Rreth Hielscher Ultrasonics

Hielscher Ultrasonics është një biznes familjar, i vendosur në Teltow afër Berlinit (Gjermani). Theksi kryesor i aktiviteteve të saj është konceptimi, zhvillimi dhe prodhimi i pajisjeve tejzanor për përdorim në laborator dhe për aplikime industriale të shumëfishta. Inovacionet teknologjike së bashku me realizimin e proceseve të reja të bazuara në ultratinguj vërtetuan rritjen e kompanisë dhe pranimin e saj në treg. Sot, pajisjet tejzanor të prodhuara nga Hielscher Ultrasonics po përdoren në laboratorë dhe fabrika prodhuese në të gjitha kontinentet në mbarë botën. Hielscher Ultrasonics integron pajisjet tejzanor në sisteme komplekse ultrasonike, të tilla si sistemet e pastrimit të telave, gjithashtu. Sistemet janë prodhuar për të përmbushur kërkesat e klientëve për sa i përket fuqisë, gamës së zgjeruar të aksesorëve dhe pajisjeve rezistente ndaj gjendjes së qëndrueshme.

Kërkesë informacioni

Hielscher Ultrasonics në Teltow

Hielscher Ultrasonics’ selisë në Teltow

Hielscher Ultrasonics është e angazhuar për të ofruar zgjidhje inovative të përpunimit tejzanor që mundësojnë klientëve tanë dhe partnerët tanë – udhëheqësit në fushën e tyre – për të ofruar produkte dhe shërbime të reja superiore ose rrënjësisht.

Hielscher Ultrasonics është e specializuar në zhvillimin, prodhimin dhe shpërndarjen e homogjenizuesve tejzanor me performancë të lartë.

Hielscher Ultrasonics - Rreth kompanisë

Miniatura e videos

Hielscher USA, Inc. është përfaqësuesi i pajisjeve tejzanor Hielscher në tregun e Amerikës së Veriut. Administrimi dhe kontabiliteti ndodhet në Wanaque, NJ 07465, SHBA. Përpunimi i porosive dhe depoja ndodhet në Coatesville, PA 19320, SHBA.

Sistemi i Menaxhimit të Cilësisë

Hielscher Ultrasonics është angazhuar në standardet më të larta të cilësisë. Prandaj, Hielscher kalon në mënyrë periodike në certifikimin DIN EN ISO 9001: 2015. Hielscher Ultrasonics është furnizuesi kryesor në botë i pajisjeve ultrasonike me performancë të lartë dhe me cilësi të lartë. Hielscher Ultrasonics kërkon të përmirësojë vazhdimisht produktet dhe shërbimet e saj. Për këtë arsye, Hielscher Ultrasonics ka krijuar një Sistem Menaxhimi të Cilësisë në përputhje me ISO 9001: 2015. Certifikata ISO 9001:2015 u dha nga BSI Group, bazuar në një vlerësim të plotë të sistemeve të zbatuara brenda këtyre njësive të menaxhimit, duke siguruar aftësinë për të mirëmbajtur dhe përmirësuar vazhdimisht këto sisteme.
Standardi ISO 9001: 2015 specifikon kërkesat e sistemit të menaxhimit të cilësisë dhe konsiderohet si një nga standardet më të miratuara në mbarë botën. Shumë organizata kombëtare dhe ndërkombëtare përpiqen të përmbushin këtë standard. Ky standard mundëson organizatën që të rrisë efektivitetin e saj drejt arritjes së konkurrencës së përmirësuar, pasi standardi fokusohet në kënaqësinë e klientit. Standardi ISO 9001: 2015 konsideron të punësuarit’ përfshirjen si një nga faktorët kryesorë të suksesit në mënyrë që të mbajë një sistem të menaxhimit të cilësisë dhe të sigurojë përmirësim të vazhdueshëm.

Përmirësimi i vazhdueshëm i kompanisë dhe i Sistemit të Menaxhimit të Cilësisë arrihen duke përcaktuar qëllimet dhe objektivat e bazuar në treguesit e performancës, auditimet, nevojat për trajnim dhe reagimet e klientëve. Mbledhjet mbahen rregullisht për të siguruar efektivitetin e vazhdueshëm të Sistemit të Menaxhimit të Cilësisë, përcaktimin e qëllimeve dhe objektivave dhe për të vlerësuar çdo veprim korrektues ose parandalues ​​të zbatuar.

Shkarko Certifikatën e Regjistrimit të Hielscher për Sistemin e Menaxhimit të Cilësisë DIN EN ISO 9001: 2015 këtu:
Versioni anglisht: Certifikata ISO 9001:2015 Hielscher Ultrasonics GmbH
Versioni gjerman: Certifikata ISO 9001:2015 Hielscher Ultrasonics GmbH
 

Kjo video shpjegon pse duhet të merrni parasysh sonikatorët Hielscher për aplikimet tuaja të përzierjes, nxjerrjes, emulsifikimit, shpërndarjes, homogjenizimit ose degazimit. Mësoni se si ultratingulli përmirëson produktet e lëngshme, zvogëlon kostot e prodhimit dhe mund t'ju ndihmojë të bëni produkte të reja dhe më të mira.

