UIP1500hdT – Fuqia e lartë e përpunimit tejzanor

Sonicatori i tipit sondë UIP1500hdT (20kHz, 1500W) kombinon fuqinë e lartë përpunuese me fleksibilitetin dhe komoditetin e përdoruesit. Ky homogjenizues tejzanor i fuqishëm 1,5 kW është i përshtatshëm për zhvillimin e procesit, optimizimin dhe për proceset e prodhimit. Kjo përfshin emulsifikimin, shpërndarjen dhe sono-kiminë, lizën dhe nxjerrjen ose homogjenizimin.
 

UIP1500hdT – Sonicator për stol-top dhe prodhim

Sonicatori UIP1500hdT mbush hendekun midis testimit laboratorik dhe përpunimit industrial të lëngjeve. Përshtatshmëria e tij e gjerë dhe funksionimi i lehtë plotësojnë kërkesat e kërkimit dhe zhvillimit. UIP1500hdT është ndërtuar për funksionim të rëndë në proceset e prodhimit 24 orë/7 ditë në kushte të vështira.

Seamless Scale-Up nga laboratori në prodhim

Procesori tejzanor UIP1500hdT është i përshtatshëm për sonikimin e shumë materialeve dhe një sërë procesesh, të tilla si, nanomateriale, bojë dhe bojë, veshje, ushqim dhe pije, kozmetikë ose procese kimike.
UIP1500hdT përdoret zakonisht për sonication inline në një kalim të vetëm ose loop në mënyrë që të marrë një cilësi më të mirë të përpunimit. Natyrisht, ai mund të përdoret edhe për sonikimin me grumbull. UIP1500hdT lejon drejtimin në një gamë të gjerë të seteve të parametrave tejzanor. Ju mund të ndryshoni amplitudën tejzanor, presionin e lëngët dhe përbërjen e lëngshme, si:

 • sonotrode amplitudes deri në 170 mikronë
 • presionet e lëngëta deri në 10 bare
 • Normat e rrjedhjes së lëngjeve deri në 15L / min (varësisht nga procesi)
 • temperatura të lëngëta deri në 80 degC (temperatura të tjera sipas kërkesës)
 • viskozitet material deri ne 100.000cp

Ky fleksibilitet lejon gjetjen e konfigurimit optimal të procesit. UIP1500hdT ju ofron riprodhueshmëri të saktë dhe shkallëzim linear. Çdo konfigurim sonication mund të riprodhohet dhe mund të përdoret në operim të vazhdueshëm ose mund të shkallë deri në çdo njësi më të madhe. Ne ofrojmë një gamë të gjerë të aksesorëve, si sonotrodes, boosters dhe reaktorët e qelizave të rrjedhjes dhe kutitë e mbrojtjes së zërit.

Homogjenizues tejzanor UIP1500hdT me reaktor me qeliza rrjedhëse FC2T500k për përzierjen, homogjenizimin, shpërndarjen dhe emulsifikimin në linjë.

Sonicator UIP1500hdT (fuqi ultrazërit 1500 watts) me reaktorin e rrjedhjes FC2t500k

 
Normat tipike të rrjedhës për UIP1500hdT janë midis 0,5 dhe 6,0 L/min ose 1 deri në 8 m³/ditë. Për kapacitet më të lartë prodhimi, ne rekomandojmë përdorimin e njësive të shumta ose të një prej homogjenizuesve më të fuqishëm ultrasonikë:

Hielscher 1.5kW Homogenizer tejzanor

Hielscher 1.5kW Homogjenizues tejzanor me qelizë rrjedhëse

Kërkesë informacioni

Sonicator me performancë të lartë me shkallë industriale dhe efikasitet të jashtëzakonshëm

Ndërsa UIP1500hdT mund të përdoret në laborator, ai është projektuar dhe ndërtuar për përpunim industrial. Kërkon pak mirëmbajtje, është i lehtë për t'u instaluar dhe i thjeshtë për t'u pastruar dhe dezinfektuar. Ne ofrojmë reaktorë të veçantë me qeliza rrjedhëse që plotësojnë kërkesat e avancuara CIP (pastrimi në vend) dhe SIP (sterilizimi në vend). Transformuesi i UIP1500hdT është i shkallës IP64 dhe i reziston papastërtisë, pluhurit, lagështirës ose funksionimit të jashtëm.

