mbështetje – Kontrolloni Software Upgrade

mbështetje – Kontrolloni përditësimin e softuerit

I dashur klient,
Pajisja juaj tejzanor mund të ketë të drejtë për azhurnim falas të softuerit. Nëse është kështu, ne sugjerojmë të përdorim këtë mundësi për të mbajtur njësinë tuaj të azhurnuar dhe të përdorni çdo përmirësim dhe veçori të shtuara. Nëse Hielscher Ultrasonics ose distributori ynë ka kontaktuar me ju, ju lutemi plotësoni formularin më poshtë për të kontrolluar nëse pajisja juaj ka të drejtë.
Ekzistojnë metoda të ndryshme, si mund të kryhet kjo azhurnim i softverit. Bazuar në informacionin tuaj, ne do t'ju kthehemi me udhëzime të hollësishme. Ekipi ynë mbështetës do t'ju ndihmojë me detaje në lidhje me azhurnimin e softuerit.
Faleminderit!Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.

Ekrani me prekje me ngjyra i pajisjes tejzanor UP400St - Pajisjet dixhitale tejzanor mund të jenë të pranueshëm për një azhurnim të softuerit. Ju lutemi kontaktoni ekipin mbështetës të ultrazërit Hielscher!

Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.