantit dhe në prodhimin e lëndëve djegëse, si bionaftë, bioetanol ose biogas

Hielscher ultrasonic devices are used in fuel research facilities and processing plants for the ultrasonication of mineral and renewable fuels. This applications include >NOx-reduction, the desulfurization of crude oils and diesel, biodiesel manufacturing, sludge disintegration and bioethanol production.

Kliko këtu për të zbuluar potencialin e ultrasonics për lëndët djegëse fosile dhe të rinovueshme!

Sonicators për Prodhimin e Ushqimit & pijeve

Përpunimi tejzanor i ushqimeve për të rritur qëndrueshmërinë dhe aromën.Përdorimi i ultrasonikëve në industrinë ushqimore nuk kufizohet në shpërbërjen e qelizave, në inaktivizimin e enzimave dhe në shpërndarjen dhe emulsifikimin e përbërësve dhe aditivëve të ushqimit. Pajisjet tejzanor Hielscher përdoren gjithashtu në testimin e rrjedhjeve të shisheve dhe kanaçeve të gazit, si dhe në degazimin e lëngjeve, ose copëzimin e kristaleve, p.sh. kristalet e sheqerit në çokollatë. Ultratingulli është një alternativë jo termike ndaj trajtimit termik konvencional për ushqime dhe pije të lëngshme, të tilla si salcat, mjalti, smoothies ose qumështi.

Kliko këtu për më shumë informacion në lidhje me përdorimin e ultrasonics në industrinë ushqimore!

 

Kjo video shpjegon pse duhet të merrni parasysh sonikatorët Hielscher për aplikimet tuaja të përzierjes, nxjerrjes, emulsifikimit, shpërndarjes, homogjenizimit ose degazimit. Mësoni se si ultratingulli përmirëson produktet e lëngshme, zvogëlon kostot e prodhimit dhe mund t'ju ndihmojë të bëni produkte të reja dhe më të mira.

10 arsyet kryesore për të përdorur ultratinguj në prodhimin tuaj

Miniatura e videos

 

Sonication për Industrinë Kozmetike

SunscreenFormulimi i produkteve të reja kozmetike përfshin shumë sfida përpunimi, të tilla si Shpërndarja e qelizave dhe të ngurta, ose dispersion dhe shpërndarja e pluhurave në lëngje. Për proceset e tilla, si dhe për prodhimin e emulsioneve të qëndrueshme, degassing dhe homogenizing Hielscher ofron pajisje tejzanore përzierjen për përdorim në të dyja, kërkime laboratorike dhe në prodhimin industrial.

Kliko këtu për të lexuar më shumë rreth ultrasonication në industrinë kozmetike!

Ultrasonikator UP200St (200W) që shpërndan karbonin e zi në ujë duke përdorur 1% wt Tween80 si surfaktant.

Shpërndarja tejzanor e karbonit të zi duke përdorur ultratingullin UP200St

Miniatura e videos

Na kontaktoni! / Pyet Na!

Pyesni për më shumë informacion

Ju lutemi përdorni formularin e mëposhtëm për të kërkuar informacion shtesë në lidhje me përpunuesit tejzanor në industri të ndryshme, aplikacione specifike dhe çmime. Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj me ju dhe t'ju ofrojmë një sistem ultratinguj me performancë të lartë që plotëson kërkesat tuaja!

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.
Literatura / Referencat

Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.