Efikasiteti i përgjithshëm i energjisë është i rëndësishëm për ultrasonifikimin e lëngjeve. Efikasiteti përshkruan se sa nga fuqia transmetohet nga priza në lëng. Pajisjet tona të zërit kanë një efikasitet të përgjithshëm prej më shumë se 80%.Për shkak të efikasitetit të shquar të transformimit, dhënësi nuk kërkon ftohje të detyruar, siç është ftohja ose ajri i kompresuar. Është ndërtuar në një strehim të mbyllur dhe nuk ka shfryn në rastin e dhënësit. Humbje të ulëta të nxehtësisë nënkuptojnë që më shumë energji transmetohet në lëng, duke rezultuar në një sonication më të mirë. Efikasiteti i përgjithshëm i energjisë i UIP1500hdT është përafërsisht. 80-90% nga priza elektrike në lëng (klikoni në imazhin e mësipërm për të zgjeruar tabelën).

Kontroll i plotë dhe Përzierje me ultratinguj me performancë të lartë

Natyrisht, UIP1500hdT mund të drejtohet në 1500W vazhdimisht. Ai jep fuqinë në një nivel të amplitudë të kontrolluar, në mënyrë që madhësia e vibracioneve mekanike tejzanor në sonotrode të jetë konstante në të gjitha kushtet e ngarkesës. Ju mund ta ndryshoni amplitudën nga 20 në 100% në gjenerator dhe duke përdorur brirë të ndryshëm. Amplitudë e vendosur është konstante, ndërsa sonicating çdo material në çdo presion. Ky funksion ju jep kontroll të plotë mbi parametrin më të rëndësishëm të zërit: Amplitudë.

 
Sigurisht, UIP1500hdT vjen me një akordim inteligjent automatik të frekuencës që gjen automatikisht frekuencën optimale të funksionimit. Kjo ju jep një efikasitet dhe besueshmëri të përgjithshme të energjisë.

Kërkesë një propozim për këtë artikull!

Për të marrë një propozim, ju lutemi t'i detajet e kontaktit tuaj në formularin e mëposhtëm. Një pajisje konfiguracion tipik është e para-zgjedhur. Ndjehen të lirë për të rishikojë përzgjedhjen para se ta klikoni butonin për të kërkuar propozim.
Ju lutem tregoni informacionin, që dëshironi të merrni, më poshtë: • Procesor tejzanor UIP1500hdT

