Këmbë në këmbë në distancë / Pedale për homogjenizues tejzanor

Çelsin e këmbës janë në dispozicion për pothuajse të gjitha pajisjet tona tejzanor. Ju lutem shihni tabelën e përputhshmërisë për detaje. Çelsat mund të përdoren për të kontrolluar pajisjet në distancë duke aktivizuar pedalin e këmbës. Kjo i mban duart tuaja të lira, p.sh. për të trajtuar mostra, për të marrë matje, ose për të operuar pajisje të tjera ndihmëse, të tilla si pompat ose valvulat. Ky dizajn çeliku i rëndë vjen me mbushje të gomës për një operacion të qëndrueshëm dhe të besueshëm. Kabllot e zgjerimit janë në dispozicion sipas kërkesës.
kaloni këmbë të largët

RemoteFS1-RJ45

Na kontaktoni / kërkoni më shumë informacion

Ju lutemi përdorni këtë formular për të kërkuar më shumë informacion ose për një kuotë të çmimeve.
Ju lutem tregoni informacionin, që dëshironi të merrni, më poshtë:  • Këmbë në këmbë të largët, buton pedale, me prizë RJ45 (mashkull), çeliku të zezë të veshur me gome, kabllo 1.5m, për të gjithë homogjenizuesit tejzanor Hielscher me kontrollin e prekjes (p.sh. UP200Ht, UP200St, aktivizoni RJ45 në distanca në settings)


  • (P.sh. UP100H, UP200S, UP400S) me çelësin e zi të veshur me gome, 1.5m kabllo, për të gjithë homogenizuesit tejzanor Hielscher me ndërfaqe Mini-DIN


  • Këmbë në këmbë në distancë, pedale me nën-D plug (15 këmbë, mashkull), çeliku i zi veshur me gome, 1.5m kabllo, për të gjithë Homogenizers tejzanor Hielscher me ndërfaqe Sub-D (p.sh. UIP1000hd)

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.


kaloni këmbë të largët

RemoteFS1


Tabela e pajtueshmërisë së ndërrimit të këmbëve
RemoteFS1-RJ45MDINSubD
UP50H, UP100H, UP200H, UP200S, UP400SNOpoNO
UP200Ht, UP200StpoNONO
UIP500hd, UIP1000hd, UIP1500hd, UIP2000hdNONOpo
UIP500hdT, UIP1000hdT, UIP1500hdT, UIP2000hdT, UIP4000hdTpoNOpo

Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.