UIP250MTP – Sonication of Microtiter Pllaka

Procesor tejzanor UIP250MTP lejon për sonication të qëndrueshme të një pjatë të tërë microtiter brenda sonotrode. Ajo mund të përdoret për homogjenizimin, shpërndarjen, degazimin ose për prishjen e qelizave.

Ky model i UIP250MTP është ndërprerë dhe është zëvendësuar nga UIP400MTP. Ju lutemi vizitoni faqen e UIP400MTP për informacionin më aktual në lidhje me sonifikimin e mikro-pllakave.
Sigurisht, ne ende ofrojmë aksesorë dhe shërbime për çdo model!

Homogjenizuesi tejzanor UIP400MTP mund të bëjë sonikimin e pllakave me shumë pus dhe pllaka mikrotitre për lizën e qelizave, fragmentimin e ADN-së, shpërndarjen ose homogjenizimin.

UIP400MTP për sonikacion me shumë pjata

Miniatura e videos

procesor tejzanor UIP250MTP për ultrasonication e microplatesFuqia tejzanor shpërndahet në mënyrë të barabartë nëpër çdo pusi të pllakës së mikrotitrës duke ju dhënë efekte të qëndrueshme dhe të përsëritshme të zërit. Për më tepër, amplituda e lëkundjes është e rregullueshme dhe ruhet në vlerën e rregulluar për tërë periudhën sonication.

UIP250MTP përbëhet nga gjeneratori 250 vat, sonotrode dhe kapaku i kërkuar i mbrojtjes së zërit (qelqi akrilik). Kjo e bën atë një njësi të plotë të vetme që është e lehtë për t'u instaluar dhe për t'u përdorur. Gjeneratori tejzanor është tuned në frekuencën e sonotrode automatikisht në mënyrë që të mos kërkohet rregullim manual (p.sh. në rastin e një sonotrode të ftohur). Dy tuba të bashkangjitura lejojnë një rrjedhje të vazhdueshme të lëngut në sonotrode.

UIP250MTP mund të operohet vazhdimisht (p.sh. 24/7). Ajo është e thatë-running mbrojtur dhe mund të pastrohen dhe dezinfektohet lehtë. Operimi i pulsuar ose periudha të ndryshme të sonifikimit mund të rregullohen saktësisht në panelin e përparmë të gjeneratorit tejzanor.

Kërkesë një propozim për këtë artikull!

Për të marrë një propozim, ju lutemi t'i detajet e kontaktit tuaj në formularin e mëposhtëm. Një pajisje konfiguracion tipik është e para-zgjedhur. Ndjehen të lirë për të rishikojë përzgjedhjen para se ta klikoni butonin për të kërkuar propozim.
Ju lutem tregoni informacionin, që dëshironi të merrni, më poshtë:  • UP400S homogjenizues laboratorik tejzanor për operimin e montuar në këmbë

    procesor ultrasonik për sonicimin e pllakave të mikrotitrave, 250W, 20kHz, amplitudë e rregullueshme nga 20 deri në 100%, kontrolli i raportit të pulsit dhe kohës së sonifikimit, dhënësi në strehimin prej çeliku inoks, lidhjet për ujë ftohës, kabllo 2m ndërmjet gjeneruesit dhe dhënësit, sonotrode bërë nga titan, sipërfaqe mbajtëse 150mmx90mm për pllakat mikrotitër, përfshirë. kapak mbrojtës i shëndoshë bërë nga qelqi akrilik  • Power Meter  • Power Meter


Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.