10 arsyet kryesore për të përdorur ultratinguj në prodhimin tuaj

Miniatura e videos

Adresat

Hielscher Ultrasonics GmbH
Oderstr. 53
D-14513 Teltow, Gjermani
telefon: +49 3328 437-420
faksi: +49 3328 437 444
email: info@hielscher.com
Hielscher USA, Inc.
Administrata / Kontabilitet
530 Ringwood Ave.
Lembo&Grey Bldg.
Wanaque, NJ 07465, SHBA
telefon: +1 (973) 532-6488 101
email: usa@hielscher.com
Hielscher USA, Inc.
Përpunimi i Rendit / Magazina
555 Fox Chase Suite 100
Coatesville, PA 19320, SHBA
telefon: +1 (973) 532-6488 108
email: order@hielscher.com

Politika e cilësisë së Hielscher Ultrasonics

Për Hielscher Ultrasonics, cilësia superiore e produktit, mbrojtja e mjedisit, standardet më të larta të sigurisë dhe përfitimi optimal i ekonomisë janë të një rëndësie të njëjtë kur realizohen objektivat e kompanisë. Hielscher Ultrasonics njeh se cilësia është një prioritet i biznesit që nuk mund të kompromentohet. Menaxhmenti i kompanisë është i përkushtuar të promovojë vetëdijen dhe të kuptuarit e Sistemit të Cilësisë dhe të sigurojë që komunikimi gjithëpërfshirës ndodh në të gjithë biznesin.

Ne përpiqemi që vazhdimisht të përmirësojmë proceset, produktet dhe shërbimet tona të biznesit në mënyrë që të përmbushim plotësisht pritjet e klientëve tanë. Ne e konsiderojmë cilësinë si një përgjegjësi të përbashkët të të gjithë punonjësve tanë. Hielscher Ultrasonics përpiqet të jetë partner i zgjedhur për klientët e saj në kërkimin e tyre për zgjidhje inovative dhe konkurruese ultrasonication.

Qëndrueshmëria dhe Ndërgjegjësimi Mjedisor

Hielscher Ultrasonics GmbH përpiqet në të gjitha fushat e biznesit të lartë qëndrueshmërinë dhe përgjegjësinë mjedisore. Prandaj, ne prokurojmë mallra dhe shërbime kryesisht nga furnitorët rajonalë për të shmangur rrugët e gjata të transportit. Në prodhim, ne i kushtojmë vëmendje metodave të energjisë dhe me emetim të ulët. Në objektin tonë të prodhimit të izoluar mirë, ne ngrohim dhe ftojmë ndërtesat tona miqësore me mjedisin, duke përdorur një pompë termike gjeotermale. Nxehtësia e tepërt nga prodhimi dhe testet rikuperohet dhe drejtohet në pompën e nxehtësisë për ngrohje. Kjo redukton ndjeshëm konsumin tonë të energjisë primare. Në komunikim me klientin, ne shmangim letrën kur është e mundur.

Kjo faqe e internetit ka një fuqi të qëndrueshme të gjelbër.Që nga viti 2007, kjo faqe interneti (www.hielscher.com) dhe kutitë tona të postës elektronike funksionojnë me energji elektrike nga 100% burime të rinovueshme të energjisë si era, energjia hidro dhe diellore në ofruesin gjerman 1&1. Nga fakti që ne ndajmë kapacitetin kompjuterik të një hosti me ueb sajte të tjera të strehuara, ne reduktojmë më tej konsumin e energjisë. 1&1 përdor furnizime dhe komponentë shumë të efektshëm për vite me radhë.

Me përdorimin e pajisje shumë efikase për energjinë ultrasonike të bëra nga Hielscher në prodhimin tuaj, p.sh. për përzierjen, shpërndarjen ose homogjenizimin, ju mund të reduktoni konsumin tuaj të energjisë krahasuar me teknologjitë konvencionale të përzierjes dhe pajisjet e tjera tejzanor.

Na kontaktoni! / Pyet Na!

Pyesni për më shumë informacion

Ju lutemi përdorni formularin më poshtë për të kërkuar informacione shtesë në lidhje me procesorët tejzanor, aplikacionet dhe çmimin. Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj me ju dhe t'ju ofrojmë një sistem tejzanor që plotëson kërkesat tuaja!

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.Kjo video tregon një ndryshim të ngjyrës të shkaktuar nga kavitacioni tejzanor në lëng. Trajtimi me sonikacion intensifikon reaksionin redoks oksidativ.

Ndryshimi i ngjyrës i shkaktuar nga kavitacioni me Sonicator UP400St

Miniatura e videos


Ultrasonikë me performancë të lartë! Gama e produkteve të Hielscher mbulon spektrin e plotë nga ultrasonikatori kompakt laboratorik mbi njësitë e sipërme të stolit deri te sistemet tejzanor të plotë industrial.

Hielscher Ultrasonics prodhon homogjenizues tejzanor me performancë të lartë nga laboratormadhësia industriale.

Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.