Miksera me rreptësi të lartë për prodhimin e kafshëve shtëpiake

Prodhimi i ushqimit për kafshët shtëpiake kërkon pajisje të besueshme të përzierjes me qethje të lartë për të përgatitur përzierje homogjene të përbërësve të ndryshëm. Mikserët tejzanor sigurojnë forca me rreze ultrase të lartë që mund të përpunojnë slurries dhe brumë shumë viskoz. Për më tepër, miksera tejzanor përdoren për të prodhuar nano-emulsione të qëndrueshme dhe për të nxjerrë përbërës aktivë nga lëndët e para. Ultrasonication ju ndihmon të bëni ushqim të përkëdhelur më të mirë, më ushqyes dhe të qëndrueshëm për raftet ndërsa janë ekonomikë dhe të lehtë për t’u përdorur.

Prodhimi i ushqimit të kafshëve shtëpiake

Përzierësit tejzanor me prerje të lartë përdoren për të formuluar ushqime për kafshët shtëpiake të tilla si kibbles, koncentrate dhe suplemente për kafshët shtëpiakeGama e produkteve në ushqimet e kafshëve shtëpiake po zhvillohet me shpejtësi, pasi plotëson kërkesën në rritje të pronarëve të kafshëve shtëpiake që duan vetëm më të mirën për partnerët e tyre me katër këmbë. Ndërsa në të kaluarën ushqimi i përkëdhelur ishte kryesisht një ushqim i pellazguar ose i konservuar me bazë mishi, seksioni i sotëm i kafshëve shtëpiake përfshin të gjitha llojet e varieteteve, duke përfshirë ushqime të veçanta të dizajnuara për kafshët shtëpiake në faza të ndryshme të jetës, niveleve të aktivitetit, si dhe me kërkesa të veçanta.
Përzgjedhja e ushqimeve të kafshëve me cilësi të lartë përfshin këmishë të thatë, ushqime të lagura, ushqime gjysmë të lagështa, koncentrate të thata, ushqim të forcuar për kafshë shtëpiake, supë, qumësht, trajtime etj. Me jo-OMGJ, pa gluten, pa konservues, etiketë të pastër ose varieteteve organike. Shtojcat janë krijuar posaçërisht për kafshët për të përmbushur kërkesat e tyre të veçanta të vitaminave, mineraleve, antioksidantëve dhe aminoacideve.
Ushqimi i sotëm për kafshë jo vetëm që duhet të jetë i ekuilibruar ushqyes, në mënyrë që nevojat ushqyese të kafshëve të plotësohen nga përbërësit e formulimit. Ushqimi për kafshë gjithashtu duhet t'u përgjigjet pritjeve të pronarëve të kafshëve shtëpiake, të cilat përfshijnë olfactoriaely / estetikisht tërheqës, me burim etik, miqësor ndaj mjedisit, organik ose etiketim të pastër.
Përbërësit tipikë përfshijnë mish (psh. Viçi, shpendë, dele, dhi, peshk), vezë, perime, bishtajore, kokrra, drithëra, vitamina, minerale dhe antioksidantë. Mikser ultrasonik me qethje të lartë siguron energjinë e nevojshme për përzierje për të përpunuar përbërës të ndryshëm në një pluhur ose brumë, i cili mund të ekstrudohet në përpunimin në rrjedhën e poshtme në kibles.
Lexoni më shumë rreth miksera tejzanor me qethje të lartë!
Mikserët tejzanor përdoren gjithashtu për të emulsifikuar fazat e ujit dhe vajit në nano-emulsione të qëndrueshme. Nano-emulsionet tejzanor përdoren për të kapsuluar substancat bioaktive siç janë vitaminat, mineralet dhe antioksidantët në mënyrë që të përftohen bio-disponueshmëri superiore. Si një teknologji e përpunimit jo termik, përzierja tejzanor dhe emulsifikimi nuk degradon komponime të ndjeshme ndaj temperaturës nga nxehtësia.
Lexoni më shumë rreth formulimit të shtesave duke përdorur ultrasonifikimin!

