Nxitësit tejzanor të tankeve

Nxitësit tejzanor të tankeve janë agjent mekanik. Nxitja tejzanor përzihet lëngjet me lëngje ose solide të tjerë për të përmirësuar kinetikën e procesit në prodhimin kimik, ushqimor, farmaceutik dhe kozmetik. Nxitësit Hielscher Ultrasonics shkojnë në madhësi nga nxitësit e laboratorit deri tek nxitësit industriale të rezervuarëve për grumbull ose përdorim në linjë.

Nxitësit tejzanor të tankeve

Qëllimi i agjitacionit të tankeve është përmirësimi i kinetikës së procesit. Nxitësit tejzanor të tankeve ndihmojnë proceset e mëposhtme:

Për shumë procese, nxitësit e rezervuarit tejzanor mund të zvogëlojnë ndjeshëm kohën e procesit. Për shembull, në vend që të njomni botanikët për orë të tëra në një ekstraktim të ujit të ftohtë, nxitja me anë të ultrazërit mund të zvogëlojë kohën e përpunimit në minuta ose edhe sekonda. Shtimi i sondave tejzanor në reaktorët tuaj ekzistues të grupeve, është një metodë e thjeshtë për të zvogëluar kohën e procesit dhe për të rritur kapacitetin tuaj të prodhimit në mënyrë efektive. Me këtë, agjitacioni tejzanor i tankeve ndihmon për të përmirësuar performancën dhe për të zvogëluar kostot e prodhimit.

Agitators Ultrasonik Lab

Nxitësit tejzanor janë një mjet thelbësor në kërkimin dhe zhvillimin e procesit. Ndërsa nxitësit konvencionale, shpesh kërkojnë një vëllim të konsiderueshëm minimal, agjitacioni tejzanor mund të përdoret nga aq pak sa 150 μL. Hielscher Ultrasonics bën miksera ultrasonike kompakte dore dhe homogjenizues tejzanor të ngritur në këmbë për nxitjen e proceseve të ndryshme. Reaktorët e Flowcell janë në dispozicion për të gjitha pajisjet tejzanor Hielscher.

Nxitësit tejzanor industrialë

Nxitësit tejzanor Hielscher përziejnë një gamë të gjerë të substancave në prodhimin e produkteve të lëngshme, të tilla si ngjyra, bojëra, veshje me ngjyra, ngjitëse ose lubrifikantë yndyre. Përzierësit industrialë Hielscher shkojnë nga 500 watts në 16 kilovat të energjisë tejzanor për sonda të vetme tejzanor. Ju mund të përdorni një aranzhim të sondave të shumta tejzanor për fuqi më të madhe totale të daljes tejzanor.

Shkalla lineare-lartësia e kapacitetit të nxitësit

Një nga avantazhet kryesore të ndezësve tejzanor të Hielscher mbi nxitësit konvencionale, tradicionale mekanike të rezervuarëve, është shkallëzimi i përsosur linear. Anydo rezultat nga konfigurimi i agjitacionit në shkallë laboratori ose pilot mund të shkallëzohet në mënyrë lineare për çdo madhësi më të madhe.

Instalimi i agitatorit tejzanor

Ju mund të rivendosni nxitësit industriale tejzanor në reaktorët ekzistues të rezervuarëve të trazuar dhe t'i kombinoni ato me lloje të tjerë në mikser. Përndryshe, mund të instaloni sondat e agjitacionit tejzanor në linjë me një pompë për të ricikluar produktin tuaj përmes reaktorit tejzanor. Couiftet e ultrazërit nuk kanë nxehtësi në produkt. Sonda tejzanor transmeton energji mekanike vetëm në formën e dridhjeve mekanike. Përzierja e lëngshme mund të nxehet si rezultat i fërkimit në lëng kur lëviz.

Nxitës rezervuar tejzanor 2000 watts në një stendë të ngritësit mobil

Nxjerrësi tejzanor industrial – UIP2000hdT – në qëndrimin e ngritësit celular

Kërkesë informacioni

Laboratori Ultrasonik Agitator UP400St

Agitatori tejzanor UP400St në Tanke plastike për nxjerrje

Nxitja me tanke të lehtë për t’u përdorur

Nxitësit e tipit sondë tejzanor nuk kanë vula rrotulluese. Ju mund të montoni fllanxhin e sondës në çdo drejtim, kënd ose pozicion në një rezervuar të reaktorit ose ndonjë anije tjetër. Prandaj, e njëjta sondë tejzanor është e përdorshme si nxitës i hyrjes në lartësi, nxitës i hyrjes anësore ose nxitës i hyrjes fundore. Ju mund të montoni sondat me ultrasonikë për agjitacion në reaktorët e qelqit, rezervuarët e çelikut, rezervuarët e pandryshkshëm ose kontejnerët plastikë, siç janë IBC.
Intensiteti i agjitacionit dhe fuqia totale tejzanor e shoqëruar në lëng mund të ndryshojë nga numri dhe madhësia e sondave tejzanor dhe nga amplituda e dridhjeve tejzanor. Kur përdorni sonda të shumta tejzanor në një rezervuar, çdo sondë është e rregullueshme në mënyrë të pavarur.
Kur përdorni agjitacion tejzanor rezervuari për përzierjen e produkteve me viskozitet të lartë siç janë lubrifikantet yndyrore, ngjitëse, polimere, rrëshira ose ngjyra, kombinimi i ultrasonics me një nxitës shtytës ndihmon në prodhimin e rezultateve më të njëtrajtshme të procesit.

