Pajisjet për nxjerrjen e kanabisit – Avantazhi i Sonication

Pajisjet e nxjerrjes tejzanor kanë shumë përparësi, gjë që e bën atë metodën më të mirë të nxjerrjes së kërpit dhe marihuanës. Megjithëse nxjerrja e përbërjeve bioaktive si THC dhe CBD nga kanabisi mund të kryhet me teknika të ndryshme, sonikimi ofron përparësi të shumta. Për shkak të rendimentit të tij të lartë, ekstrakteve me cilësi të lartë, procesit të shpejtë, kostove të ulëta investimi dhe operacionale, funksionimit të sigurt dhe miqësor për përdoruesit, nxjerrja me ultratinguj është metoda e preferuar për proceset e nxjerrjes si në prodhimin e ekstraktit të kanabisit të vogël ashtu edhe në atë industrial.

Përparësitë e nxjerrjes tejzanor të kanabisit

Ultrasonikët e tipit sonda janë një lloj pajisjeje nxjerrjeje që përdor valët ultratinguj për të zbërthyer materialin bimor dhe për të nxjerrë komponimet e dëshiruara. Kjo metodë është treguar se konkurron metodat tradicionale të nxjerrjes në nxjerrjen e kanabisit për disa arsye:

  Hielscher's UP400St(400W, 24kHz) is the top-seller for mid-size cannabis extraction. The UP400St can process easily 2-4L batches and produces high-quality CBD oils and hemp extracts.

 • efikasiteti: Sondat tejzanor mund të nxjerrin një përqindje më të lartë të përbërjeve të synuara nga materiali bimor sesa metodat tradicionale të nxjerrjes si nxjerrja me tretës ose distilimi me avull. Kjo ndodh sepse sondat tejzanor përdorin valë zanore me frekuencë të lartë për të zbërthyer materialin bimor në një nivel qelizor, duke e bërë më të lehtë nxjerrjen e komponimeve të dëshiruara.
 • Nxjerrja e shpejtë: Sondat tejzanor mund të nxjerrin komponimet e synuara nga materiali bimor në pak minuta, ndërsa metodat tradicionale të nxjerrjes mund të zgjasin orë apo edhe ditë. Kjo do të thotë që sondat tejzanor mund të përpunojnë më shumë material në më pak kohë, duke e bërë atë një metodë më efikase të nxjerrjes.
 • Spektri i plotë: Ultrasonikët e tipit sondë nxjerrin gamën e plotë të përbërjeve bioaktive. Kjo mundëson prodhimin e ekstrakteve të spektrit të plotë me sonda tejzanor, të cilat njihen për efektin e tyre rrethues, i cili mund të jetë i rëndësishëm për qëllime mjekësore ose kërkimore.
 • Siguria: Sondat tejzanor konsiderohen si një metodë më e sigurt e nxjerrjes në krahasim me metodat tradicionale si nxjerrja me tretës, të cilat mund të përfshijnë përdorimin e tretësve të ndezshëm dhe potencialisht toksikë ose ekstraktorëve superkritikë të CO2, të cilët operohen nën presione të larta. Ultratingulli është i pajtueshëm me çdo lloj tretësi, duke përfshirë ujin dhe etanolin ujor, duke e bërë atë një metodë ekstraktimi më të sigurt dhe miqësore me mjedisin.

E përmbledhur shkurtimisht, nxjerrja e kanabisit duke përdorur sonda tejzanor ka disa përparësi ndaj metodave tradicionale të nxjerrjes, duke përfshirë efikasitetin, shpejtësinë, selektivitetin dhe sigurinë më të lartë.

Kërkesë informacioni

Nxjerrja me ultratinguj mund të kombinohet me tretës të certifikuar organikisht për efikasitet të lartë dhe miqësore ndaj mjedisit. Kjo lejon prodhimin me ultratinguj të ekstrakteve plotësisht natyrale, organike të kanabisit.

Ekstraktues tejzanor UIP2000hdT (2kW) për prodhimin industrial të ekstrakteve plotësisht natyrale, organike të kanabisit.

 

Në këtë prezantim ju njohim me prodhimin e ekstrakteve botanike. Ne shpjegojmë sfidat e prodhimit të ekstrakteve botanike me cilësi të lartë dhe se si një sonikator mund t'ju ndihmojë për të kapërcyer këto sfida. Ky prezantim do t'ju tregojë se si funksionon nxjerrja me ultratinguj. Do të mësoni se cilat përfitime mund të prisni nga përdorimi i një aparati sonikë për nxjerrjen dhe si mund të zbatoni një ekstraktues tejzanor në prodhimin tuaj të ekstraktit.