Përzierja tejzanor me rreze të lartë të ushqimit për kafshë shtëpiake

Mikserët tejzanor me rreze të lartë përdoren gjerësisht në industri të ndryshme për të prodhuar ushqime & pije, farmaceutike, terapeutikë, shtesa ushqimore dhe kimikate (fito-). Mikserat tejzanor me rreze të lartë mund të zbatohen në faza të ndryshme të prodhimit të ushqimit për kafshë shtëpiake dhe manar për të përmirësuar përpunimin dhe produktin.
Përdorni miksera tejzanor për

 • Larja e plotë e pluhurave
 • Përzierja homogjene
 • Nano-emulsification
 • Nxjerrja e aromës
Rezervuar tejzanor i trazuar për përpunimin e serisë

Rezervuar me ultrasonicators 8kW dhe nxitës

Kërkesë informacioni

Si funksionon përzierja tejzanor me rreze të lartë?

Mikserët tejzanor me presion të lartë përdorin të njëjtin parim mekanik si pajisjet e tjera industriale për përdorim të zakonshëm të përzierjes, p.sh. miksera me teh të lartë, miksera me shumë bosht, mullinj koloidësh, homogjenizues me presion të lartë dhe nxitëse të tehut. Përpunuesit tejzanor me rreze të lartë shpesh përdoren si miksera të besueshëm dhe të fortë për të shpërndarë grimcat e mullirit, për të emulsifikuar fazat e naftës dhe ujit, për të pluhurat e lagur dhe të tretshëm, si dhe për të prodhuar slurries homogjene, brumëra ose pasta. Miksera tejzanor me rreze të lartë transmetojnë forcat shumë të rrepta të qethjes përmes një sondë tejzanor (e njohur edhe si Sonotrode) në një enë për përzierje, siç është në një rezervuar grumbull ose në një reaktor qelizash rrjedhëse. Sonda e mikserit tejzanor vibron në lëng me një frekuencë shumë të lartë dhe amplituda duke krijuar kështu flluska intensiv ultrasonik të kavitetit në medium. Rënia e flluskave të kavitacionit rezulton në forca të fuqishme të qethjes, që prishin dhe prishin pikat, aglomeratet, agregatet dhe madje edhe grimcat parësore. Ndërsa kavilizimi ultrasonik gjeneron rrjedhë kavitacionale me shpejtësi të lartë me deri në 1000km / orë, prurjet e lëngshme kavitacionale përshpejtojnë grimcat. Kur grimcat e përshpejtuara përplasen me njëra-tjetrën, veproni si mjet mulliri. Si pasojë, grimcat që përplasen copëtohen dhe reduktohen në madhësi mikron- ose nano. Në fushën e kavitacionit tejzanor, presionet alternohen shpejt dhe në mënyrë të përsëritur midis vakumit dhe deri në 1000bar. Një mikser rrotullues me 4 blades mikser do të duhet të funksionojë në një RPM 300,000 për të arritur të njëjtën frekuencë të cikleve të presionit alternative. Mikserat rrotullues konvencionale dhe miksorët rotor-stator nuk krijojnë sasi të konsiderueshme të kaviljes për shkak të kufizimit të tyre në shpejtësi. Forcat e kavitacionit intensiv i bëjnë procesorët tejzanor me qethje të lartë pajisje pajisje ideale për të kërkuar aplikime për përzierje.

Pse përzierësit tejzanor me prerje të lartë?

 • Homogjenizimi i pllakave të lëngshme të ngurta
 • Përgatitja e Emulsioneve
 • Emulsifikimi i veshjeve të Kibble
 • Spërkatja e veshjeve të Kibble
 • Përgatitja e përzierjeve homogjene
 • Nxjerrja e bioaktivëve dhe aromave
 • Emulsion / Shpërndarje para Ekstruderit
 • Pasterizimi / Sterilizimi
 • Degasing / De-Aeration
UIP4000hdT është një shpërndarës i fuqishëm tejzanor në linjë 4000 vat.

The UIP4000hdT, një mikser i fuqishëm me qethje të lartë industriale prej 4000 Watts për homogjenizimin inline

Pse Përpunuesit tejzanor me prerje të lartë për prodhimin e ushqimit të kafshëve shtëpiake?

Shumë efikas, i besueshëm, i fortë dhe i disponueshëm në çdo madhësi, mikser me lagështi të lartë Hielscher Ultrasonics janë zgjidhja për aplikimin tuaj të përzierjes. Miksera tejzanor me rreze të lartë mund të instalohen si miksera grupe / nxitëse rezervuar ose si sisteme të vazhdueshme të rrjedhës për përpunimin brenda. Të gjithë mikserët me prerje të lartë të Hielscher Ultrasonics janë prodhuar nga çelik inox dhe titan me cilësi të lartë. Ato përdoren në objektet e përpunimit të aprovuara nga FDA në ushqim & pije, qumështore, mish, shpendë, farmaceutikë dhe prodhim kozmetik.

