Rezervoni Akomodimin Tuaj

Për të lehtësuar planifikimin e udhëtimeve tuaja, Hielscher Ultrasonics ka partnerizuar me pentahotel. Kur rezervoni një dhomë përmes lidhjeve më poshtë, ju merrni 10% zbritje në normën aktuale ditore.

Përdorni lidhjen prenotim më poshtë për zbritje 10% në normën ditore. Përndryshe, mund të përdorni kodin promo penta20121088 prenotim direkt në faqen e tyre (gjithashtu 10% zbritje).

PentaHotel në Teltow

Hotel penta Berlin-Potsdam është e vendosur në Teltow – vetëm pak metra larg nga Hielscher Ultrasonics’ objektit. Është strehim ideal kur planifikoni vizitën tuaj në Hielscher Ultrasonics.

pentahotel Berlin-Potsdam
Warthestrasse 20
14513 Teltow
Kliko këtu për të rezervoni dhomën në Pentelotel Teltow në normën e promovimit!

Harta e Hielscher Ultrasonics dhe PentaHotel në Teltow (Kliko për ta zmadhuar!)

Pentahotel në Teltow është në këmbë largësi nga Hielscher Ultrasonics’ objekteve.

PentaHotel në Berlin-Köpenick

Hotel penta Berlin-Köpenick përafërsisht. 30 km larg nga Hielscher Ultrasonics’ objekte, të vendosura në pjesën lindore të Berlinit. Me makinë, do t'ju duhet përafërsisht. 45 min. për të arritur Hielscher Ultrasonics.

më pakmë shumë pentahotel Berlin-Köpenick A keni menduar ndonjëherë vizitoi XXX}
Grünauer Straße 1
12557 Berlin
Kliko këtu për të rezervoni dhomën në pentahotel Berlin-Köpenick në normën e promovimit!Hyrja e pentahotel në Berlin-Teltow

PentaHotel në Teltow

Penta Hotel - Rezervoni dhomën tuaj në Teltow / Berlin!

Hielscher Ultrasonics në Teltow

Hielscher Ultrasonics’ selisë në Teltow