UIP4000 – Fuqia e lartë tejzanor output

UIP4000 (4,000 watts, 20kHz) përdoret kryesisht për përpunimin industrial të lëngjeve si homogjenizimi, shpërndarja, shpërbërja ose deaglomerimi.

Procesor tejzanor UIP4000 (4000 watts) me sonotrode për procese të lëngshme, të tilla si homogjenizimiProcesori i fuqishëm tejzanor UIP4000 përdoret kur nevojitet fuqi e lartë për operim të vazhdueshëm. Ai kontrollohet nga një mikroprocesor dhe është i pajisur me një ekran LCD të statusit si dhe me një ndërfaqe për sinjale të kontrollit të jashtëm.

Ky sistem i fuqisë së lartë është veçanërisht i favorshëm, pasi nuk nevojiten media të tjera ftohëse, siç është uji ose ajri i kompresuar. Dizajni i veçantë i këtij sistemi lejon përdorimin e tij në kushte ekstreme të operimit, si pluhuri, papastërtia, temperatura dhe lagështia. Procesor tejzanor përbëhet nga titan dhe çelik inox 1.4301 (lloje të tjera çeliku inox janë në dispozicion në kërkesë). Fllanxhi pa oscillim ka treguar shumë të dobishme për integrimin në makina dhe bimë. Ajo është përshtatur me kushtet e reja teknike në drejtim të sjelljes së saktë të luhatjes.

Koncepti modulik i UIP4000 ju ofron një sistem të fuqishëm dhe akoma shumë të kursyer hapësirë. Transducer dhe gjenerator janë të vendosur veçmas nga njëri-tjetri dhe janë të lidhura nëpërmjet kabllove. Dizajni i vetë-mbajtur redukton punën e kërkuar për instalimin, funksionimin dhe mirëmbajtjen në një nivel minimal. Modulet e shumta UIP4000 mund të kombinohen lehtësisht për të formuar grupime më të fuqishme.

Kapaciteti i përpunimit prej 4kW
proces
Shkalla e rrjedhjes
transesterifikimi i biodieselit
13m³ / hr
emulsification, p.sh. vaj / ujë
0.42m³ / hr
nxjerrjen qelizore, p.sh. algat
0.10.8m³ / hr
shpërndarë / Deagglomeration
00,020.4m³ / hr
mulliri me lagështi dhe bluarje
00,010.02m³ / hr

Në përgjithësi, qeliza rrjedhëse si dhe dhënësi tejzanor janë të vendosura në një kabinet të dyfishtë me çelik inox që vjen me një izolim shumë efektiv të tingullit. Nëse kërkohet, UIP4000 mund të përdoret për sonication e lëngjeve në reaktorë specifike me porosi. Natyrisht, UIP4000 është një provë e qëndrueshme (24hrs / 7days) si të gjitha sistemet tejzanor nga Hielscher Ultrasonics.

Kërkoni më shumë informacion!

Ju lutemi përdorni formularin e mëposhtëm, për të kërkuar më shumë informacion rreth UIP4000.

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.