Nxjerrja botanike me ultratinguj - Si të përdorni sonikatorët për të nxjerrë komponimet botanike

Miniatura e videos

 

Ultrasonicators vs Nxjerrës CO2 për nxjerrjen e kanabisit

Nxjerrja superkritike e CO2 është një metodë konvencionale për prodhimin e ekstrakteve të kanabisit. Megjithatë, për shkak të kostove të larta, çështjeve të sigurisë dhe funksionimit kompleks, ultrasonikët kanë zëvendësuar shumë ekstraktues të instaluar të CO2. Lexoni më poshtë avantazhet me të cilat sonikimi konkurron nxjerrjen superkritike të CO2.

 1. Rendimenti: Nxjerrja me ultratinguj është treguar se prodhon rendimente më të larta të përbërjeve të dëshiruara në krahasim me nxjerrjen e CO2. Kjo është për shkak se nxjerrja me ultratinguj mund të shpërbëjë materialin bimor në një nivel qelizor, duke lejuar nxjerrjen më efikase të përbërjeve të synuara.
 2. Shpejtësia: Nxjerrja me ultratinguj mund të përfundojë në pak minuta, ndërsa nxjerrja e CO2 mund të zgjasë disa orë. Kjo do të thotë që nxjerrja me ultratinguj është një metodë më e shpejtë dhe mund të përpunojë vëllime më të mëdha të materialit në më pak kohë.
 3. Selektiviteti: Nxjerrja me ultratinguj jep ekstrakte me spektër të gjerë, të cilat përmbajnë një gamë të gjerë përbërësish bioaktive. Ekstraktet me spektër të gjerë kanë vlerë për të ashtuquajturin efekt të tyre rrethues, ku substancat mbështesin dhe përforcojnë efektet e tyre specifike në mënyrë sinergjike. Kjo e bën nxjerrjen me ultratinguj një mundësi të shkëlqyer për ekstrakte terapeutike, si dhe për qëllime kërkimore.
 4. Efikasitetit të energjisë: Nxjerrja me ultratinguj përdor më pak energji se nxjerrja e CO2, duke e bërë atë një opsion më miqësor ndaj mjedisit.
 5. Kostoja e pajisjeve: Pajisjet e nxjerrjes tejzanor janë përgjithësisht më pak të shtrenjta se pajisjet e nxjerrjes së CO2, gjë që mund ta bëjë atë një opsion më të aksesueshëm për prodhuesit në shkallë të vogël.
 6. Siguria: Nxjerrja me ultratinguj mund të kryhet pa përdorur tretës të ndezshëm ose toksikë. Uji ose etanoli ujor janë tretësit më të përdorur për nxjerrjen e kanabisit. Në të kundërt, nxjerrja e CO2 kërkon përdorimin e CO2 nën presion të lartë. Me këto presione të larta vjen rreziku i rrjedhjes së CO2 ose dështimit të pajisjeve dhe rreziqet e lidhura me presionin e lartë. Prandaj, nxjerrja me ultratinguj konsiderohet një metodë më e sigurt si për operatorët ashtu edhe për mjedisin.

Nxjerrja tejzanor e kanabisit – Parimi i punës së ultrazërit në nxjerrjen

Nxjerrja me ultratinguj bazohet në parimin e cavitation akustike. Zbatimi i ultrazërit me fuqi të lartë në lëngje dhe slurries rezulton në cavitation intensive dhe forca qethje. Në një slurry të gjetheve, buds, lule, rrjedh dhe pjesë të tjera të bimëve, qeliza perimesh është ndërprerë nga forcat tejzanor qethje dhe komponimet bioactive si cannabidiol (CBD) dhe tetrahydrocannabinol (THC) janë lëshuar. Ekstraktimi tejzanor është themeluar mirë si teknikë shumë efikase dhe e besueshme për të izoluar komponimet bioaktive të bimëve. Sidomos në prodhimin e vajrave me cilësi të lartë, sonication ka bindur për shkak të rendimenteve të saj të lartë (prodhim më të lartë të ekstraktit), cilësi të shkëlqyeshme (spektër të plotë) dhe kohë të shpejtë të përpunimit. Zbatimi i valëve të ultrazërit është një trajtim mekanik, i cili është jo-toksik, i sigurt dhe miqësor ndaj mjedisit.

