Reaktori i Mbyllur Tejzanor për Përpunimin në Batch Farmaceutik

 • Shumë procese si përzierja, shpërndarja dhe nxjerrja e materialeve me vlerë të lartë kryhen si proces grumbull.
 • Reaktori i mbyllur tejzanor i Hielscher është ideal për një përpunim të integruar tejzanor nën kushte të mbyllura dhe të kontrolluara saktësisht.
 • Reaktori i mbyllur tejzanor i Hielscher është i përkryer i përshtatshëm për proceset me ultratinguj në një mjedis të sigurt dhe të mbyllur – p.sh. për prodhimin e vogël të materialeve të çmuara.

Përpunimi tejzanor i serisë

Përpunimi i serisë është një metodë e zakonshme e prodhimit, që është shumë e përhapur në industrinë farmaceutike dhe kimike. Proceset grumbull tejzanor janë instaluar zakonisht për prodhimin e përbërësve farmaceutik (APIs) dhe ekstraktim e komponimeve aktive nga materia qelizore, ndërkohë që prodhimi i kimikateve specialiteti aplikohet kryesisht për ultrasonikë shpërndarë dhe sonochemical Reagimet.

Reaktori rrotullues tejzanor

Detaje teknike:

 • reaktori çelik inox
 • për vëllime të ndryshme në dispozicion
 • me ftohës elektrik të integruar
 • kushte saktësisht të kontrollueshme të procesit
 • shtypur deri në 6 barg
 • për përpunim në kushte kritike (p.sh. tretës në temperatura të larta)
 • i pastër (p.sh. me azot)
 • ftohje xhaketë
 • sensor temperature
 • autoklavueshëm, shumë higjenik
 • montimi i lehtë / disassembling
 • ndryshim i shpejtë midis loteve
 • përshtatje të përshtatur
 • për t'u përdorur me UIP500hdT, UIP1000hdT, UIP1500hdT, UIP2000hdT dhe UIP4000hdT
Forcat e fuqishme tejzanore janë një teknikë e mirënjohur dhe e besueshme për nxjerrjen (Kliko për ta zmadhuar!)

tejzanor cavitation në lëng

Na kontaktoni / kërkoni më shumë informacion

Bisedoni me ne në lidhje me kërkesat tuaja të përpunimit. Ne do të rekomandojë më të përshtatshme instalimit dhe përpunimit parametrat për projektin tuaj.

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.


Procesori tejzanor UIP1000hdT është një homogjenizues i fuqishëm 1kW që mund të përdoret në kombinim me reaktorin e grumbulluar me grumbull.

UIP1000hd ultrasonicator

Përparësitë:

  • Kushtet e Kontrolluara
  • Cilësi më e lartë
  • Cilësia e qëndrueshme
  • Reaksioni me i shpejte
  • Rendimentet më të larta
  • Efiçenca e lartë e energjisë
  • Kimi e gjelbër
  • degassing

Na kontaktoni / kërkoni më shumë informacion

Bisedoni me ne në lidhje me kërkesat tuaja të përpunimit. Ne do të rekomandojë më të përshtatshme instalimit dhe përpunimit parametrat për projektin tuaj.

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.
Fakte të vlefshme

Homogenizers tejzanor indeve janë shpesh të referuara si hetim sonikator / sonificator, lyser zërit, disruptor ultratinguj, mulli tejzanor, sono-ruptor, sonifier, dismembrator zërit, çorientues qelizave, disperser tejzanor, emulsifier ose Dissolver. Termat e ndryshme rezultojnë nga aplikacione të ndryshme që mund të përmbushen nga sonication.

Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.