Optimizimi i procesit tejzanor & këshillues

Mbi 20 vjet përvojë në përpunimin tejzanor e bën Hielscher ekspertin kryesor për proceset industriale tejzanor. Ne i orientojmë klientët tanë nga idetë e tyre të procesit të parë përmes optimizimit të procesit deri në shkallën përfundimtare deri në prodhimin komercial – zhvillimi i zgjidhjes perfekte për proceset individuale tejzanor. Gamë të gjerë të produkteve tona të pajisjeve të fuqishme dhe të besueshme tejzanor industriale, si dhe harton tona të përshtatur të lejojë për zgjidhje të përsosur tejzanor proces. Ne jemi partneri juaj për ultrasonication intensive industriale!

Stafi ynë i mirë-trajnuar ka shumë vite përvojë në përpunimin tejzanor. Ne mbështesim në mënyrë proaktive klientët tanë nga idetë dhe gjykimet e para deri në instalimin përfundimtar të procesimit industrial të rrjedhave të mëdha të vëllimit. Në bashkëpunim të ngushtë dhe konfidencial, Hielscher ndihmon klientët e saj nga testimi i fizibilitetit përmes optimizimit të procesit deri në shkallën përfundimtare dhe integrimin e sistemit përfundimtar tejzanor.

Hielscher Ultrasonics është eksperti juaj kryesor për proceset tejzanor!

Përpunim tejzanor me fuqi të lartë

Zhvillimi i sofistikuar i një procesi tejzanor përfshin tre hapa të mëdhenj:

1. Fizibiliteti: A është duke punuar?

Nëse një klient na afron me idenë e tij të procesit, hapi i parë është të hetojmë nëse ultrazërit sigurojnë efektet e dëshiruara. Prandaj, mund të kryhen gjykimet e para të fizibilitetit – normalisht në regjim grumbull – në laborator të vogël / shkallë të lartë. Këto teste të fizibilitetit janë relativisht të lehta për t'u ndërmarrë. Materiali specifik është sonicated në vëllime të vogla në intensitete të ndryshme ultratinguj dhe vendosjen. Rezultatet japin një tregues të mirë nëse qëllimi i synuar mund të arrihet me sonication.
Testi i fizibilitetit të sofistikuar mund të kryhet tek konsumatorët’ ose në Hielscher's objektit të përpunimit tejzanor. Na kontaktoni me idetë tuaja të përpunimit!

Kërkesë informacioni

2. Optimizimi: Cila është konfigurimi më efikas i procesit?

Pas një testimi të suksesshëm fizibiliteti, bëhet interesante se çfarë do të kushtojë procesi tejzanor në shkallën e përpunimit industrial. Ultrasonicators të fuqisë së lartë të Hielscher mundësojnë optimizimin e procesit dhe shkallëzimin plotësisht linear të procesit tejzanor në fazën e prodhimit industrial. Të gjitha pajisjet tona në stol janë ndërtuar në klasën industriale: sonication inline në detyrë të rëndë & 24/7 operacion, shumë i besueshëm dhe i fuqishëm. Në shkallën bench-top, të gjithë parametrat e rëndësishëm të përpunimit mund të ndikohen në objektiv në mënyrë që të gjenden proceset më të dobishme, efikase dhe efektive të procesit:

  • intensiteti optimal i ultrazërit (amplitudë, shkalla e rrjedhjes)
  • presion optimale
  • temperatura optimale e procesit
  • konfigurim ideal (kalim i vetëm ose recirkulim)

Një optimizim i përpunuar mund të kryhet tek konsumatorët’ ose në Hielscher's objektit të përpunimit tejzanor. Na kontaktoni në lidhje me objektivat tuaja të procesit!

Mbështetja e tejzanor me stol për optimizimin e procesit të sofistikuar.

Vendosja tejzanor e stolit të lartë për optimizimin e procesit.

