UIP16000 – Më të fuqishme procesor tejzanor

16,000 vat me fuqi tejzanor e bëjnë UIP16000 përpunuesin më të fuqishëm tejzanor në botë. Itshtë krijuar për të punuar në grupe prej tre ose më shumë njësive, për përpunimin e vëllimit të madh, siç është homogjenizimi, shpërndarja ose deaglomerati.

Homogjenizues industrial me prerje të lartë duke përdorur ultratinguj të fuqisë

Sonda e ultrazërit me fuqi të lartë për aplikime industriale: Hielscher Cascatrode™️Ndërsa aplikimet tejzanor mund të përshkallëzohen mbi baza të drejta, kapaciteti i përpunimit rritet me fuqinë tejzanor. Në nivelin e prodhimit, proceset shpesh kërkojnë më shumë fuqi se 40kW. Për aplikime të tilla të përpunimit, ne rekomandojmë të përdorni një grup të UIP10000 ose UIP16000.

UIP16000 kombinon një fuqi shumë të lartë me një gjurmë minimale. Në një konfigurim tipik, UIP16000 kërkon 2 dollapë vetëm gjurmë prej 600 mm x 600 mm. Kjo e bën më të lehtë rikualifikimin e procesorit tejzanor në sistemet ekzistuese. Do UIP16000 punon si një njësi e përmbajtur, përfshirë gjeneratorin, dhënësin, Sonotrodën, qelizën rrjedhëse dhe ftohjen e lakit të mbyllur. Dollapët prej çeliku inox vijnë me mure të izoluara nga zhurma për të zvogëluar emetimet e zhurmës jashtë kabinetit.

Procesi Zmadho

Çdo aplikim tejzanor kërkon një kombinim të caktuar optimal të amplitudës sonication, presionit të lëngët dhe temperaturës. Ky konfigurim optimal mund të gjendet në laborator të vogël ose test në shkallë të lartë, p.sh. duke përdorur një UIP1000hd (1kW) me qelizë rrjedhëse. UIP1000hd lejon një variacion të parametrave të sonication në një gamë të gjerë. Pasi të jetë identifikuar konfigurimi i parametrit optimal, efikasiteti i procesit mund të rritet në mënyrë lineare. Prandaj, sistemi i gardianit vjen i paravendosur për të punuar në konfigurimin e parametrave optimale. Tabela më poshtë tregon aftësitë e përgjithshme të përpunimit për një sistem 4x16kW.

Sonicator me performancë të lartë UIP16000 për procese me volum të lartë si homogjenizimi, shpërndarja, emulsifikimi, bluarja ose nxjerrja.

Sonicator UIP16000

Kapaciteti i përpunimit 4x16kW
proces
Shkalla e rrjedhjes
transesterifikimi i biodieselit
1250m³ / hr
emulsification, p.sh. vaj / ujë
632m³ / hr
nxjerrjen qelizore, p.sh. algat
112m³ / hr
shpërndarë / Deagglomeration
0.36m³ / hr
mulliri me lagështi dhe bluarje
0.24m³ / hr

Kërkesë informacioni

Sonicator me performancë të lartë: Instalim i lehtë, fillimi i thjeshtë i sistemit

UIP16000 është projektuar për të lehtësuar instalimin dhe fillimin. Kabinetet vijnë para-konfiguruar. Ajo duhet të lidhet vetëm me furnizimin e mediave të procesit, furnizimit me energji elektrike dhe ujit të ftohjes. Ndërfaqet e të dhënave janë opsionale në dispozicion.

Siç u përmend më lart, ne rekomandojmë kryerjen e provave të fizibilitetit të procesit dhe një optimizim të procesit në shkallë të vogël dhe të mesme. Ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë në zgjedhjen e pajisjeve të duhura për teste të tilla paraprake dhe për konfigurimin përfundimtar në shkallë të plotë.
Përndryshe, ju mund të kryeni prova të procesit në faqen tonë proces laborator.

Pse Hielscher Ultrasonics?

