UIP2000hdT – 2000 Watts Ultrasonicator i fuqishëm industrial për kontroll të plotë të procesit

Ultrasonikatori i ri dixhital UIP2000hdT (20kHz, 2000W) është një procesor i fuqishëm me ultratinguj për trajtime të lëngshme në shkallë stoli dhe industriale. Aplikimet e zakonshme përfshijnë homogjenizimin, emulsifikimin, shpërndarjen dhe bluarjen e imët të grimcave, lizën dhe nxjerrjen, reaksionet e tretjes ose sonokimike, të tilla si sono-sinteza dhe sono-kataliza. Ekrani me prekje me ngjyra, telekomanda e shfletuesit, regjistrimi automatik i të dhënave, karta SD e integruar dhe sensorët e temperaturës dhe presionit të kyçur lejojnë kontrollin e saktë të procesit dhe komoditetin e funksionimit.

UIP2000hdT: Fuqia e lartë dhe Kontrolli i plotë i procesit

Sonicizimi i fuqishëm është zgjidhja e procesit për aplikime të shumëfishta të përpunimit të lëngjeve, të tilla si emulsifikimi, shpërndarja, bluarja ose shpërbërja. UIP2000hdT ofron valë intensive ultratinguj për të përmbushur detyrat e vështira pa probleme. Për të siguruar një cilësi të qëndrueshme të procesit, jo vetëm fuqia e dhënë është thelbësore, kontrolli dhe monitorimi i të gjithë parametrave të rëndësishëm të procesit është thelbësor. Gjenerata e re e ultrazërit hdT i mundëson operatorit të kontrollojë pajisjen tejzanor nëpërmjet ekranit me prekje ose telekomandës së shfletuesit. Të gjithë parametrat përkatës të procesit, si amplituda, koha e sonikimit, temperatura dhe presioni, regjistrohen automatikisht dhe ruhen si skedar CSV në kartën SD.
Kështu, UIP2000hdT i ri shkëlqen me një gamë të gjerë karakteristikash të jashtëzakonshme, gjë që e bën procesin e ultrazërit shumë më miqësor për përdoruesit. Nga pikëpamja operacionale, kontrolli i saktë i të gjithë parametrave të procesit tejzanor janë funksione kryesore absolutisht.

Kërkesë informacioni

Ultrasonicator UIP2000hdT për sonikim të fuqishëm dhe kontroll optimal të procesit

Ltrasonicator me performancë të lartë UIP2000hdT (2kW, 20kHz) për përzierje efikase, homogjenizim, nano-shpërndarje, nano-emulsifikim dhe nxjerrje

Përmirëso!
Nëse keni një paraardhës të tillë si UIP500hd, UIP1000hd, UIP1500hd, UIP2000hd, ju mund ta përmirësoni pajisjen tuaj në versionin hdT dixhital. Kliko këtu për të mësuar më shumë për përditësimin nga hd në versionin hdT!

UIP2000hdT në një shikim

 • 2000 watts ultrasonicator fuqishme
 • i besueshëm për proceset e zërit të detyrës së rëndë
 • 24/7 operacion
 • grade industriale
 • me ngjyra
 • shfletoni kontrollin e largët
 • regjistrimin automatik të të dhënave të fuqisë, amplitudës, kohës së sonifikimit, temperaturës, presionit
 • SD Card i integruar
 • sensor i ndezjes
 • sensori i presionit të kyçur (opsional në dispozicion)
 • Lidhje LAN
 • Lidhje Ethernet
 • nuk ka instalim software
 • Tuning automatike e frekuencave

Ekran Touch-Screen me ngjyra të plota

Ekran me ngjyra të kontaktit të serisë së re të hdT të ultrasonicators industriale të HielscherNjë përmirësim i madh nga pamja operacionale është ekrani me prekje me ngjyra. Ky ekran i ndjeshëm ndaj prekjes dhe stilolapsit mundëson përdorim të lehtë, ndërkohë që përcaktimi i saktë i parametrave të funksionimit dhe shfaqja e cilësimit të fuqisë së ultrazërit janë të garantuara dhe të kombinuara me komoditetin më të lartë për operatorin. Menuja e kontrollit dixhital është intuitive për t'u përdorur, e reduktuar në cilësimet kryesore. Amplituda ose cilësimi i fuqisë dhe modaliteti i pulsit mund të rregullohen nga një rrëshqitës me prekje me ngjyra (me 1%, 5% ose 10% këputje). Përdoruesi vendos nëse preferon shfaqjen e amplitudës dhe fuqisë si grafikë me shirita me ngjyra ose paraqitje numerike. Ekrani mund të ndryshohet nga modaliteti i shikimit të rregullt në modalitetin e ekranit BIG NUMBER, i karakterizuar nga kontrast i madh dhe madhësia e madhe e shkronjave për shikueshmëri të përmirësuar.