Pse miksera tejzanor me qethje të lartë?

 • Përzierja uniforme
 • Përpunimi jo termik
 • Për Batch ose Inline
 • Nuk ka probleme me përqendrime të larta të ngurta
 • Pa grykë / pa bllokime
 • Nuk kërkohet medium mulliri (d.m.th. rruaza)
 • Ushqim-grade
 • CIP / SIP
 • të sigurt dhe të lehtë për t'u përdorur
 • mirëmbajtje të ulët
 • Skalabilitet linear

Avantazhet e mikserëve tejzanor me performancë të lartë

Përzierësit tejzanor të prerjes së lartë krijojnë forca intensive të prerjes, të cilat kanë ndikimin e kërkuar në grimca të tilla si trupat e ngurtë, pikat, kristalet dhe fijet në mënyrë që t'i zbërthejnë ato në një madhësi të synuar, e cila mund të jetë me madhësi mikron ose nano. Efekti zvogëlues i madhësisë së grimcave mund të rregullohet saktësisht përmes akordimit të intensitetit tejzanor.
Trajtimi i lehtë i viskoziteteve të mëdha dhe ngarkesave të larta të ngurta, miksera ultrasonik të brendshëm me rrëshqitje të lartë janë ideale për të përpunuar produkte të ngjitur ose brumë siç janë formulimet e ushqimit të kafshëve shtëpiake para nxjerrjes. Forcat e qethjes akustike arrijnë një lagështim të plotë të përbërësve të pluhurit dhe i përziejnë ato në mënyrë uniforme në një përzierje homogjene.
Në varësi të ngurtësisë së grimcave, parametrat e procesit tejzanor mund të rregullohen saktësisht për të arritur rezultatin e përzierjes së aspiruar. Kur krahasohen me metodat alternative të përzierjes siç janë nxitësit e tehut me presh të lartë, homogjenizuesit me presion të lartë, mullinj koloid / rruaza, miksera boshtesh etj. Mikserët tejzanor me qethje të lartë ofrojnë përparësi të mëdha siç janë trajtimi pa problem i gërryesve dhe ngarkesave të larta të ngurta, mungesa e grykave të bllokuara, funksionimi i lehtë dhe i sigurt, mirëmbajtja e ulët dhe qëndrueshmëria.
Për emulsionet e ujit / vajit, ultrasonifikimi është metoda superiore për të prodhuar nano-emulsione të qëndrueshme. Emulsifikimi tejzanor përdoret gjithashtu për të kapsuluar komponimet bioaktive siç janë vitaminat dhe antioksidantët në liposome shumë të disponueshme.

UIP4000hdT qelizë rrjedhjes për sonication inline në shkallë industriale

Reaktori i qelizës së rrjedhës tejzanor në mikserin ultrasonik me qethje të lartë UIP4000hdT (4kW)

Seria dhe Inline

Mikserët me performancë të lartë Hielscher Ultrasonics mund të përdoren për grumbullimin dhe përpunimin e vazhdueshëm të rrjedhës. Në varësi të vëllimit të procesit tuaj dhe xhiros në orë, mund të rekomandohet përpunimi inline. Ndërsa tufa është kohë dhe punë intensive, një proces i vazhdueshëm i përzierjes inline është më efikase, më e shpejtë dhe kërkon ndjeshëm më pak punë.

Mikserë tejzanor për çdo kapacitet produkti

Gama e produkteve Hielscher Ultrasonics mbulon spektrin e plotë të përpunuesve tejzanor nga ultrasonicators kompakt laboratorike mbi sistemet e nivelit të lartë dhe pilotët deri tek procesorët ultrasonikë plotësisht industrialë me aftësinë për të përpunuar ngarkesat në orë. Gama e plotë e produkteve na lejon t'ju ofrojmë mikserin më të përshtatshëm të qethjes tejzanor për kapacitetin tuaj të procesit dhe qëllimet.
Sistemet e stacionit ultrasonik të stinës janë ideale për të formuluar receta të reja të ushqimit për kafshë shtëpiake, për të eksperimentuar me kompozime të reja me aromë ose për të hartuar shtesa manar. Shkallëzimi linear, bazuar në parametrat e vendosur të procesit, e bën shumë të lehtë rritjen e kapaciteteve të përpunimit nga shumë më të vogla në prodhimin plotësisht komercial. Shkallëzimi up mund të bëhet duke instaluar paralelisht një njësi mikser tejzanor më të fuqishëm ose duke grumbulluar disa ultrasonicators. Me UIP16000 (16kW), Hielscher ofron mikserin ultrasonik më të fuqishëm në tokë.

