Mini Flow Cell tejzanor

Zakonisht intensiteti ultratinguj transmetohet në vëllime të vogla nëpërmjet një titani sonotrode të zhytur në lëng. Kjo metodë është shumë efikase, por ka efekt anësor se ka edhe cavitation në sonotrode, e cila rezulton në një ndotje të vogël me grimca të imta titan në media. Futje të tilla duhet të shmangen nëse kërkohet një shkallë e lartë e pastërtisë, si për shembull në industrinë farmaceutike.

Qeliza e rrjedhës speciale

Me qëllim të zgjidhjes së këtij problemi Hielscher Ultrasonics ka zhvilluar në bashkëpunim me ETH Zürich një qelizë të veçantë të rrjedhës, që sonicates një medium tërthorazi por megjithatë me një intensitet shumë të lartë. Në një sistem të mbyllur, mediumi është i udhëhequr pa ndotje përmes një tubi qelqi, pa pasur kontakte me sonotrode ose me atmosferën. Një lëng që rrethon tubin e xhamit furnizon temperaturën e duhur të procesit. Kjo metodë garanton një riprodhueshmëri të lartë.

Skema e qelizave të rrjedhës Dmini

Në kombinim me një procesor të veçantë të projektuar tejzanor UIS250Dmini kjo qelizë rrjedhëse mund të përdoret në veçanti për homogenizing, emulsifying, shpërndarë, Deagglomerating ose për dezintegrimi i qelizave biologjike ose mikroorganizmave. Qeliza e rrjedhës është e përshtatshme për aplikime në laboratorë, si dhe për prodhimin e sasive të vogla dhe natyrisht parimi i njëjtë mund të realizohet në një shkallë më të madhe.

Dmini skematik 2

Kërkoni më shumë informacion!

Ju lutemi përdorni formularin më poshtë, nëse dëshironi të kërkoni informacione shtesë në lidhje me këtë qelizë rrjedhëse.

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.