Përgatitja e mostrës masive të pllakës mikrotiter nga ultrasonikimi

Pllaka mikrotiteri, pllaka me shumë puse, pllaka me 96 puse ose pllaka ELISA përdoren për kultivimin në masë të mostrës dhe përpunimin e mostrave biologjike. Me ultrasonicatorin e pllakës mikrotiter UIP400MTP, Hielscher ofron një zgjidhje unike ultrasonike të përgatitjes së mostrës uniforme dhe të besueshme të pllakave me 96 puse. Zbatimet e zakonshme të ultrasonicatorit mikrotiter UIP4000MTP përfshijnë lizën qelizore, nxjerrjen e proteinave, homogjenizimin dhe tretjen e qelizave si dhe copëzimin e ADN-së.

Përgatitja e Mostrës Masive me Ultrasonicator UIP400MTP

UIP400MTP ultrasonicator for multi-well plate sample preparation using ultrasoundPllakat mikrotiter dhe pllakat 96 puse janë mjete për trajtimin dhe përpunimin e njëkohshëm të një numri të madh të mostrave. Siç tregon tashmë emri i saj "pllaka 96-pusesh", pllakat e mikro-puseve kanë 96 puse dhe mund të mbajnë kështu 96 mostra individuale. Përgatitja e mostrës para analizës, p.sh. para analizave të bazuara në qeliza (të tilla si ELISA ose PCR) kërkon lizë qelizore, përçarje të qelizave, si dhe nxjerrjen e proteinave dhe lëshimin e molekulave të tjera të synuara intraqelizore. Liza dhe ekstraktimi i qelizave tejzanor është një metodë për një kohë të gjatë dhe e themeluar mirë e përgatitjes së mostrës me cilësi të lartë. Liza e qelizave tejzanor dhe nxjerrja e proteinave kryhet në përputhje me protokollet dhe në këtë mënyrë jep rezultate të përsëritshme dhe të besueshme. Ultrasonicator me masë të mostrës UIP400MTP është një sistem tejzanor i fuqishëm 400 vat që çifton valët tejzanor indirekt përmes mureve të pllakave me shumë pus në mjedisin e mostrës. Secili prej 96 puseve të mostrës sonikohet me intensitetin ekzaktësisht të njëjtë tejzanor duke rezultuar në lizë qelizore superiore dhe rendimente të nxjerrjes.

Avantazhet e Ultrasonicatorit MassSample UIP400MTP

 • Bërja sonike e njëtrajtshme e 1 – 384 mostra
 • I pajtueshëm me çdo pllakë standarde me shumë puse
 • Përgatitja e njëkohshme e mostrës masive
 • Parametrat saktësisht të kontrollueshëm të sonifikimit (amplituda, kohëzgjatja, cikli, temperatura)
 • Rezultate të riprodhueshme, të përsëritshme
 • Funksionim i përshtatshëm dhe i sigurt
Microtiter plate sonication with the UIP4000MTP

UIP400MTP për sonifikimin indirekt, por intensiv të pllakave të mikro-puseve.

Kërkesë informacioni

Kontrolli i saktë i temperaturës gjatë sonifikimit të pllakave mikrotiter

UIP400MTP është një ultrasonicator i fuqishëm 400 vat, i cili transmeton valët dhe dridhjet ultratinguj indirekt përmes mureve të pllakës së mikrotiterit në mostra dhe krijon kavitacion dhe forca qethje në mes. Si të gjitha metodat mekanike të prishjes së qelizave, sonifikimi krijon nxehtësi. Sidoqoftë, në kontrast me metodat alternative të përçarjes së qelizave, UIP400MTP lejon monitorimin e sofistikuar të temperaturës dhe vendosjen paraprake të kufijve të temperaturës për të parandaluar çdo degradim termik të mostrave biologjike.
UIP400MTP është e pajisur me një program inteligjent. Përmes ekranit dixhital të prekjes, menuja mund të arrihet lehtësisht në kufijtë e paravendosur të temperaturës dhe të programojë energjinë totale të futur për ekzekutimin tuaj të mostrës.
Monitorimi i temperaturës së mostrës: MultiSample Ultrasonicator UIP400MTP është i pajisur me një softuer inteligjent dhe një sensor të temperaturës të mbyllur. Vendosni sensorin e temperaturës në UIP400MTP dhe futni majën e sensorit të temperaturës në një nga pusetat e mikrotiterit. Përmes ekranit dixhital me prekje me ngjyrë, mund të vendosni në menunë e UIP400MTP një diapazon specifik të temperaturës për sonifikimin tuaj të mostrës. Ultrasonicator automatikisht do të ndalet kur të arrihet temperatura maksimale dhe të ndalojë derisa temperatura e mostrës të ulet në vlerën më të ulët të temperaturës së caktuar. Pastaj sonifikimi fillon përsëri automatikisht. Kjo veçori inteligjente parandalon degradimin e shkaktuar nga nxehtësia.
Nëse është e mundur, mund të freskoni paraprakisht pllakën e mikrotiterit dhe mostrat e saj për të shtyrë arritjen e kufirit kritik të temperaturës.