  procesor industrial tejzanor UIP1500hdT (1500W), 20kHz (auto-scan), ekran me prekje, amplitudë rregullueshme 20-100%, mbrojtje e thatë e mbrojtur, përfshirë. matja e fuqisë, priza për ethernet dhe PT100, dhënës kabllor 3m për gjenerator • blloku sonotrode BS4d18, për UIP500 deri UIP4000, për përdorim me fllanxhë RFLA100, për funksionimin e qelizës së rrjedhës ose grumbull, titan, diam tip. 18mm, fije mashkull M14x1, L përafërsisht. 125mm (pa fije), raporti amplitudë përafërsisht. 1: 3.5 • sonotrode bllok BS4d22, për UIP500 deri në UIP4000, për përdorim me fllanxhë RFLA100, për funksionimin e qelizës së rrjedhës ose grumbull, titan, diam tip. 22mm, fije mashkull M14x1, L përafërsisht. 125mm (pa fije), raporti amplitudë përafërsisht. 1: 2.4 • sonotrode bllok BS4d34, për UIP500 deri në UIP4000, për përdorim me fllanxhë RFLA100, për funksionimin e qelizës së rrjedhës ose grumbull, titan, diam tip. 34mm, fije mashkull M14x1, L përafërsisht. 125mm (pa fije), raporti amplitudë përafërsisht. 1: 1.0 • blloku sonotrode BS4d40, për UIP500 deri UIP4000, për përdorim me fllanxhë RFLA100, për funksionimin e qelizës së rrjedhës ose grumbull, titan, diam tip. 40mm, fije mashkull M14x1, L përafërsisht. 125mm (pa fije), raporti amplitudë përafërsisht. 1: 0.7 • cascatrode CS4d40L2 për UIP500hd deri në UIP4000hd, i përdorshëm për funksionimin e qelizës së rrjedhës ose grumbull, titan, diam. 40mm, gjatësia përafërsisht. 234mm + 10mm për fije mashkull M14x1, sipërfaqe pune efektive përafërsisht. 25cm², amplitudë hyrëse max. 50micron, përforcues. faktori 1: 1.4 • cascatrode CS4d40L3 për UIP500hd deri në UIP4000hd, i përdorshëm për funksionimin e qelizës së rrjedhës ose grumbull, titan, diam. 40mm, gjatësia përafërsisht. 336mm + 10mm për fije mashkullore M14x1, sipërfaqe pune efektive përafërsisht. 33cm², amplitudë hyrëse max. 50micron, përforcues. faktori 1: 1.4 • cascatrode CS4d40L4 për UIP500hd deri në UIP4000hd, i përdorshëm për funksionimin e qelizës së rrjedhës ose grumbullimit, titan, diam. 40mm, gjatësia përafërsisht. 438mm + 10mm për fije M14x1, sipërfaqe pune efektive përafërsisht. 41cm², amplitudë hyrëse max. 50micron, përforcues. faktori 1: 1.4 • sonotrode gjate RS4d40L4, radiale emitting, per UIP500hd deri ne UIP4000hd, perdoren per qelizen e rrjedhjes ose operacionin me grumbull, titan, diam. 40mm, gjatësi approx.530mm + 10mm me fije mashkull M14x1, amplitudë input max. 50micron • Fllanxha O-ring RFLA100, me vulosje O-ring (2xFKM) te sonotrode, diam. 100mm, çelik inox, për përdorim me sonotrodes BS4d18, BS4d22, BS4d34 ose BS4d40, me O-Ring (FKM) për montim në qelizat rrjedhëse FC100L1-1S ose FC100L1K-1S • qeliza e rrjedhjes FC100L1-1S, reaktori i çelikut inorganik, max. presion 5 bare, për UIP500 deri UIP2000 në kombinim me fllanxhë sonotrode dhe stendë ST2, O-unaza FKM, lidhje tub (1/2″) me klip
  (qelizat e përshtatura të rrjedhës me presion deri në 100 barg janë të disponueshme sipas kërkesës) • qeliza e rrjedhjes FC100L1K-1S, reaktori i çelikut inox i dekompozueshëm me xhaketën e ftohjes, maks. presion 5 bare, për UIP500 deri UIP2000 në kombinim me fllanxhë sonotrode dhe stendë ST2, O-unaza FKM, lidhës tub (fluide 1/2″, ftohje 1/2″) me klip
  (qelizat e përshtatura të rrjedhës me presion deri në 100 barg janë të disponueshme sipas kërkesës) • për shtresën B4-1.2, për UIP500 deri UIP4000, për rritje mekanike (ose rënie) të amplitudës në sonotrode, raporti amplitudë 1: 1,2 (ose 1: 0,83), titan, temat femërore M14x1, • për shtresën B4-1.4, për UIP500 deri në UIP4000, për rritje mekanike (ose rënie) të amplitudës në sonotrode, raporti amplitudë 1: 1.4 (ose 1: 0.71), titan, temat femërore M14x1, • për shtresën B4-1.8, për UIP500 deri në UIP4000, për rritje mekanike (ose rënie) të amplitudës në sonotrode, raporti amplitudë 1: 1.8 (ose 1: 0.56), titan, fije femër M14x1, mbështjellëse titanike përfshirëse (TiM14x1) • për shtresën B4-2.2, për UIP500 deri UIP4000, për rritje mekanike (ose rënie) të amplitudës në sonotrode, raporti amplitudë 1: 2.2 (ose 1: 0.45), titan, temat femër M14x1, • Stand për procesorë tejzanor UIP500, UIP1000 dhe UIP2000hd