Homogjenizues tejzanor UP400St për nxjerrjen e trazuar të grupeve të lëndëve botanike.

Nxjerrja me ultratinguj e produkteve botanike - Batch 8 litra - Ultrasonicator UP400S

Miniatura e videos

2kW batch sonication setup për nxjerrjen e kanabisit

120L tejzanor Grumbull Nxjerrja e kanabisit me UIP2000hdT dhe Agitator

Pse është nxjerrja tejzanor metoda më e mirë?

 • rendimenti më i lartë
 • Cilesi e larte
 • Nuk ka degradim termik
 • Nxjerrja e shpejtë
 • Funksionim i thjeshtë dhe i sigurt
 • Nxjerrja e Gjelbër
Ekstraktimi botanik me ultratinguj jep rendimente më të larta. Homogjenizuesi Hielscher UIP2000hdT, 2000 vat është mjaftueshëm i fuqishëm për të nxjerrë me lehtësi tufa nga 10 litra në 120 litra.

Nxjerrja me ultratinguj e lëndëve botanike - 30 litra / 8 gallon grumbull

Miniatura e videos

Në një shikim – Përparësitë e Ekstraktorëve tejzanor Hielscher

 
efikasitet

 • Rendimentet më të larta
 • Procesi i shpejtë i nxjerrjes – brenda disa minutave
 • Ekstrakte me cilësi të lartë – të butë, nxjerrje jo-termike
 • Solucionistët e gjelbër (ujë, etanol, glicerinë, vajra vegjetare etj)

 
thjeshtësi

 • Plug-and-play - Vendosni dhe veproni brenda disa minutave
 • Lancimi i lartë - Për prodhimin e ekstraktit të shkallës së madhe
 • Funksionimi në seri ose i vazhdueshëm
 • Instalimi dhe nisja e thjeshtë
 • Portable / Movable - Njësi portative ose të ndërtuara në rrota
 • Shkallë lineare deri - shtoni një sistem tjetër tejzanor paralelisht për të rritur kapacitetin
 • Monitorimi dhe kontrolli në distancë - nëpërmjet PC, telefonit të zgjuar ose tabletës
 • Nuk kërkohet mbikëqyrje e procesit - Vendosja dhe funksionimi
 • Performancë e lartë - e projektuar për prodhim të vazhdueshëm 24/7
 • Fuqia dhe mirëmbajtja e ulët
 • Cilesi e larte – projektuar dhe ndërtuar në Gjermani
 • Ngarkesë dhe shkarkim i shpejtë midis shumë
 • Lehtë për t'u pastruar

 
siguri

 • Thjeshtë dhe të sigurt për të kandiduar
 • Ekstraktimi pa tretës ose i bazuar në tretës (ujë, etanol, vajra vegjetale, glicerinë, etj)
 • Asnjë presion i lartë dhe temperatura
 • ATEX-certifikuar sistemet e eksplodimit të disponueshme
 • Lehtë për të kontrolluar (edhe nëpërmjet telekomandës)
UP400St ekstrakt tejzanor i botanicals në 8L grumbull

UP400St Nxjerrja tejzanor e botanikëve të tillë si kanabisi në Serinë 8L

Kërkesë informacioni

Pajisjet tejzanor për nxjerrjen e kanabisit

Ekstraktues botanik tejzanor UIP4000hdT: Pajisjet e nxjerrjes tejzanor janë metoda superiore për të prodhuar vaj kërpi me cilësi të lartë ose vaj CBD. Nxjerrja me ultratinguj e kërpit është një teknikë e sigurt dhe e shpejtë që çliron rendimente të larta të kanabinoideve nga kërpi dhe kanabisi. Nxjerrja me ultratinguj e vajit të kërpit ofron shumë përparësi në krahasim me nxjerrjen superkritike të CO2, nxjerrjen e hidrokarbureve dhe nxjerrjen konvencionale të etanolit.Hielscher Ultrasonic është partneri juaj i besuar kur bëhet fjalë për pajisjet e nxjerrjes tejzanor me performancë të lartë për nxjerrjen e kanabisit dhe lëndëve të tjera botanike. Me instalime të panumërta në mbarë botën, nxjerrësit tejzanor Hielscher njihen mirë për shkallën e lartë të nxjerrjes, besueshmërinë dhe qëndrueshmërinë e tyre.
Nga ultrasonikët më të vegjël kompakt, si p.sh. UP400St (400W) tek UIP16000hdT më i fuqishëm në mbarë botën, Hielscher mbulon gamën e plotë të pajisjeve të nxjerrjes me ultratinguj. Kjo na lejon t'ju rekomandojmë nxjerrësin tejzanor më të përshtatshëm për kërkesat tuaja të procesit.