Përdorni UIP2000hdT tuaj nëpërmjet telekomandës së shfletuesit

Ultrasonikët Hielscher mund të kontrollohen nga distanca nëpërmjet kontrollit të shfletuesit. Parametrat e tingullit mund të monitorohen dhe përshtaten saktësisht sipas kërkesave të procesit.UIP2000hdT mund të kontrollohet duke përdorur çdo shfletues të zakonshëm, si Internet Explorer, Egde, Safari, Firefox, Mozilla, celular IE/Safari duke përdorur ndërfaqen e re të internetit LAN. Lidhja LAN është një konfigurim shumë i thjeshtë plug-n-play dhe nuk kërkon instalim softueri. Pajisja ultrasonike vepron si server/klient DHCP dhe kërkon ose cakton një IP automatikisht. Pajisja mund të përdoret drejtpërdrejt nga PC/MAC ose duke përdorur një ndërprerës ose ruter. Duke përdorur një ruter opsional me valë të para-konfiguruar, pajisja mund të kontrollohet nga shumica e telefonave inteligjentë ose kompjuterëve tabletë, p.sh. Apple iPad. Duke përdorur përcjelljen e portit të një ruteri të lidhur, ju mund të kontrolloni UIP2000hdT tuaj nëpërmjet internetit nga çdo vend në botë, ku telekomanda është telefoni juaj inteligjent ose tableti.

UIP2000hdT me Rrjet të integruar

Një tjetër veçori inteligjente e UIP2000hdT është funksionimi dhe kontrolli nëpërmjet LAN (rrjeti i zonës lokale, shih kutinë djathtas) që lehtëson funksionimin dhe lejon fleksibilitet të lartë përpunimi. I gjithë informacioni i procesit të sonicifikimit regjistrohet në kartën e të dhënave SD, automatikisht. Një sensor me prizë mat temperaturën përgjithmonë ndërsa një sensor presioni i disponueshëm opsionalisht mund të futet shtesë.

Tuning automatike e frekuencave

Ashtu si të gjitha pajisjet tejzanore Hielscher, UIP2000hdT vjen me një tuning inteligjente automatike të frekuencave. Kur pajisja ndizet, gjeneratori do të ndjejë frekuencën optimale operacionale. Ajo pastaj do të përzënë pajisjen në këtë frekuencë. Kjo përmirëson efikasitetin e përgjithshëm të energjisë dhe besueshmërinë e pajisjeve tona tejzanor. Të gjithë ju duhet të bëni është të kaloni sistemin. Gjeneratori do të kryejë akordimin e frekuencave automatikisht në një pjesë të një të dytë.

UIP2000hdT: Një njësi e fortë pune për aplikime të shumëfishta

Pajisja UIP2000hdTUIP2000hdT është një sistem i fortë dhe i besueshëm për të gjitha llojet e proceseve të lëngshme tejzanor. Aplikime të rëndësishme për procesorin ultrasonik UIP2000hdT janë thyerja (zvogëlimi i madhësisë së grimcave), deagglomerimi dhe shpërndarja e nano materialeve, funksionalizimi i grimcave nano, emulsifikimi, prodhimi i biokarburanteve (p.sh. bionaftë, bioetanol), formulimi i bojrave dhe veshjeve, dhe aplikime të ndryshme sono-kimike (p.sh. sono-kataliza, kataliza e transferimit të fazës, reshjet ose rrugët sol-xhel).
Me fuqi tejzanor 2000 W, UIP2000hdT trajton lehtësisht aplikimet në shkallë pilot dhe të madhe. Sonotrodet përkatëse p.sh. cascatrode™ ofrojnë intensitetin e kërkuar të trajtimit me ultratinguj të lëngut. Qelizat përkatëse të rrjedhës ofrohen për funksionim të vazhdueshëm. Grupet e mbrojtjes së zërit plotësojnë sistemin tejzanor të bazuar në UIP2000hdT. Fotografia e mësipërme tregon një sistem shpërbërjeje prej 24xUIP2000. Fuqia e kombinuar prej 48 kW përdoret për përpunimin e përafërsisht. 6 m³/orë.

