Përzierja tejzanor për industrinë kozmetike

Pajisjet Hielscher tejzanor përdoren në industrinë kozmetike për procese të shumëllojshme, p.sh. për prodhimin e kremrave, kremrave të diellit, kremave ose vajrave.

Formulimi i produkteve të reja kozmetike përfshin shumë sfida përpunimi, të tilla si Shpërndarja e qelizave dhe të ngurta, ose dispersion dhe shpërndarja e pluhurave në lëngje. Për proceset e tilla, si dhe për prodhimin e emulsioneve të qëndrueshme, degassing, homogenizing si dhe Pergatitja e liposomes Hielscher ofron pajisje tejzanore përzierjen për përdorim në të dyja, kërkime laboratorike dhe në prodhimin industrial.

Kërkimi dhe analiza e kozmetikës

Pajisja UP50H

Hielscher Pajisje laboratorike tejzanor janë ideale për hulumtim dhe zhvillim, si dhe për proceset rutinë. Pajisjet si dora e dorës UP100H janë të përshtatshme për aplikime të shumëfishta, p.sh. përzierja, shpërndarë, emulsifying, homogenizing, copëtuara ose shpërbërjen. Pajisjet laboratorike janë të lehta për t'u përdorur dhe kanë një efikasitet dhe fleksibilitet të pashoq. Pajisjet laboratorike tejzanor zakonisht përdoren për kapacitete nga 1mL në 2 litra. Pajisjet Hielscher tejzanor ofrojnë kontroll të saktë të procesit dhe riprodhueshmëri të shkëlqyeshme për shkallën deri në shkallën e prodhimit. Kontrolli i amplitudes automatike dhe rregullimi i frekuencave është i paçmuar për validimin e procesit dhe ripërsëritshmërinë. Kjo është arsyeja pse, kjo veçori është e integruar në të gjitha pajisjet tejzanore Hielscher.

Mikser tejzanor në laboratorin e kozmetikës

Ultrasonication mund të jetë shkallëzuar lehtë. Testet laboratorike do të lejojnë të saktësojnë saktësisht madhësinë e pajisjes së kërkuar. Tabela më poshtë tregon rekomandimet e përgjithshme të pajisjes në varësi të vëllimit të grumbullimit ose normës së rrjedhës për t'u përpunuar.

Vëllimi i Serisë Shkalla e rrjedhjes Devices rekomanduara
05 deri në 1.5mL na VialTweeter
1 deri 500mL 10 deri 200mL / min UP100H
10 deri në 2000 ml 20 deri 400mL / min UP200Ht, UP400S
0.1 deri në 20L 0.2 deri në 4L / min UIP1000hd, UIP2000hd
10 deri në 100L 2 deri në 10L / min UIP4000
na 10 deri në 100L / min UIP16000
na më e madhe grup i UIP16000

Përpunimi inline

Recirculation Diskrete për UltrasonicationReaktorët Hielscher ultratinguj zakonisht përdoren në linjë. Materiali derdhet në enën e reaktorit. Atje është e ekspozuar ndaj cavitation tejzanor me një intensitet të kontrolluar. Koha e ekspozimit është rezultat i volumit të reaktorit dhe normës së ngarkesës së materialit. Sonication inline eliminon kalimin sepse të gjitha grimcat kalojnë dhomën e reaktorit pas një rruge të përcaktuar. Meqë të gjitha grimcat janë të ekspozuar ndaj parametrave të njëjtë të sonifikimit për të njëjtën kohë gjatë secilit cikël, ultrasonication zakonisht kalon kurbën e shpërndarjes në vend të zgjerimit të tij. Në përgjithësi, “djathtas” nuk mund të vëzhgohet në mostrat me sonicated.

Procesi i ftohjes

Për formulimet e ndjeshme ndaj temperaturës, Hielscher ofron reaktorë të qelizave të rrjedhës së xhaketës për të gjitha pajisjet laboratorike dhe industriale. Duke ftohur muret e brendshme të reaktorit, nxehtësia e procesit mund të shpërndahet në mënyrë efektive.

I fortë dhe i lehtë për t'u pastruar

Reaktor tejzanor i rrjedhës së qelqit të bërë nga çelik inox për sonication e lëngjeve.Reaktori i përzierjes tejzanor Hielscher përbëhet nga ena e reaktorit dhe tejzanor sonotrode. Kjo është e vetmja pjesë, e cila është subjekt i veshin dhe mund të zëvendësohet lehtësisht brenda disa minutave. Fllanxhat osciluese-ndarëse lejojnë montimin e sonotrodit në kontejnerë të hapur ose të mbyllur të shtypur ose qelizat rrjedhëse në çdo orientim. Nuk nevojiten kushineta. Reaktorët e qelizave të rrjedhës janë bërë përgjithësisht prej çeliku inoks dhe kanë geometries të thjeshta dhe mund lehtë të çmontohet dhe fshihen. Nuk ka xhama të vogla ose qoshe të fshehura. Reaktorët e qelizave të veçanta të rrjedhjes që plotësojnë kërkesat e avancuara të CIP-it (të pastër në vend) dhe SIP (sterilizo-në vend) janë gjithashtu në dispozicion.

Pastrues me ultratinguj në vend

Intensiteti tejzanor i përdorur për shpërndarjen e aplikacioneve është shumë më i lartë se për pastrimin tipik tejzanor. Prandaj fuqia tejzanore mund të përdoret për të Ndihmoni pastrimin gjatë flushing dhe shpëlarje, si tejzanor cavitation heq grimcave dhe mbetjet e lëngëta nga sonotrode dhe nga muret e qelizave të rrjedhës.

Kërkoni informacion mbi përpunimin e kozmetikës!

Ju lutemi përdorni formularin më poshtë, nëse dëshironi të kërkoni informacione shtesë në lidhje me përzierjen e kozmetikës duke përdorur ultrasonication. Ne do të jemi të lumtur t'ju ofrojmë një sistem tejzanor që plotëson kërkesat tuaja.

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.