Dizajn, Prodhim dhe Konsulencë – Cilësi e prodhuar në Gjermani

Ultrasonikët Hielscher janë të njohur për cilësinë e tyre më të lartë dhe standardet e dizajnit. Fortësia dhe funksionimi i lehtë lejojnë integrimin e qetë të ultrasonikëve tanë në objektet industriale. Kushtet e vështira dhe mjediset kërkuese trajtohen lehtësisht nga ultrasonikët Hielscher.

Hielscher Ultrasonics është një kompani e certifikuar ISO dhe i kushton theks të veçantë ultratingujve me performancë të lartë që paraqesin teknologjinë më të fundit dhe lehtësinë ndaj përdorimit. Sigurisht, ultrasonikët Hielscher janë në përputhje me CE dhe plotësojnë kërkesat e UL, CSA dhe RoHs.
Tabela më poshtë ju jep një tregues të kapacitetit të përafërt të përpunimit të ultrasonicators tonë:

Vëllimi i Serisë Shkalla e rrjedhjes Devices rekomanduara
1 deri 500mL UP100H
10 deri në 8000 ml UP200Ht, UP400St
0.5-150L 0.2 deri në 4L / min UIP2000hdT
1 deri në 300L 2 deri në 10L / min UIP4000hdT
10 deri në 100L / min UIP16000
më e madhe grup i UIP16000

Kërkesë një propozim për këtë artikull!

Për të marrë një propozim, ju lutemi t'i detajet e kontaktit tuaj në formularin e mëposhtëm. Një pajisje konfiguracion tipik është e para-zgjedhur. Ndjehen të lirë për të rishikojë përzgjedhjen para se ta klikoni butonin për të kërkuar propozim.
Ju lutem tregoni informacionin, që dëshironi të merrni, më poshtë: • 400 watts procesor tejzanor për nxjerrjen e grumbullit të vogël (deri në 8L) • 2000 watts procesor tejzanor për grumbull të madh (p.sh. 150L) ose nxjerrje të vazhdueshme inline • 4000 watts procesor tejzanor për grumbull të madh (p.sh. 300L) ose nxjerrje të vazhdueshme inline • 16000 watts procesor tejzanor për nxjerrjen e vazhdueshme inline


Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.
Fakte të vlefshme

Përmbledhje dhe krahasim i metodave më të zakonshme të nxjerrjes së kanabisit

Ekstraktimi tejzanor

Produkt: Ekstraktimi tejzanor prodhon një ekstrakt të spektrit të plotë me cilësi të lartë. Ekstrakti i papërpunuar përpunohet me filtrim, distilim dhe / ose dimërim.
Kostoja e pajisjeve: duke filluar në afro. US $ 5.000 deri në disa US $ 100,000 në varësi të kapacitetit dhe konfigurimit
Setup: në batch / fuçi ose operacion të vazhdueshëm inline
Aftësitë teknike: të lehtë dhe të sigurt për të trajtuar dhe vepruar
Solventi: mund të përdoren të gjitha llojet e tretësve si uji, përzierja e alkoolit, alkooli izopropil, hekzani, etanoli, metanoli, butani, vajrat e bimëve (vaji i kokosit i vajit të ullirit), glicerina etj.
Komponimet e synuara: spektri i plotë (të gjitha kanabinoidët në dispozicion dhe terpenes)
Përparësitë kryesore: rendiment i lartë, i lehtë për t'u përdorur, i lirë, i lehtë deri në prodhimin industrial

Nxjerrja e tretësit (alkool, etanol)

Produkt: zakonisht një ekstrakt të papërpunuar që kërkon përsosje të mëtejshme siç është dimërimi ose filtrimi. Zakonisht ekstrakti i etanolit përpunohet më tej nëpërmjet distilimit pas dimërimit dhe filtrimit.
Kostoja e pajisjeve: midis $ 5.000 dhe miliona në varësi të madhësisë, aftësive ose aftësive të automatizimit.
Aftësitë teknike: të arsimuar në kiminë bazë / të moderuar.
Komponimet e synuara: të gjitha kanabinoidët në dispozicion, duke rezultuar ekstrakt ka sasi të ulët të monoterpenes.

