Hielscher – Ne Prodhimi Ultrasonics!

Për t'ju ofruar me cilësi dhe shërbim më të mirë për procesin tuaj, ne në Hielscher Ultrasonics prodhojmë gamën tonë të produkteve vetë. Nga ideja, zhvillimi dhe vizatimet CAD në përpunim, montim dhe testim, ne marrim kënaqësi të madhe dhe kemi një sy për detaje kur kemi të bëjmë me cilësi të përsosur. Si ne jemi prodhues ultrasonics ne mund t'ju ofrojmë më shumë opsione dhe customizations kështu që ju mund të merrni pajisje tejzanor që ju nevojitet për projektin tuaj.

Na kontaktoni sot për një konsultim të lirë dhe kuotë

Kur na jepni nevojat tuaja të përpunimit (vëllimi, objektivi), ne do të dëshirojmë t'ju rekomandojmë konfigurimin më të përshtatshëm bazuar në ekspertizën tonë të gjerë në përpunimin tejzanor. Suksesi ynë nuk është ndërtuar mbi taktikat e shitjes së vështirë dhe thirrjet e shumta që pasojnë. Ne thjesht e lini atë që të na kontaktoni nëse dëshironi të vazhdoni ose diskutoni më tej.

Kërkesë informacioni

Prodhim industrial me ultratinguj
Procesi tejzanor Testimi dhe analiza

Ne Blej Quality – Kështu që ju bëni

Ne burim materiale dhe furnizime me kujdes të madh. Ndërsa jemi edhe prodhuesit, e dimë se cilësia nuk vjen e lirë. Ne zgjedhim furnizuesit tanë bazuar në cilësinë dhe aftësinë e tyre dhe ndërtojmë marrëdhënie afatgjata me ta.

Përdorni Qendrën tonë Teknike

Për të testuar sonication në një gotë ose drejtimin disa litra / minutë inline, ne kemi qendrën tonë teknike dhe objektit pilot bimore pajisur me homogenizers handheld dhe ultrasonicators pushtet të lartë me qeliza rrjedhin. Teknikët tanë të procesit do të punojnë me ju për të gjetur parametrat e procesit më të mirë për të bërë punën tuaj të procesit. Lexo më shumë…

Kontrollin e cilësisë së komponentit tejzanor

Trajnimi i procesit tejzanor

Ne ofrojmë shërbime trajnimi për hulumtuesit, teknikët, operatorët dhe ekuipazhin e mirëmbajtjes. Kjo mund të bëhet në qendrën tonë teknike ose në lokalet tuaja.

Ne instalojmë Ultrasonics

Për të siguruar një instalim të qetë dhe nisjen e sistemit të sonifikimit në faqen tuaj, ne kemi teknikët tanë të dedikuar të instalimit. Nga instalime elektrike sistemi tejzanor në fuqinë tuaj për t'ju ndihmuar në kontrollin e PLC – ne e bëjmë atë.

Tejzanor Toll Processing

Ne jemi profesionistë në ultrasonikë. Ne mund ta përpunojmë materialin tuaj për ju në objektin tonë pilot në Gjermani. Ne kemi fuqi tejzanor, reaktorët e qelizave të rrjedhës, pompat, shkëmbimet e nxehtësisë dhe pajisjet analitike për kontrollin e cilësisë. Na kërkoni për një kuotë.

Testimi tejzanor i procesit

Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.