 • efikasitet te larte
 • Teknologjia më e fundit
 • seriozitet & Fuqia
 • kontroll i rregullueshëm, i saktë i procesit
 • grumbull & në rradhë
 • për çdo vëllim
 • softver inteligjent
 • veçoritë inteligjente (p.sh., të programueshme, protokollimi i të dhënave, telekomanda)
 • Lehtë dhe e sigurt për të vepruar
 • mirëmbajtje të ulët
 • CIP (i pastër në vend)

Dizajn, Prodhim dhe Konsulencë – Cilësi e prodhuar në Gjermani

Sonikatorët Hielscher janë projektuar, projektuar dhe prodhuar në Gjermani. Hielscher Ultrasonics thekson standardet më të larta të cilësisë dhe qëndrueshmërinë e homogjenizuesve të saj tejzanor. Kjo është arsyeja pse Hielscher Ultrasonics njihet në mbarë botën për teknologjinë superiore të përzierjes tejzanor.Ultrasonikët Hielscher janë të njohur për cilësinë e tyre më të lartë dhe standardet e dizajnit. Fortësia dhe funksionimi i lehtë lejojnë integrimin e qetë të ultrasonikëve tanë në objektet industriale. Kushtet e vështira dhe mjediset kërkuese trajtohen lehtësisht nga ultrasonikët Hielscher.

Hielscher Ultrasonics është një kompani e certifikuar ISO dhe i kushton theks të veçantë ultratingujve me performancë të lartë që paraqesin teknologjinë më të fundit dhe lehtësinë ndaj përdorimit. Sigurisht, ultrasonikët Hielscher janë në përputhje me CE dhe plotësojnë kërkesat e UL, CSA dhe RoHs.

Na kontaktoni! / Pyet Na!

Pyesni për më shumë informacion

Ju lutemi përdorni formularin e mëposhtëm për të kërkuar informacion shtesë në lidhje me homogjenizuesit tejzanor, aplikimet industriale dhe çmimin. Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj me ju dhe t'ju ofrojmë një sonikator me performancë të lartë që përmbush kërkesat tuaja!

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.


Gjeni sonicatorin e duhur për vëllimet e procesit tuaj

Sonicers Hielscher janë të disponueshëm me çdo fuqi dhe kapacitet përpunues. Nëse dëshironi të homogjenizoni në mënyrë ultrasonike vëllime të vogla në një shishkë ose gotë laboratori ose dëshironi të përpunoni industrialisht rrjedha të mëdha të lëngshme për prodhim masiv, Hielscher ka homogjenizuesin e përshtatshëm tejzanor në portofol.

Tabela më poshtë ju jep një tregues të kapacitetit të përafërt të përpunimit të ultrasonicators tonë:

Vëllimi i Serisë Shkalla e rrjedhjes Devices rekomanduara
05 deri në 1.5mL na VialTweeter
1 deri 500mL 10 deri 200mL / min UP100H
10 deri në 2000 ml 20 deri 400mL / min UP200Ht, UP400St
0.1 deri në 20L 0.2 deri në 4L / min UIP2000hdT
10 deri në 100L 2 deri në 10L / min UIP4000hdT
15 deri në 150 litra 3 deri në 15 l/min UIP6000hdT
na 10 deri në 100L / min UIP16000
na më e madhe grup i UIP16000

 

Kjo video shpjegon pse duhet të merrni parasysh sonikatorët Hielscher për aplikimet tuaja të përzierjes, nxjerrjes, emulsifikimit, shpërndarjes, homogjenizimit ose degazimit. Mësoni se si ultratingulli përmirëson produktet e lëngshme, zvogëlon kostot e prodhimit dhe mund t'ju ndihmojë të bëni produkte të reja dhe më të mira.

10 arsyet kryesore për të përdorur ultratinguj në prodhimin tuaj

Miniatura e videos

Transduktor tejzanor UIP16000 me kaskatrodë

Transduktor tejzanor UIP16000 me kaskatrodëUltrasonikë me performancë të lartë! Gama e produkteve Hielscher mbulon spektrin e plotë nga aparati ultratingullor kompakt laboratorik mbi njësitë e sipërme të stolit deri te sistemet tejzanor të plotë industrial.

Hielscher Ultrasonics prodhon homogjenizues tejzanor me performancë të lartë nga laboratormadhësia industriale.


Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.