UIP10000 – Grumbuj tejzanor me fuqi të lartë

Me 10,000 watts saj, UIP10000 është procesori i dytë më i madh tejzanor. Është dizajnuar të punojë në grupe prej katër ose më shumë njësi, për përpunim të madh të vëllimit, siç është homogjenizimi, shpërndarja dhe deaglomerimi.

Aplikacionet tejzanor mund të shkallëzohen në një bazë lineare. Kapaciteti i përpunimit rritet me fuqinë tejzanore të aplikuar. Aplikacionet e përpunimit në shkallë të gjerë shpesh kërkojnë më shumë energji se 40kW. Në këtë rast, ne rekomandojmë përdorimin e një grupi të UIP10000 ose UIP16000.

Procesorë tejzanor me fuqi të lartë

Një enë mban ultrasonicators të plotë me qeliza rrjedhje, pompat dhe tubacionet.Procesori tejzanor UIP10000 është projektuar me dimensionet e kontejnerëve të mallrave standardë në mendje. Ndryshe nga UIP16000, UIP10000 lejon një konfigurim vertikal të dhënësit, së bashku me sonotrode dhe qelizën e rrjedhës në një kontejner të mallrave standard të detit. Prandaj, një enë mund të pajiset me një grumbull të UIP10000 duke përfshirë gjeneratorët, transducerët, sonotrodes, qelizat e rrjedhës dhe ftohja e mbyllur në lak.

Përveç kësaj, një sistem sonication tipike gardian mund të mbajë, pompat, tubacionet, valvulat dhe një ndërfaqe të dhënash. Një enë e tillë 10ft ose 20ft lehtëson transportimin, instalimin dhe fillimin në vendin e klientit. Në mënyrë tipike kontejnerët vijnë me mure të izoluara nga zhurma për të zvogëluar emetimet e zhurmës jashtë kontejnerit.

Procesi Zmadho

Çdo aplikim tejzanor kërkon një kombinim të caktuar optimal të amplitudës sonication, presionit të lëngët dhe temperaturës. Ky konfigurim optimal mund të gjendet në laborator të vogël ose test në shkallë të lartë, p.sh. duke përdorur një UIP1000hd (1kW) me qelizë rrjedhëse. UIP1000hd lejon një variacion të parametrave të sonication në një gamë të gjerë. Pasi të jetë identifikuar konfigurimi i parametrit optimal, efikasiteti i procesit mund të rritet në mënyrë lineare. Prandaj, sistemi i gardianit vjen i konfiguruar paraprakisht për të punuar në konfigurimin e parametrave optimale. Tabela më poshtë tregon aftësitë e përgjithshme të përpunimit për një sistem me fuqi të lartë 4x10kW.

Kapaciteti i përpunimit 4x10kW
proces
Shkalla e rrjedhjes
transesterifikimi i biodieselit
830m³ / hr
emulsification, p.sh. vaj / ujë
420m³ / hr
nxjerrjen qelizore, p.sh. algat
0.88m³ / hr
shpërndarë / Deagglomeration
0.24m³ / hr
mulliri me lagështi dhe bluarje
0.12m³ / hr

Fillimi i sistemit të kontejnerëve

Duke përdorur një konfigurim të kontenierës, lehtëson instalimin dhe fillimin. Ndërsa kontejneri mban procesorët e plotë tejzanor me qeliza rrjedhëse dhe tubacione, ena duhet të lidhet vetëm me furnizimin e mediave të procesit, furnizimit me energji elektrike dhe ujit të ftohjes. Ndërfaqet e të dhënave janë opsionale në dispozicion.

Siç u përmend më lart, ne rekomandojmë kryerjen e proceseve të fizibilitetit të procesit dhe një proces optimizim në shkallë të vogël dhe të mesme. Ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë në përzgjedhjen e pajisjeve të duhura për analiza të tilla paraprake dhe për konfigurimin përfundimtar në shkallë të plotë. Përndryshe, ju mund të zhvilloni gjykime të procesit në tonë proces laborator.

Kërkoni më shumë informacion!

Ju lutemi përdorni formularin e mëposhtëm, për të kërkuar më shumë informacion rreth UIP10000.

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.