Trajnimi dhe Shërbimi Teknik

Hielscher ofron shërbime të gjera për të mbështetur procesin tuaj tejzanor R&D, inxhinierike, testimin e proceseve dhe optimizimin, si dhe mbështetjen e instalimit dhe trajnimin e mirëmbajtjes.

Shërbimet e Hielscher dhe programet e trajnimit ua kursejnë klientëve kohë dhe para. Një gamë e gjerë e opsioneve të shërbimit janë në dispozicion në formë të trajnimit teknik në shtëpi, testimit laboratorik ose në vend, shërbimit të inxhinierimit të procesit ose mbështetjes së instalimit. Sesionet e trajnimit të Hielscher ofrojnë njohuritë që ju nevojiten për të maksimizuar efikasitetin dhe daljen e procesit të tejzanor. Për më tepër, aftësitë e zgjidhjes së problemeve të paraqitura në këto sesione do t'ju mësojnë se si të analizoni dhe të punoni përmes ndryshimeve të procesit të ardhshëm, siç janë formulimet e modifikuara të produkteve ose shkallëzimi i kapaciteteve. Duke punuar së bashku me partnerët tanë distributorë, një numër shërbimesh në terren janë gjithashtu në dispozicion.

Trajnimi Teknik

Hielscher ofron trajnim teknik tejzanor për të dy shpërndarësit dhe përdoruesit përfundimtarë. Një seminar teknik themelor tejzanor, ofron trajnime në produktet Hielscher, përpunimin tejzanor dhe karakteristikat e cavitation, aplikimet e zakonshme, problemeve dhe analiza dështimi. Trajnimi i përdoruesit përfundimtar është gjithashtu në dispozicion duke mbuluar tema nga instalimi, integrimi i sistemit, monitorimi i të dhënave dhe mirëmbajtja për të përmirësuar performancën për instalimet individuale ultrasonike. Trajnimet dhe seminaret ofrohen në vend ose në selinë gjermane të Hielscher.

Laboratori i proceseve tejzanor

Hielscher Ultrasonics ka një proces laborator pajisur me pajisje tejzanor, pajisje procesi dhe pajisje analitike. Ky laborator mund të merret me qira për zhvillimin dhe optimizimin e proceseve tejzanor. Nga ana tjetër, Hielscher mund të kryejë testin e zërit të lëngjeve të konsumatorëve. Kombinimi i ekspertizës së gjerë të aplikacioneve me nevojat tuaja të përpunimit do të sigurojë që zgjidhja më e mirë e procesit të jetë zgjedhur për aplikimin tuaj.

Shërbimet në terren

Në përgjithësi, pajisjet Hielscher tejzanor janë të lehtë për t'u instaluar dhe për t'u nisur. Nëse dëshironi të siguroheni, procesori juaj tejzanor është instaluar saktë, teknikët e Hielscher mund të ndihmojnë instalimin dhe mbikëqyrin procesin e fillimit.

Kur një sistem tejzanor dështon, koha e shkurtër e përgjigjes dhe një riparim i shpejtë janë thelbësore. Inventari i madh i gjeneratorëve, transducerëve dhe aksesorëve zëvendësues dhe teknikëve të shërbimit tonë të trajnuar të Hielscher mund ta bëjnë këtë të ndodhë.

Shërbimet e Inxhinierisë dhe Përshtatjes

Aplikacionet speciale kërkojnë pajisje speciale. Hielscher ka unike R&D dhe aftësitë prototyping për të projektuar, prodhuar, prodhuar dhe testuar pajisjet dhe pajisje shtesë të tejzanshme.

Ne do të jemi të lumtur për të ndihmuar në zhvillimin tuaj të aplikimit.

Kërkoni më shumë informacion!

Nëse dëshironi të merrni më shumë informacion rreth trajnimeve dhe shërbimeve teknike, ju lutemi na telefononi ose përdorni formularin e mëposhtëm.
Ju lutem tregoni informacionin, që dëshironi të merrni, më poshtë:


Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.