Seri e re hdT ofron performancë të lartë & besueshmërinë dhe përdorueshmërinë më të mirë të përdoruesve.

UIP2000hdT – ultrasonicator i ri dixhital 2kW industrial për kontroll të saktë të procesit

Gjeneratori i UIP2000hdT i homogenizuesit tejzanor prej 2000 vat

Gjenerator tejzanor me ekran touch me ngjyrë

Kërkesë informacioni

Sistem i adaptueshëm

Një listë e gjerë e aksesorëve të ndryshëm, të tillë si sonotrode, përforcues dhe qeliza rrjedhëse është në dispozicion për UIP2000hdT. Në kombinim me një sonotrode dhe stendë, ju mund të sonikoni mostrat në një grup për të testuar ose zhvilluar formulime të ndryshme të lëngshme për përgjigjen e tyre ndaj sonikimit.

Për përpunimin e tufave më të mëdha se 5 litra, në përgjithësi rekomandojmë që të bëhet sonikimi duke përdorur një reaktor me qeliza rrjedhëse (modaliteti i rrjedhës) për të marrë një cilësi më të mirë përpunimi. Kur përdoret me një qelizë rrjedhëse, ju mund të përdorni mostra më të mëdha në riqarkullim për të vendosur korrelacionin midis parametrave, të tillë si amplituda, presioni dhe përbërja e lëngshme, si dhe rezultatet dhe efikasiteti i procesit. Kur përdoret për sonikimin e lëngjeve në modalitetin e rrjedhës, UIP2000hdT zakonisht mund të përpunojë midis 1,0 dhe 8,0 L/min (Shpejtësia aktuale do të varet nga procesi juaj). Meqenëse UIP2000hdT është i shkallës së plotë industriale, ai mund të përdoret 24 orë në ditë (24 orë/7 ditë). Një UIP2000hdT zakonisht mund të përpunojë përafërsisht. 2 deri në 10 m³ në ditë. Për xhiros më të lartë të prodhimit, ne rekomandojmë përdorimin e njësive të shumta ose të një pajisjeje më të madhe ultrasonike:

Shkalla Industriale dhe Efikasiteti Outstanding

(Kliko për pamje më të madhe!) Efikasiteti i përgjithshëm i energjisë është i rëndësishëm për ultrasonication e lëngjeve. Efikasiteti përshkruan se sa energji transmetohet nga priza në lëng. Pajisjet tona sonication kanë një efikasitet të përgjithshëm prej më shumë se 80%. UIP2000hdT është projektuar dhe ndërtuar për prodhim komercial. Ky procesor tejzanor kërkon pak mirëmbajtje, është i lehtë për t'u konfiguruar dhe i thjeshtë për t'u pastruar dhe dezinfektuar. Pavarësisht fuqisë së madhe të procesorit tejzanor UIP2000hdT (2000 watts, 20 kHz), kjo pajisje tejzanor nuk ka nevojë për ndonjë ftohje shtesë me ujë ose ajër të kompresuar. Pajisja mund të funksionojë vazhdimisht edhe në ajër. Dizajni i fortë i dhënësit, i bërë nga çelik inox dhe titan, mundëson përdorimin në kushte ekstreme të pluhurit, papastërtisë, temperaturave më të larta dhe lagështisë.
Si të gjithë procesorët tanë industrialë tejzanor, UIP2000hdT ka një efikasitet shumë të lartë në shndërrimin e energjisë elektrike në lëkundjet mekanike të sonotrode. Kjo do të thotë që më shumë energji transmetohet në lëng, duke rezultuar në rezultate më të mira të sonikimit. Efikasiteti i përgjithshëm i energjisë i UIP2000hdT është përafërsisht. 80-90% nga priza e rrymës në lëng. (klikoni në imazhin e mësipërm për të zgjeruar tabelën).

Kontrolli i Amplitudes së Plotë dhe Performanca e Lartë

Amplituda e UIP2000hdT kontrollohet në mënyrë elektronike, në mënyrë që madhësia e dridhjeve mekanike tejzanor në sonotrode të jetë konstante në të gjitha kushtet e ngarkesës. Ju mund të ndryshoni amplituda nga 20 në 100% në gjenerator dhe diapazoni shtesë duke përdorur brirë të ndryshëm përforcues. Amplituda e zgjedhur mbahet konstante, ndërkohë që sonicating çdo material në çdo presion. Kjo veçori ju jep kontroll të plotë mbi parametrin më të rëndësishëm të tingullit: Amplituda.