The video shows the ultrasonicator UIP400MTP.

Ultrasonicator UIP400MTP për sonifikimin e pllakave me shumë puse

UIP400MTP MassSampleUltrasonicator

Klientët në të gjithë botën përdorin Hielscher UIP400MTP për përgatitjen e besueshme, të riprodhueshme dhe të përshtatshme të mostrave masive në pllaka me shumë puse. UIP400MTP lehtëson punën e tyre të përditshme në laboratorë biologjikë, biokimikë, shkencë të jetës, mjekësore dhe klinike. Me programin inteligjent dhe kontrollin e temperaturës së Hielscher UIP400MTP, temperatura kontrollohet në mënyrë të besueshme dhe shmanget degradimi i mostrës i nxitur nga nxehtësia. Përgatitja tejzanor e mostrës me Hielscher Ultrasonics 'UIP400MTP jep rezultate shumë të besueshme dhe të riprodhueshme!
Kërkoni paketën tuaj falas të informacionit, duke përfshirë aplikacionet dhe çmimin për UIP400MTP, duke plotësuar formularin më poshtë ose duke na kontaktuar me email ose telefon sot!

Po kërkoni një sistem tejzanor për të përpunuar vëllime më të larta? Tabela më poshtë ju jep një tregues të kapacitetit të përafërt të përpunimit të ultrasonicators tonë:
Tabela më poshtë ju jep një tregues të kapacitetit të përafërt të përpunimit të sistemeve tona tejzanor nga homogjenizuesit kompaktë dore dhe Ultrasonicators MultiSample te përpunuesit tejzanor industrialë për aplikime komerciale:

Vëllimi i Serisë Shkalla e rrjedhjes Devices rekomanduara
Pllaka 96-pus / mikrotiter na UIP400MTP
10 shishka à 0.5 deri 1.5 ml na VialTweeter në UP200St
00,01 deri në 250 ml 5 deri në 100mL / min UP50H
0.01 deri në 500 ml 10 deri 200mL / min UP100H
10 deri në 2000 ml 20 deri 400mL / min UP200Ht, UP400St
0.1 deri në 20L 0.2 deri në 4L / min UIP2000hdT
10 deri në 100L 2 deri në 10L / min UIP4000hdT
na 10 deri në 100L / min UIP16000
na më e madhe grup i UIP16000

Kërkesë një propozim për këtë artikull!

Për të marrë një propozim, ju lutemi t'i detajet e kontaktit tuaj në formularin e mëposhtëm. Një pajisje konfiguracion tipik është e para-zgjedhur. Ndjehen të lirë për të rishikojë përzgjedhjen para se ta klikoni butonin për të kërkuar propozim.
Ju lutem tregoni informacionin, që dëshironi të merrni, më poshtë: • Ultrasonic Multi-Sample Preparation Unit UIP400MTP for multi-well plate sonication

  procesor tejzanor (24kHz, 400W) për sonifikim intensiv të pllakave me shumë puse; ideal për përgatitjen e kampionit biologjik (p.sh. liza e qelizave, qethje e ADN-së, tretje), me pompë riciklimi; pompë dhe dalje për kullimin e lehtë, me manual
  LxBxH: afërsisht 30x43x33cm
  Pesha: afërsisht 30 kg


Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.


The UIP400MTP is a powerful ultrasonic device for the sample preparation of multi-well plates.

UIP400MTP për sonifikimin e pllakës mikrotiter / pllakës me shumë puse

Literatura / ReferencatFakte të vlefshme

Cilat janë pllakat e mikrotiterit?

Pllakat mikrotiter, të njohura gjithashtu si pllaka 96 puse, mikroplaza 96 pusesh, pllaka me shumë puse ose pllaka ELISA, janë pllaka drejtkëndëshe me shumë puse, të cilat përdoren gjerësisht në laboratorë për të përpunuar qelizat e kultivuara, mostrat qelizore. Pllakat e mikrotiterit përdoren zakonisht në analiza të shumëfishta si ELISA dhe PCR. Shumica e pllakave me 96 puse janë të dizajnuara për rrjedha të mëdha pune dhe janë në përputhje me instrumentet analitikë dhe trajtimin dhe përpunimin robotik. Prandaj, variante të shumta të tilla si pllaka me skaj të plotë, të përshtatshme për platforma robotike, pllaka pa fund, gjysëm të skajshme dhe të koduara me shirita të përshtatura për përpunimin masiv të mostrës janë në dispozicion.
Përdorimi i zakonshëm i pllakave të mikrotiterit përfshin aplikime të tilla si mbledhja e mostrës, përgatitja e përbërjes, kimia kombinatore, shqyrtimi i xhiros së lartë, pastrimi i acidit nukleik, rritja e kulturës bakteriale dhe replikimi i pllakës.