CO2 ekstraktim

Produkt: ekstrakt i papërpunuar që kërkon përsosje të mëtejshme si dimërimi ose filtrimi
Kostoja e pajisjeve: midis $ 100,000 dhe miliona USD, në varësi të madhësisë, aftësive ose automatizimit
Aftësitë teknike: të arsimuar për të operuar CO2 të lëngët (sistem i lartë nën presion – sigurisë)
Komponimet e synuara: cannabinoids me vetëm sasi të ulëta të monoterpenes

Nxjerrja e hidrokarbureve

Produkt: thye, fije, dylli, HTFSE, HCFSE, ose ekstrakt i papërpunuar për distilim, ose terpenes që do të shtohen në distilim
Kostoja e pajisjeve: $ 5,000 deri në $ 100,000 në varësi të madhësisë dhe aftësive
Aftësitë teknike: të arsimuar në kimi dhe në siguri (përdorimi i lëngjeve të ndezshëm, butan i lëngët)
Komponimet e synuara: të gjitha kanabinoidet

Aplikimi i valëve ultratinguj për nxjerrjen

Kur ultratinguj me performancë të lartë aplikohet në sistemet e lëngëta (duke përfshirë slurries dhe pastat viscous) generohet cavitation akustike. Cavitation akustike përshkruan fenomenin e gjenerimit, rritjes dhe implosion eventual të flluskave të cavitation. Gjatë përhapjes së valëve të ultrazërit, flluska vakum luhatet, rritet dhe rrëzohet në pikën kur flluskë nuk mund të thithë më shumë energji. Implosioni i flluskës krijon kushte ekstreme ekstreme të temperaturave shumë të larta, presioneve, normave të ngrohjes dhe ftohjes, si dhe diferencave të presionit dhe avionëve të lëngshëm. Kushtet ekstreme rezultojnë në efekte termike, mekanike dhe kimike. Përçarja e qelizave dhe çlirimi i komponimeve bioaktive (= nxjerrja) është një efekt mekanik, i cili është shumë efektiv dhe efikas.

Kavitacioni akustik ose tejzanor: rritja dhe shpërthimi i flluskave

Kavitacioni akustik, i krijuar nga ultrazërit me intensitet të lartë dhe me frekuencë të ulët, krijon forca të forta prerëse dhe diferenca të presionit të lartë dhe temperaturës që ndodhin në nivel lokal, të cilat ofrojnë ndikimin e nevojshëm për prishjen e qelizave, përzierjen intensive dhe transferimin e masës. Këto forca prerëse tejzanor zbatohen me sukses për nxjerrjen e kanabisit.

Për shkak të prodhimit të ekstraktit të tij të lartë, shkalla e lartë e nxjerrjes së saj, shpejtësia e procesit si dhe operimi i thjeshtë dhe i sigurt, ekstraktimi tejzanor përdoret me sukses për komponimet botanike shumëfishe të ekstraktimit.

Nxjerrja me ultratinguj funksionon duke prishur strukturat qelizore dhe duke nxitur transferimin e masës. Ky parim i punës së ultrazërit përdoret nga pajisjet Hielscher Ultrasonics për nxjerrjen shumë efikase të kanabisit.

Valët e fuqishme të ultrazërit prishin matricën qelizore të strukturave biologjike dhe çlirojnë përbërjet bioaktive. Transferimi i masës ndërmjet materialit bimor dhe tretësit është intensifikuar. Për shkak të këtyre mekanizmave, nxjerrja me ultratinguj është shumë efikase për nxjerrjen e kanabisit.

Shembuj të shquar të ekstraktimit tejzanor janë kanp (cannabinoids dhe kanabis vaj nga marihuanë dhe kërp), curcumin, piper, shafran, kafe, hidhur hidhur, vaj ulliri, vaj avokado, këna, Herbs Ayurvedic, xhenxhefil, çaj, dhe të tjera bimeve medicinale.

