Shërbimi i Përpunimit të Përshtatshëm me Shumicë

Hielscher Ultrasonics është specialist kur është fjala për përpunimin tejzanor. Ne nuk po furnizojmë vetëm ultrasonicators të fuqishëm për laborator dhe industri, por ne ju ofrojmë shërbimin për të përpunuar materialin tuaj si prodhues i taksave tejzanor në selinë tonë në Gjermani.

Si prodhues i sistemeve më të fuqishme tejzanor, Hielscher ofron një kapacitet të përpunimit tejzanor të bollshëm për të përpunuar materialin tuaj në lidhje me aplikacionin tuaj të përshtatur.

Nëse jeni duke zhvilluar një produkt të ri ose keni hapësirë të kufizuar të prodhimit, shërbimi i prodhimit të taksave të Hielscher për përpunimin tejzanor është zgjidhja!

Ne kemi instaluar me shpejtësi procesorë industriale tejzanor për batch dhe të vazhdueshëm sonication inline.

Përparësitë:

 • Testimi i fizibilitetit pa rrezik në laboratorin tonë të procesit
 • JIT – vetëm-në-kohë: ne sonicate vëllime për kërkesat tuaja të prodhimit
 • Operim profesional për produkte me cilësi të lartë
 • Nëse janë tufa të vogla ose rryma të mëdha vëllimi, ne kemi pajisjet e duhura në vend

procedura:

 • Ne zhvillojmë dhe zgjedhim procesin tejzanor
 • Në varësi të qëllimeve tuaja materiale, vëllimit dhe procesit, produkti juaj do të ushqehet përmes një UIP2000hdT, UIP4000hdT ose UIP16000 ultrasonicator.

Shërbimi ynë:

 • analiza e analizës / karakterizimit të materialit fillestar dhe produktit përfundimtar
 • përdorimi i sistemit të plotë të procesit tejzanor duke përfshirë ultrasonics pushtet, pompë, tufa / tanke, pajisje ftohëse

Përfitimet tuaja:

 • Nuk ka kohë të zgjatur të dërgimit për dërgim ose instalim
 • Asnjë investim kapital
 • Asnjë aftësi operacionale nuk është e nevojshme
 • Nuk ka leje shtesë
 • Nuk ka shpenzime të mirëmbajtjes së pajisjeve
 • Nuk ka hapësirë shtesë të objektit
 • Asnjë pjesë këmbimi
 • Asnjë punonjës shtesë
 • Liria për të rregulluar nivelet e prodhimit në çdo kohë
 • Kosto të përballueshme dhe të paracaktuara

materiali:

Hielscher zakonisht përpunon njësi prej përafërsisht. 1m3.
Materiali duhet të jetë:

 • slurry para-përzier
 • jo të ndezshme
 • jo të rrezikshme
 • temperatura e procesit 0 – 100 degC (temperatura të tjera sipas kërkesës)

çmimi:

Faturimi për kWh energji ultratinguj ose njësi / sasi të madhe

Na kontaktoni sot për të mësuar më shumë për mundësinë e CPS tejzanor! Ne do të jemi të lumtur për të diskutuar procedurën e prodhimit të pagesave të produktit tuaj!

Ultrasonikë të energjisë për mulliri, shpërndarje, emulsifikim dhe sonokemi. (Kliko per te zmadhuar!)

Përpunimi tejzanor

Pyesni për më shumë informacion

Bisedoni me ne në lidhje me kërkesat tuaja të përpunimit. Ne do të rekomandojë më të përshtatshme instalimit dhe përpunimit parametrat për projektin tuaj.

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.Na kontaktoni / kërkoni më shumë informacion

Bisedoni me ne në lidhje me kërkesat tuaja të përpunimit. Ne do të rekomandojë më të përshtatshme instalimit dhe përpunimit parametrat për projektin tuaj.

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.
Përpunimi i taksave gjithashtu zakonisht quhet përpunimi i kontratave, taksimi, mulliri i taksave, konvertimi i taksave, prodhimi i taksave ose prodhimi me porosi.

Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.