Çiftet termo PT100 për homogjenizues tejzanor

Temperatura e lëngshme është një faktor i rëndësishëm për proceset tejzanor. Për monitorimin, kontrollin dhe regjistrimin e temperaturës, Hielscher ofron dy sensorë të temperaturës PT100 (PT100 dhe PT100-0G5) për përdorim me të gjitha pajisjet e saj tejzanor me kontroll Touch. Ju lutem shihni tabelën e përputhshmërisë për detaje. Lidhja e sensorëve të temperaturës (çiftet termore) tek procesori tejzanor Hielscher thjeshton mbajtjen e shënimeve gjatë testimit të kokës ose prodhimit.
Tipi standard zhytës PT100 vjen me një kabllo extension 3m. Kabllot shtesë të shtrirjes janë në dispozicion sipas kërkesës. Modeli i fuqishëm PT100-0G5 çelik i pandryshkshëm vjen me 1/2″ Lidhja NPT për montim të thjeshtë.

T-lidhësi T-2D25-0G5 lidh sensorin e temperaturës PT100-0G5 me dy pajisje sanitare 25 mm, p.sh. për të përfshirë një sensor të temperaturës në lidhjen e ushqimit për reaktorin e qelizës së rrjedhës.

Na kontaktoni / kërkoni më shumë informacion

Ju lutemi përdorni këtë formular për të kërkuar më shumë informacion ose për një kuotë të çmimeve.
Ju lutem tregoni informacionin, që dëshironi të merrni, më poshtë:  • Sensori i Temperaturës PT100, lloji i zhytjes, temperatura operacionale. 250-500K, çelik inox, diametër 3mm, 3m kabllo, për homogenizuesit tejzanor Hielscher me kontrollin e prekjes


  • Sensori i Temperaturës PT100-0G5, temperatura operacionale. 250-500K, çelik inox, fije 0.5 inç, 1.5m kabllo, për homogenizuesit tejzanor Hielscher me kontroll prekje


  • T-lidhës T-2D25-0G5, çelik inox për përshtatjen e sensorit të temperaturës PT100-0G5 për të sheshuar pajisje sanitare 25mm (ID13.5mm)


Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.


Sensori i Temperaturës / Thermo Couple PT100-0G5

Sensori i Temperaturës PT100-0G5

Sensori i Temperaturës / Thermo Couple PT100

Sensori i Temperaturës PT100

Tabela e pajtueshmërisë së sensorit të presionit / transmetuesit
Sensor presioni PT100 PT100-0G5
UP50H, UP100H, UP200H, UP200S, UP400S NO NO
UP200Ht, UP200St, UP400St po po
UIP500hd, UIP1000hd, UIP1500hd, UIP2000hd NO NO
UIP500hdT, UIP1000hdT, UIP1500hdT, UIP2000hdT, UIP4000hdT po po
Sensori i Temperaturës / Thermo Couple PT100-0G5 me T-2D25-0G5

Sensori i Temperaturës PT100-0G5 me T-2D25-0G5

T-lidhës T-2D25-0G5

T-lidhës T-2D25-0G5