Përpunuesit e rinj industrialë tejzanor: Seri hdT

Seri e re e pajisjeve industriale tejzanore të Hielscher tregojnë epërsinë e tyre: Procesorët industrialë tejzanor me 500W deri në 4000W bindin me fuqinë dhe besueshmërinë me ultratinguj të lartë, të cilin klientët e Hielscher e kanë zakon, por ato shkëlqejnë sipas karakteristikave të tyre të reja operative: Ultrasonicatorët e rinj të seri hdT janë të pajisura me ekran me prekje të ngjyrosur, telekomandë të shfletuesit, regjistrim automatik të të dhënave në një ComboCard të integruar USD / SD, sensorë të temperaturës, lidhje LAN dhe Ethernet dhe shumë funksione të tjera, të cilat e bëjnë procesin e zërit me më shumë përdorues dhe më të lehtë për të vepruar dhe kontrolluar. Pajisjet industriale Hielscher tejzanor është projektuar për të përmbushur të gjitha kërkesat e përpunimit të besueshme dhe të fuqishme në tavolinë të lartë dhe shkallë industriale. Aplikacionet tipike të ultrasonicators industriale të Hielscher përfshijnë homogjenizimin, emulsifikimin, shpërndarjen & deagglomeration, mulliri & bluarje Për të arritur rezultatet më të mira nga një proces tejzanor, kontrolli i plotë mbi parametrat e procesit është thelbësor.

Gjenerator tejzanor i UIP2000hdT për kontroll të saktë të sonikimit.

Gjenerator i ultrazërit industrial UIP2000hdT

Kontrolli i saktë i procesit dhe regjistrimi automatik i të dhënave janë vetëm dy nga veçoritë e shumta të ultrazërit industrial Hielscher.

Seria industriale hdT përmban një ekran me prekje me ngjyra për kontroll të saktë të parametrave të procesit tejzanor si amplituda, energjia hyrëse, temperatura dhe presioni.

Çfarë duhet të presësh nga versioni i hdT:

 • procesor tejzanor të besueshëm të rëndë
 • në dispozicion me 500W, 1000W, 1500W, 2000W, ose 4000W pushtet tejzanor
 • 24/7 operacion
 • grade industriale
 • me ngjyra
 • shfletoni kontrollin e largët
 • Regjistrimi automatik i të dhënave të fuqisë, amplitudës, kohës së sonifikimit, temperaturës
 • integruar SD / USB ComboCard
 • sensori i temperaturës së integruar
 • Lidhje LAN
 • Lidhje Ethernet
 • nuk ka instalim software
 • Tuning automatike e frekuencave
Seri e re hdT ofron performancë të lartë & besueshmërinë dhe përdorueshmërinë më të mirë të përdoruesve.

UIP2000hdT – dixhital i ri 2000 watts ultrasonicator industriale

Përmirësimi i procesorëve industrial tejzanor nga hd në hdT

Merrni shansin dhe përmirësoni tuajin UIP500hd, UIP1000hd, UIP1500hd, UIP2000hd në standardin e ri digjital hdT!
Për një sonication të përmirësuar dhe më të përshtatshëm, Hielscher Ultrasonics u ofron klientëve të tij ekzistues mundësinë për të përmirësuar përpunuesit e tyre tejzanorë të serive HD në standardin e ri të HDD-së, i cili karakterizohet nga kontrolli i prekjes dhe karakteristika të ndryshme.
Përmirësimi përfshin të gjitha funksionet dhe tiparet e kontrollit të prekjes:

 • ekran me prekje ngjyra me ekran të ndjeshëm me prekje dhe majë shkruese, dhe menynë intuitive të kontrollit digjital
 • SD-Card slot (SD / USB-data card included) për regjistrimin automatik të të gjithë parametrave të zërit (CSV file)
 • shfaqja e fuqisë, fuqisë neto, frekuencës dhe temperaturës
 • kontrollit të largët të shfletuesit
 • sensori i temperaturës w / kordoni zgjatues
 • Ethernet: Telekomanduesi i shfletuesit nëpërmjet ndërfaqes së internetit LAN (përfshirë kabllon ethernet)

Koha mesatare e punës është 1 javë në punëtorinë e Hielscher. Një modifikim në vend nuk është i disponueshëm. Mjetet e kontrollit ekzistues (nën-D lidhës) në panelin e pasmë të gjeneratorit ruhen. Në UIP2000hd, wattmeter ekzistues i ndërtuar do të hiqet. Kujdes: Kontrolli i mëparshëm i PC (UPC) nuk funksionon më pas përditësimi i pajisjes në standardin hdT! Në të gjitha veprat e kryera dhe pjesët e zëvendësuara, Hielscher jep një garanci 12 mujore.

Kërkesat për përmirësimin

  • Për të përfituar nga kjo ofertë duhet të plotësohen kërkesat e mëposhtme: Pajisja (dhënësi, gjeneratori, kablli) duhet të transportohen në gjendje të pastër dhe të paketohen me kujdes në: Hielscher Ultrasonics GmbH, Oderstr. 53, 14513 Teltow, Gjermani
  • Organizimi dhe kostot për transportin, doganat dhe sigurimet duhet të barten nga konsumatori. Rekomandohet të jepet një deklaratë e ulët / adekuate për import të përkohshëm. Afishe doganore mund të mbetet në pajisjen gjatë punës së përditësimit. Modifikimi i pajisjes i nënshtrohet kontrollit të eksportit (mundësisht i nënshtrohet miratimit të BAFA-s. Në rast të eksportit të ndaluar, pajisja duhet të mbetet në Hielscher dhe do të shkatërrohet pas 12 muajsh). Stafi ynë do t'ju ndihmojë në lidhje me formalitetet e transportit.
  • Para modifikimit të pajisjes do të testohet funksionaliteti dhe performanca e pajisjes. Nëse gjatë testimit, punimeve të modifikimit ose testit përfundimtar të 24h-të provohen gabime, dëmtime ose probleme të tjera, të cilat nuk mbulohen nga garancia, klienti do të informohet dhe do të ofrohet një riparim i subjektit për pagesë.
  • Hielscher rezervon të drejtën për të përmbushur përmirësimin e pajisjes duke furnizuar një gjenerator të ri.

Kostot: 2,385,00 EUR neto/ 2,860,00 USD neto për pajisjet plotësisht funksionale

Na kontaktoni / kërkoni më shumë informacion

Bisedoni me ne në lidhje me kërkesat tuaja të përpunimit. Ne do të rekomandojë më të përshtatshme instalimit dhe përpunimit parametrat për projektin tuaj.

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.