Vend i pastër i pastër i pjesëve të lagështirës

Sondat nxitës tejzanor janë bërë nga shkalla e Titaniumit 5. Ky Titanium është një aliazh shumë i fortë, i lehtë dhe i qëndrueshëm ndaj korrozionit. Diametrat e përgjithshëm të sondave ndryshojnë nga 1 mm në 40 mm për përdorim laboratori dhe nga 40 mm në 90 mm për nxitësit e rezervave industriale. Prandaj nxitësit tejzanor kërkojnë vetëm porte të vogla rezervuarësh.
Nxitësit tejzanor të rezervuarit mund të pastrohen lehtë, sepse nxitësit tejzanor kanë gjeometri simetrike rrotulluese shumë të thjeshta dhe pa vulë rrotulluese, që mund të rrjedhin ose të lodhen.
Gjatë procedurave të pastrimit në vend (CIP), sondat tejzanor mund të ndihmojnë me pastrim intensiv tejzanor.

Trajtim tejzanor me sistemin 2kW UIP2000hdT

UIP2000hdT (2kW) për trajtim të grupeve në shkallë të gjerë

Caktime të disponueshme të provave për nxitje të procesit tejzanor

Nëse dëshironi të blini një nxitës elektrik tejzanor, ju lutemi përdorni formularin më poshtë për të na kontaktuar! Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë kërkesat tuaja të agjitacionit të procesit. Ju lutemi jepni informacione shtesë rreth projektit tuaj, të tilla si vëllimi që do të përpunohet në ditë, përbërja e materialit dhe objektivi i procesit. Bazuar në këtë informacion, ne mund t'ju dërgojmë detaje dhe çmimin e një cilësie të përshtatshme për nxitjen e rezervuarit.
Ju lutem tregoni informacionin, që dëshironi të merrni, më poshtë:  • Për një agjitacion të lehtë për t’u përdorur me tank, ju rekomandojmë UP400St (400W, 24kHz) me një sonotrode S24d22L2D (22 mm diametër tip). Natyrisht, Sonotrodes me diametër të tjerë janë në dispozicion. Ky homogjenizues i fuqishëm tejzanor, vjen me një sondë të temperaturës dhe protokollim automatik të kartave SD. Pajisja UP400St mund të funksionojë 24 orë, 7 ditë në javë vazhdimisht me fuqi të plotë.  • Hielscher UIP1000hdT (1000W, 20kHz) me një sonotrode CS4d40L4 (me diametër 40 mm) ka më shumë fuqi, mund të kandidojë në amplituda më të larta dhe të përpunojë vëllime më të mëdha. Njësia vjen me një sondë të temperaturës dhe protokollim automatik të kartave SD. Sonotrode me diametër më të madh, sonotrode më të gjata dhe më të shkurtra janë në dispozicion. Ne mund t'ju furnizojmë me aksesorët e nevojshëm, të tilla si një stendë, rregullim hight, një ftohës të fuqishëm ftohës ose një anije grumbullimi të xhaketës me fllanxhë në rritje.  • Hielscher UIP4000hdT (4000W, 20kHz) me një sonotrode CS4d64L4 (me diametër 64 mm) ka më shumë fuqi përzierëse për përpunimin e vëllimeve shumë të mëdha. Njësia vjen përfshin një sondë të temperaturës dhe protokollim automatik të kartave SD. Sonotrodes të tjera janë në dispozicion. Ne mund t'ju furnizojmë me aksesorët e nevojshëm, të tilla si një stendë ngritëse lëvizëse, një ftohës të fuqishëm ftohës ose një anije grumbullimi të xhaketës me fllanxha në rritje.


Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.


Faktet që ia vlen të dinë për nxitësit e tankeve

Ekzistojnë mekanizma të ndryshëm të agjitacionit dhe disa lloje të makinave të agjitacionit. Kjo perfshin:

  • Stirrers (spiranca dhe nxitësit e kornizave, nxitësit rrezes radial)
  • Nxitësit e turbinave, turbina me brinjë
  • Nxitësit e vozit
  • Shakers
  • Bare nxitje magnetike

Shumë agjentë mekanikë të rezervuarit po krijojnë një intensitet shumë të ulët të nxitjes për shkak të shpejtësisë së kufizuar të lëvizjes dhe mungesës së kavitacionit. Nxitja tejzanor është një mjet shumë intensiv i agjitacionit mekanik të procesit. Seconddo sekondë, ultrasonikimi krijon më shumë se 20,000 dridhje mekanike në lëng. Kjo rezulton në forca forcuese të përzierjes dhe forcës së qethjes, të cilat janë të dobishme në krijimin e shumë formulimeve të produktit. Një shtytëse me dy tehe duhet të kandidojë në 600,000 RPM për të përputhur me atë frekuencë.Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.