Sensor presioni sanitar / transmetues për homogjenizues tejzanor

Presioni i lëngët është një ndikim i rëndësishëm në efikasitetin e procesit të zërit. Për këtë arsye, Hielscher ofron sensorë të presionit sanitar (PS7D dhe PS70) për përdorim me të gjitha pajisjet e saj tejzanor me kontroll Touch. Ju lutem shihni tabelën e përputhshmërisë për detaje. Në kombinim me kontrollin Touch inovativ dhe kartën SD, këto sensorë presioni mund të përdoren për të matur, regjistruar dhe shtypur presionet e lëngshme gjatë operimit. Kjo thjeshtëson mbajtjen e shënimeve gjatë testimit të bankës ose prodhimit. Dizajni sanitar i çelikave të rëndë në punë vjen në dy versione për shkallë të ndryshme presioni (0-7barg dhe 0-70barg). Kabllot e zgjerimit janë në dispozicion sipas kërkesës.

T lidhësi T-2D25-0G5 lidh sensorët e presionit me dy pajisje sanitare 25 mm, p.sh. për të përfshirë një sensor presioni në lidhjen e ushqimit për reaktorin e qelizës së rrjedhës. T-lidhësi ka një forcë shtesë (të thatë) për të mbajtur një sensor temperatura 3mm PT100 në vend.

Na kontaktoni / kërkoni më shumë informacion

Ju lutemi përdorni këtë formular për të kërkuar më shumë informacion ose për një kuotë të çmimeve.
Ju lutem tregoni informacionin, që dëshironi të merrni, më poshtë:  • Sensori i presionit sanitar PS7D, 0-7barg (0-102psig), temp operacional. 253-353K (siguria 253-453K), çelik inox, diafragma, fije 0.5 inç, kabllo 1.5m, prizë RJ45, për homogjenizuesit tejzanor Hielscher me kontroll të prekjes (aktivizoni PS7 në cilësime)  • Sensori i presionit sanitar PS70, 0-70barg (0-1020psig), temperatura operacionale. 253-353K (siguria 253-453K), çelik inox, diafragmë, fole 0.5 inç, kabllo 1.5m, prizë RJ45, për homogjenizuesit tejzanor Hielscher me kontroll me prekje (aktivizoni PS70 në cilësimet)  • T-lidhës T-2D25-0G5, çelik inox për përshtatjen e sensorit të temperaturës PT100-0G5 për të sheshuar pajisje sanitare 25mm (ID13.5mm)


Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.


Sensori i presionit sanitar PS7

Sensori i presionit sanitar PS7D me T-lidhës

Tabela e pajtueshmërisë së sensorit të presionit / transmetuesit
Sensor presioni PS7D PS70
UP50H, UP100H, UP200H, UP200S, UP400S NO NO
UP200Ht, UP200St po po
UIP500hd, UIP1000hd, UIP1500hd, UIP2000hd NO NO
UIP500hdT, UIP1000hdT, UIP1500hdT, UIP2000hdT, UIP4000hdT po po
Sensori i presionit sanitar PS7

Sensori i presionit sanitar PS7D

T-lidhës T-2D25-0G5

T-lidhës T-2D25-0G5


Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.