Port Splitter RJ45-HUB për përpunuesit tejzanor

Port spliter RJ45-HUB ju lejon të lidhni procesorin tuaj tejzanor me komponentë të ndryshëm shtesë dhe të përdorni të gjitha tiparet e procesorit tuaj digjital tejzanor në mënyrë optimale. Në të njëjtën kohë, funksionimi i rrjetit ruhet.

RJ45-HUB është kompatibil me të gjitha pajisjet dixhitale tejzanor të Hielscher (duke shfaqur kontrollin e prekjes).

Katër porte

  • UP port: për lidhjen me portin ethernet të procesorit tejzanor
  • LAN port: për lidhjen me rrjetin lokal të përdoruesit
  • Porti PS7D: për lidhjen e opsioneve të disponueshme sensorë presioni PS7D, PS70 dhe PS140. Sensori mund të aktivizohet lehtësisht në menunë e cilësimit të pajisjes tejzanor.
  • ON / OFF port: për telekomandën manuale. Mund të aktivizohet lehtësisht në menynë e vendosjes së pajisjes tejzanor.

Port spliter RJ45-HUB lejon lidhjen me mjete të ndryshme dhe ju jep kështu një kontroll më të mirë të procesit dhe një komfort më të lartë pune.

Na kontaktoni / kërkoni më shumë informacion

Ju lutemi përdorni këtë formular për të kërkuar më shumë informacion ose për një kuotë të çmimeve.

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.RJ45-HUB është kompatibël me ultrasoniatorët e Hielscher që kanë kontrollin me prekje.

Port spliter RJ45-HUB

Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.