Tema Utrasonike: "Emulsifikimi i asistuar në mënyrë ultrasonike"

Ultrasonication i fuqishëm është një teknikë e provuar për të përgatitur makro- dhe nano-emulsion të qëndrueshëm, emulsione të dyfishta dhe emulsione pickering. Nano-emulsione janë emulsione me një fazë të disponuar me madhësi nano dhe përgatitja e tyre kërkon të dhëna intensive të energjisë për të shpërndarë pikat deri në madhësi nano. Emulsione kanë shumëllojshmëri të aplikacioneve që variojnë nga ushqimi, qumështi, farmaceutika në industrinë e bojës dhe naftës. Procesorët dhe reaktorët tejzanor të Hielscher ofrojnë performancë ultratinguj të lartë për të fituar emulsira të cilësisë së lartë. Mësoni më shumë për sistemet tona tejzanor dhe emulsifikimin ultrasonically-assisted!

Ultrasonic emulsification with Hielscher's UP200Ht and sonotrode S26d14

12 faqe në lidhje me këtë temë janë duke u treguar:

Përdorimi i një ultrasonike të tipit sondë për sintezën e bionaftë mund të ofrojë përfitime të rëndësishme për sa i përket shkallës së reagimit, rendimentit, pastërtisë, konsumit të energjisë dhe shkallëzueshmërisë, duke e bërë atë një teknologji premtuese për prodhimin e qëndrueshëm të karburanteve të rinovueshme.

Ultrasonics Permiresimi i efikasitetit të procesit të bionaftës

Reaktorët përzierës tejzanor Hielscher përmirësojnë procesin tuaj të prodhimit të bionaftë. Ultratingulli prodhon rendimente më të larta të konvertimit të transesterifikimit në më pak kohë. Përzierja tejzanor rrit kapacitetin e prodhimit dhe redukton përdorimin e metanolit dhe katalizatorit. Përpunimi efikas i bionaftës Sot, të bësh bionaftë nuk ka të bëjë vetëm me prodhimin…

https://www.hielscher.com/biodiesel_processing_efficiency.htm
Homogjenizuesit e ushqimit tejzanor me performancë të lartë përdoren për të shpërndarë dhe stabilizuar qumështin e arrës dhe zëvendësuesit e tjerë të qumështit me bazë bimore.

Efikasitet dhe Cilësi Superiore në Prodhimin e Arrës së Qumështit me Ultrasonikë

Qumështi i arrës dhe alternativat e qumështit me bazë bimore janë një segment ushqimor në rritje. Për prodhimin e qumështit të arrës dhe analogëve të qumështit me bazë bimore, ekstraktimi dhe homogjenizimi me ultratinguj ka treguar përparësi të mëdha ndaj teknikave konvencionale. Ekografia me fuqi të lartë rrit rendimentin, stabilitetin e produktit, përmbajtjen e lëndëve ushqyese dhe në përgjithësi…

https://www.hielscher.com/superior-efficiency-and-quality-in-nutmilk-production-with-ultrasonics.htm
Ultrasonikët janë të besueshëm dhe efikas në prodhimin e emulsioneve me madhësi nën mikron dhe nano.

Emulsifiers tejzanor

Një emulsion është një sistem dyfazor i dy lëngjeve të papërziershëm, ku njëra fazë, e ashtuquajtura faza e brendshme ose e shpërndarë, shpërndahet si pika të vogla në fazën tjetër, të ashtuquajturën e jashtme ose të vazhdueshme. Për të përgatitur një emulsion, në përgjithësi futet energjia në…

https://www.hielscher.com/ultrasonic-emulsifiers.htm
Emulsifikimi me ultratinguj: Ultratingulli me fuqi është një metodë e besueshme dhe efikase për përgatitjen e nano-emulsioneve.

Emulsione vaj-në-ujë

Një emulsion përbëhet nga dy lëngje të papërziershme, të cilat janë të shpërndara imët në njëri-tjetrin. Për emulsionet vaj në ujë, faza vajore (faza e shpërndarë) përzihet në mënyrë të barabartë në fazën ujore (faza e vazhdueshme). Emulsifikuesit tejzanor janë të vendosur mirë për të përgatitur emulsione vaj në ujë…

https://www.hielscher.com/oil-in-water-emulsions.htm
Emulsifikimi tejzanor përdoret për të prodhuar produkte për kujdesin e lëkurës si kremra dhe losione me një ngarkesë të lartë substancash aktive.

Kremra dhe produkte kozmetike të emulsifikuara me ultratinguj

Produktet e kujdesit të lëkurës si kremrat, locionet, hidratuesit, balsamët dhe pomadat bazohen në përgjithësi në emulsione të qëndrueshme me përmasa submikrone dhe nano. Emulsifikimi tejzanor krijon forca me prerje të lartë dhe është i mirëpërcaktuar si një teknikë e fuqishme dhe e besueshme e përzierjes për kujdesin e lëkurës dhe kozmetikës…

https://www.hielscher.com/ultrasonically-emulsified-cremes-and-cosmetic-products.htm
Nxitës rezervuar tejzanor 2000 watts në një stendë të ngritësit mobil

Nxitësit tejzanor të tankeve

Përzierësit e tankeve tejzanor janë trazues mekanikë. Agjitacioni tejzanor përzien lëngjet me lëngje të tjera ose lëndë të ngurta për të përmirësuar kinetikën e procesit në prodhimin kimik, ushqimor, farmaceutik dhe kozmetik. Përzierësit Hielscher Ultrasonics variojnë në madhësi nga trazuesit laboratorikë deri tek trazuesit industrialë të tankeve për…

https://www.hielscher.com/ultrasonic-tank-agitators.htm

Kërkoni për më shumë informacion

Nëse nuk e gjetët atë që po kërkoni, ju lutemi na kontaktoni!

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.

Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.