decarboxylation

Dekarboksilimi është një hap i rëndësishëm për prodhimin efikas të përbërësve kryesorë bioaktivë në kanabis, të tilla si Δ9-tetrahydrocannabinol (Δ9-THC), cannabidiol (CBD) dhe cannabigerol (CBG). Decarboxylation, i njohur gjithashtu si "aktivizimi" ose "dekartoj", aplikohet si një para-trajtim për të rritur përmbajtjen THC (delta9-tetrahydrocannabinol) në materialin e bimëve. Decarboxylation kimikisht është një reaksion ku një grup karboksil (-COOH) është hequr dhe dioksidi i karbonit (CO2) është lëshuar. Për të rritur përmbajtjen THC të bimës së bimës së kanabisit, aplikohet hapi i procesit të dekarboksilimit. Me decarboxylation, sasia e acidit Δ9-tetrahydrocannabinolic jo-psikoaktive (THCA) mund të konvertohet në THC psikoaktive. Δ9-Tetrahydrocannabinolic acid decarboxylates kur nxehet (deri në rreth 105 ° C / 220 ° F për 30 min, kur materiali i thatë, deri në 90min për material bimore me lagështi) dhe konverton pastaj në kompleksin psikoaktive Δ9-Tetrahydrocannabinol.
Në mënyrë të ngjashme, materiali CBD-A i pasur i kanabisit mund të decarboxylated nga trajtimi i ngrohjes dhe në këtë mënyrë të konvertohet në CBD. Për dimërimin e materialit bimor, lënda e thatë e copëtuar e bimës nxehet deri në përafërsisht. 160 ° C / 320 ° F për 30-60min. për të iniciuar dekarboksilimin.
Temperaturat dekarboksiluese për kanabinoidet:
CBD: 160 ° C / 320 ° F
CBC: 220 ° C / 428 ° F
THC: 155 ° C / 314,6 ° F
CBN: 185 ° C / 365 ° F
THCV: 220 ° C / 428 ° F

Proceset në vazhdim – Filtrimit dhe distilimit

Pas ekstraktimit tejzanor, grimcat e kanabisit duhet të filtrohen nga lëngu. Prandaj, slurri i kanabisit është i tensionuar përmes një filtri, të tilla si rrjetë (p.sh. çorapë filtri) ose duke përdorur një shtypës filtri. Lëngu i nënshtruar i tretësit (p.sh. etanoli) dhe ekstrakti i kanabisit përqendrohet pastaj duke ndarë etanolin. Metodat tipike të distilimit për heqjen e tretësve janë avullues rrotullues ose sisteme të distilimit të vakumit.
Një avullues rrotullues (roto-vap) është përdorur zakonisht për të ndarë solvente të tilla si etanoli nga kanabisi, duke prodhuar kështu një vaj të rafinuar të kanabisit. Temperatura e rregulluar dhe trajtimi i lehtë e bëjnë avullimin rrotullues pajisjet distiluese dominuese në industrinë e kanabisit.
Distilimi vakum përdoret kryesisht për të izoluar CBD për përdorim farmaceutik dhe mjekësor, ku është e nevojshme për të hequr terpenes dhe / ose THC. Që nga terpeniet, THC dhe CBD kanë pika të larta vlimi (ndërmjet 160-250 ° C / 310-482 ° F), nën kushte atmosferike një distilim do të kërkonte trajtim me temperaturë të lartë, që vjen me degradimin termik të kanabinoidëve të ndjeshëm ndaj nxehtësisë. Përveç kësaj, ekspozimi ndaj oksigjenit inicion reaksione oksidative, gjë që ndikon negativisht në cilësinë e kanabinoidëve. Me aplikimin e vakumit, pikat e vlimit janë ulur. Për më tepër, oksigjeni hiqet me aplikimin e vakumit. Në këtë mënyrë, distilimi në kushte vakum ul degradimin termik dhe oksidativ të ekstrakteve.

dimërore

Winterizimi është procesi i heqjes së lipideve të bimëve, yndyrave dhe dyllit nga një larje alkooli me qëllim të ndarjes së kanabinoidëve dhe terpenes nga substanca të padëshiruara, të tilla si dyllet e bimëve, yndyrnat dhe klorofil. Për dimërimin, vaji i nxjerrë nga kanabisi vendoset në etanol dhe është i ftohur në temperatura më pak se -20 ° C / -6 ° F. Në këto temperatura të ulëta, lipidet, yndyrat dhe dyllët precipitojnë dhe mund të hiqen.

Ultrasonikë me performancë të lartë! Gama e produkteve të Hielscher mbulon spektrin e plotë nga ultrasonikatori kompakt laboratorik mbi njësitë e sipërme të stolit deri te sistemet tejzanor të plotë industrial.

Hielscher Ultrasonics prodhon homogjenizues tejzanor me performancë të lartë nga laboratormadhësia industriale.

Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.