3. Shkallëzimi: Si të përpunohet shkalla e prodhimit të plotë komercial?

Kur procesi tejzanor është optimizuar, parametrat ideale të procesit mund të shkrihen në mënyrë lineare deri në madhësinë e prodhimit. Kapaciteti i procesit mund të llogaritet saktësisht në bazë të rezultateve të fituara gjatë optimizimit. Stafi i Hielscher ju ndihmon të integroni pajisjet industriale tejzanor në linjën tuaj të prodhimit – ose duke projektuar pajisjet tejzanor për një strukturë të re prodhimi ose duke përshtatur ultrasonicators në një fabrikë tashmë ekzistuese.
Gama e produkteve tona të gjera dhe inxhinierët tanë të aftë lejojnë përshtatjen më të përshtatshme dhe për rezultate optimale. Instalimi, servisimi dhe trajnimi janë natyrisht pjesë e ofertave tona në mbarë botën.

3 Hapat për Përpunimin e Suksesshëm Tejzanor: Fizibiliteti - Optimizimi - Shkallëzimi

Consulting tejzanor Procesi: Hielscher ju udhëzon nga realizueshmëria dhe optimizimi në prodhimin komercial!

pajisje industriale tejzanor

Hielscher-së Ultrasonicators industriale janë në dispozicion në madhësi të ndryshme – të përshtatshme për objektivat individuale të procesit. Një gamë e gjerë e aksesorëve tejzanor (madhësi dhe forma të ndryshme të sondave, p.sh. për amplituda jashtëzakonisht të larta, presione të larta, temperaturat e larta; brirët përforcues; qelizat e rrjedhës, etj.) Kompletojnë asortimentin për përpunimin industrial tejzanor. Proceset intenzive mund të plotësohen lehtësisht dhe të besueshme me përbërje individuale tejzanor të përshtatura me kushtet specifike të procesit.

Sistem i kontejnerizuar me ultratinguj me fuqi të lartë për aplikime të rënda si lëngëzimi i qymyrit, nxjerrja dhe kullimi. (Kliko per te zmadhuar!)

Sistem ultratinguj me fuqi të lartë prej 2x60kW për aplikime të rënda

Pajisjet e tejzanorve me fuqi të lartë Hielscher:

  • gamë të gjerë produktesh në raft
  • amplitudë të lartë deri në 180μm me sonotrodes standarde (më e lartë sipas kërkesës)
  • temperatura shumë të larta dhe të ulëta të procesit: nga azoti i lëngshëm deri tek alumini i lëngët
  • lëngje dhe ngjitës të lartë viskoz – gjithashtu përmban pjesë të mëdha
  • Procesorë të certifikuar ATEX / FM tejzanor të disponueshëm
  • shumë teknologji tejzanor dhe patentat e procesit

Bisedoni me ne në lidhje me procesin tuaj! Ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë nga idetë e para drejt realizimit të procesit komercial!

Shërbimi, Mirëmbajtja dhe Trajnimi

Edhe në qoftë se ultrasonicators tonë janë të lehtë për të vepruar dhe kanë nevojë vetëm mirëmbajtje shumë pak, Hielscher është gjithmonë i kënaqur që ju ndihmon me shërbime shtesë rreth temës së përpunimit tejzanor!

Energjia me ultratinguj ndihmon proceset kimike siç janë kataliza, sinteza dhe reagime të tjera. Në këtë mënyrë, sonication mund të aplikohet me sukses për proceset e kullimit, nxjerrjes ose hidrodesulfurizimit.

48 kW Procesorë tejzanor
për rrymat e volumit të lartë

Na kontaktoni / kërkoni më shumë informacion

Bisedoni me ne në lidhje me kërkesat tuaja të përpunimit! Ne do të rekomandojmë pajisjen më të përshtatshme për formulimet tuaja.

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.
Fakte të vlefshme

Homogenizers tejzanor indeve janë shpesh të referuara si hetim sonikator / sonificator, lyser zërit, disruptor ultratinguj, mulli tejzanor, sono-ruptor, sonifier, dismembrator zërit, çorientues qelizave, disperser tejzanor, emulsifier ose Dissolver. Termat e ndryshme rezultojnë nga aplikacione të ndryshme që mund të përmbushen nga sonication.

Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.