Amplituda të larta për efikasitetin e lartë të përzierjes

Hielscher Ultrasonics’ përpunuesit tejzanor industrialë mund të japin amplituda shumë të larta dhe të japin intensitetin e kërkuar të përzierjes për aplikime të kërkuara. Amplituda deri në 200 μm lehtë mund të drejtohet vazhdimisht në operacionin 24/7. Për amplituda edhe më të larta, janë të disponueshme Sonotrode të personalizuara tejzanor. Fortësia e pajisjeve tejzanor të Hielscher lejon operimin 24/7 në detyra të rënda dhe në mjedise të kërkuara. Kjo e bën pajisjet e përzierjes së Hielscher një mjet pune të besueshëm që plotëson kërkesat tuaja për përzierje dhe përzierje.

Testim i lehtë, pa rrezik

Proceset tejzanor mund të shkallëzohen plotësisht lineare. Kjo nënkupton se çdo rezultat që keni arritur duke përdorur një laborator ose ultrasonicator të nivelit të lartë, mund të shkallëzohet në të njëjtën dalje duke përdorur të njëjtat parametra të procesit. Kjo e bën ultrasonikimin ideal për zhvillimin e produktit dhe implementimin e mëpasshëm në prodhimin tregtar.

Cilësia më e lartë – Projektuar dhe prodhuar në Gjermani

Si një biznes familjar dhe i drejtuar nga familja, Hielscher i jep përparësi standardeve më të larta të cilësisë për procesorët e saj tejzanor. Të gjithë ultrasonicators janë projektuar, prodhuar dhe testuar plotësisht në selinë tonë në Teltow afër Berlin, Gjermani. Fortësia dhe besueshmëria e pajisjeve tejzanor të Hielscher e bëjnë atë një kalë pune në prodhimin tuaj. Funksionimi 24/7 nën ngarkesë të plotë dhe në mjedise të kërkuara është një karakteristikë natyrore e miksera me performancë të lartë të Hielscher.

Ju mund të blini miksera tejzanor Hielscher me qethje të lartë në çdo madhësi të ndryshme dhe të konfiguruar saktësisht me kërkesat tuaja të procesit. Nga trajtimi i lëngjeve në një gotë të vogël laboratori deri tek përzierja e vazhdueshme e slurries dhe pastes në nivelin industrial, Hielscher Ultrasonics ofron një mikser të përshtatshëm me qethje të lartë për ju! Ju lutem na kontaktoni – ne jemi të kënaqur që ju rekomandojmë vendosjen ideale të mikserit tejzanor!

Tabela më poshtë ju jep një tregues të kapacitetit të përafërt të përpunimit të ultrasonicators tonë:

Vëllimi i Serisë Shkalla e rrjedhjes Devices rekomanduara
1 deri 500mL 10 deri 200mL / min UP100H
10 deri në 2000 ml 20 deri 400mL / min UP200Ht, UP400St
0.1 deri në 20L 0.2 deri në 4L / min UIP2000hdT
10 deri në 100L 2 deri në 10L / min UIP4000hdT
na 10 deri në 100L / min UIP16000
na më e madhe grup i UIP16000

Na kontaktoni! / Pyet Na!

Pyesni për më shumë informacion

Ju lutemi përdorni formularin më poshtë për të kërkuar informacione shtesë në lidhje me procesorët tejzanor, aplikacionet dhe çmimin. Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj me ju dhe t'ju ofrojmë një sistem tejzanor që plotëson kërkesat tuaja!

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.Hielscher Ultrasonics prodhon homogjenizues tejzanor me performancë të lartë për shpërndarje, emulsifikim dhe nxjerrje të qelizave.

Homogjenizues tejzanor me fuqi të lartë nga laboratorpilot dhe industrial shkallë.

Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.