  qëndrojë ST2, çelik inox, për UIP500 deri UIP2000, kërkohet për qelizat rrjedhëse FC100L1-1S ose FC100L1K-1S, të rregullueshme në lartësi, mbledhjen e tabaka • LabLift, p.sh. për sonication intensive të lëngjeve në beakers xhami në laborator.

  LabLift për pozicionimin e lehtë të mostrave nën hetimet tejzanor për të kontrolluar thellësinë e zhytjes, çelik inox, gjurmë 100mm x 100mm, lartësi e rregullueshme: 50 deri 125mm • Kutia e mbrojtjes së zhurmës për UIP500, UIP1000 dhe UIP2000hd ultrasonicators për të zvogëluar emetimin e zërit të përpunimit cavitational.

  kutia mbrojtëse e shëndoshë SPB2 e bërë nga çelik inox (për përdorim deri në UIP1000hd me ST2, mbrapa 1x, qeliza rrjedhëse FC100L1-1S ose FC100L1K-1S ose FC2clamp), 77kg


Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.


 

 

Instaloni UIP1500hdT në konfigurime të ndryshme të sistemit

Të gjithë sonikët e tipit sondë Hielscher mund të instalohen në konfigurime të ndryshme të rrjedhës. Reaktorët e riqarkullimit me një kalim, me shumë kalime dhe reaktorët e riqarkullimit diskret janë dy qasje të ndryshme për trajtimin e rrjedhës së reaktantëve dhe produkteve për homogjenizim, procese kimike ose biokimike. Sonicers Hielscher mund të instalohen në të gjitha këto sisteme rrjedhëse.

Proceset inline tejzanor mund të ekzekutohen me konfigurime të ndryshme të rrjedhës, p.sh. me një kalim të vetëm.

Konfigurimi tejzanor me një kalim

Konfigurimi tejzanor për riqarkullim të vazhdueshëm (Kliko për ta zmadhuar!)

Konfigurimi tejzanor për riqarkullim të vazhdueshëm

Konfigurimi i qarkullimit diskret për përzierjen ultrasonike me prerje të lartë

Konfigurimi i qarkullimit diskret për përzierjen ultrasonike me prerje të lartë

 
 

Aplikimet e Sonicator Industrial UIP1500hdT në Kërkim dhe Shkencë

UIP1500hdT, një sonikator i fuqishëm me performancë të lartë 1500 watts, është një makinë tejzanor popullore, e përdorur shpesh në instalimet pilot dhe prodhimin industrial. Më poshtë mund të gjeni një përzgjedhje artikujsh shkencorë që paraqesin procesorin ultrasonik UIP1500hdT. Artikujt mbulojnë tema të tilla si nga emulsifikimi tejzanor dhe prodhimi i nano-emulsioneve, eksfolimi i zeoliteve, përpunimi i nano-materialeve, kristalizimi me sono dhe degazimi i lëngjeve të shpimit. Nëse jeni duke kërkuar për një aplikacion specifik dhe referenca shkencore përkatëse, ju lutemi na kontaktoni.
 

Fuqizim i kavitacionit tejzanor në Hielscher Cascatrode

Fuqizim i kavitacionit tejzanor në Hielscher Cascatrode


Ultrasonikë me performancë të lartë! Gama e produkteve Hielscher mbulon spektrin e plotë nga aparati ultratingullor kompakt laboratorik mbi njësitë e sipërme të stolit deri te sistemet tejzanor të plotë industrial.

Hielscher Ultrasonics prodhon homogjenizues tejzanor me performancë të lartë nga laboratormadhësia industriale.


Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.