Testimi dhe Vlerësimi

Nëse dëshironi të vlerësoni UIP2000hdT për qëllimet tuaja, ju mund të bëni prova të procesit në laboratorin tonë të procesit. Një listë e aksesorëve standard mund të gjenden më poshtë. Të gjitha artikujt zakonisht mbahen në stok, kështu që koha e dorëzimit është me të vërtetë e shkurtër. Ju lutemi përdorni formularin më poshtë, për të kërkuar një propozim për një UIP2000hdT me pajisje të përshtatshme. Ne bëjmë pajisje shtesë të personalizuara gjithashtu. Kjo përfshin Sonotrode të veçanta ose qelizat e rrjedhës. Mos ngurroni të përshkruani kërkesat tuaja të veçanta në fushën e komenteve në formën më poshtë.

Kërkesë një propozim për këtë artikull!

Për të marrë një propozim, ju lutemi t'i detajet e kontaktit tuaj në formularin e mëposhtëm. Një pajisje konfiguracion tipik është e para-zgjedhur. Ndjehen të lirë për të rishikojë përzgjedhjen para se ta klikoni butonin për të kërkuar propozim.
Ju lutem tregoni informacionin, që dëshironi të merrni, më poshtë: • Gjenerator dhe dhënës UIP2000hdT

  2000 vat i përbërë nga dhënësi dhe gjeneratori tejzanor, frekuenca tejzanor 20kHz, sistemi automatik i akordimit të frekuencës, amplituda 25 mikronë, amplitudë e rregullueshme nga 20 deri në 100%, mbrojtja e thatë e mbrojtur, dhënësi i dhënësit IP64, kontrolli digjital, me prekje të ngjyrosur me prekje (0.1sec deri në 99 ditë), mbyllja kur hyrja e energjisë përfundimtare arriti: Ws, Wh, kWh; Kalibrimi automatik kur nevojitet: përcaktimi i fuqisë së papërcaktuar të amplitudës për të shfaqur hyrjen efektive të energjisë, regjistrimi i të dhënave: amplitudë, fuqi, kohë, temperatura në SD / USB ComboCard (1GB), ekran dhe telekomandë nëpërmjet shfletuesit në PC ose MAC pa instalimi i softuerit, me sensorin e temperaturës, tregues temperatura: ° C, ° F (-50 ° C deri 200 ° C), monitorimi i temperaturës: ndërprerje e ndryshueshme / në pikat (-50 ° C - 200 ° C) për gjenerator, me mjete në rritje, bri titan me fije femër M14x1

 • Stand për procesorë tejzanor UIP500, UIP1000 dhe UIP2000hd • LabLift, p.sh. për sonication intensive të lëngjeve në beakers xhami në laborator • Kutia e Mbrojtjes së Zhurmave për UIP500, UIP1000 dhe UIP2000hd ultrasonicators për të zvogëluar emetimin e zërit të përpunimit cavitational


Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.


Homogjenizues tejzanor UIP2000hdT për nxjerrjen e trazuar të grupeve të lëndëve botanike

Nxjerrja me ultratinguj e lëndëve botanike - grup 30 litrash - UIP2000hdTProcesori industrial tejzanor UIP2000hdT në Kërkim dhe Shkencë

UIP2000hdT, një tejzanor i fuqishëm 2000 watt me performancë të lartë, është një makinë tejzanor popullore, e përdorur shpesh në konfigurimet pilot dhe prodhimin industrial. Më poshtë mund të gjeni një përzgjedhje të artikujve shkencorë që shfaqin procesorin tejzanor UIP2000hdT. Artikujt mbulojnë tema të tilla si nga nxjerrja tejzanor e përbërjeve bioaktive nga botanikët, eksfolimi i grafenit, përpunimi i materialeve nano dhe bërja e verës. Nëse jeni duke kërkuar për një aplikim specifik dhe referenca të lidhura shkencore, ju lutemi na kontaktoni.

Fakte të vlefshme

Pajisjet tejzanor janë shpesh të referuara si sonicator hetim, homogenizer ultratingull, lyser sonic, shkatërrues ultratinguj, mulli tejzanor, sono-ruptor, sonifier, dismembrator zërit, disrupter qelizore, disperser tejzanor ose shpërndarës. Termat e ndryshëm rezultojnë nga aplikimet e ndryshme që mund të plotësohen nga sonication.

Fuqizim i kavitacionit tejzanor në Hielscher Cascatrode

Fuqizim i kavitacionit tejzanor në Hielscher Cascatrode