MultiSonoReactor për tingullimin në linjë me shpejtësi të lartë

Hielscher MultiSonoReactor është një reaktor me rrjedhje tejzanor për përpunimin në shkallë të gjerë të lëngjeve dhe llumeve. Në varësi të konfigurimit, MultiSonoReactor mund të përpunojë lëngje dhe lëngje me fuqi ultratinguj deri në 30 kW. Kushtet e optimizuara të rrjedhës brenda reaktorit sigurojnë përpunim uniform tejzanor të lëngut të ushqyer.

MultiSonoReactor është ideal për aplikacione me shpejtësi të lartë, p.sh

 • homogjenizimit & përzierje
 • Shpërndarja e grimcave dhe pigmenteve
 • ekstraktim
 • Malaksimi
 • emulsion
 • Reaksione Sonochemical
 • Procese të tjera me vëllim të madh

Përpunimi tejzanor i vëllimeve të larta me MultiSonoReactor

MultiSonoReactor është i disponueshëm në dy versione: MSR-4 dhe MSR-5, të cilat mund të mbajnë respektivisht 4 ose 5 transduktorë tejzanor.

Ultratingulli me intensitet të lartë futet në reaktorët kimikë për të rritur rendimentet, për të përmirësuar shkallën e konvertimit dhe për të ndikuar në mënyrë të dobishme sistemet kimike.

MultiSonoReactor është një reaktor industrial homogjenizimi inline i përshtatshëm për industrinë me xhiro të larta. Fotografia tregon MultiSonoReactor MSR-4 me një fuqi totale prej 16 kW ultratinguj.

 

Konfigurimet:

 

Rritja graduale: Sigurisht, MultiSonoReactor gjithashtu mund të pajiset fillimisht me vetëm një, dy ose tre procesorë ultrasonikë dhe mund të shtohen procesorë shtesë për rritjen e procesit kur xhiroja rritet me rritjen e objektivave të prodhimit të prodhimit.

 

The MultiSonoReactor is Hielscher's solution for large throughput sonication processes. The optimized flow pattern allows the uniform ultrasonication of large volume streams.

MultiSonoReactor është zgjidhja e Hielscher për proceset e tingullit me xhiro të mëdha. Modeli i optimizuar i rrjedhës lejon ultratingullin uniform të rrymave me vëllim të madh. Fotografia tregon MSR-5 në konfigurim me 5x UIP4000hdT.

MultiSonoReactor: Instalim dhe funksionim i thjeshtë

MultiSonoReactor është i pajisur me një hyrje dhe dalje ushqyese dhe mund të lidhet lehtësisht me rrjedhën tuaj të përpunimit. Amplituda, shpejtësia e rrjedhës, presioni dhe temperatura janë parametrat më të rëndësishëm të procesit të proceseve tejzanor dhe në këtë mënyrë edhe parametrat kryesorë përgjegjës për intensitetin dhe efektet e procesit në MultiSonoReactor.

 • Amplituda: Amplituda mund të kontrollohet saktësisht nëpërmjet ekranit me prekje të gjeneratorit tejzanor ose nëpërmjet telekomandës së shfletuesit. Amplituda më të larta gjenerojnë kavitacion më intensiv. Hielscher Ultrasonikë’ Përpunuesit industrialë tejzanor mund të japin amplituda shumë të larta. Amplituda deri në 200µm mund të ekzekutohen lehtësisht vazhdimisht në funksionim 24/7.
 • Shpejtësia e rrjedhës / Koha e qëndrimit: Shpejtësia e rrjedhjes përcakton kohën e qëndrimit të lëngut në fushën e kavitacionit. Një rrjedhje më e ngadaltë do të thotë se lëngu/slurri mbetet më i gjatë në fushën e kavitacionit akustik, ndërsa një shpejtësi më e lartë e rrjedhës nënkupton një kohë më të shkurtër qëndrimi nën ultratinguj. Shpejtësia e rrjedhjes së lëngut mund të përshtatet me objektivin e procesit.
 • presioni: MultiSonoReactor mund të jetë nën presion deri në 5 barg. Meqenëse kavitacioni tejzanor/akustik intensifikohet kur ushtrohet presion në mjedisin e procesit, drejtimi i proceseve tejzanor nën presione të ngritura është një faktor i rëndësishëm i optimizimit të procesit.
 • Temperatura: Temperatura e procesit në MultiSonoReactor mund të rregullohet me ftohje ose ngrohje nëpërmjet murit të një tubi të brendshëm. Përdorimi i një manshete industriale ftohëse ose ngrohëse, e cila mund të montohet si një xhaketë në murin e jashtëm të reaktorit krijon kapacitet shtesë ftohës/nxehjeje.

Na kontaktoni! / Pyet Na!

Pyesni për më shumë informacion

Ju lutemi përdorni formularin e mëposhtëm për të kërkuar informacion shtesë në lidhje me MutiSonoReactor, aplikacionet dhe çmimin e tij. Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj me ju dhe t'ju ofrojmë një sistem tejzanor që plotëson kërkesat tuaja!

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.
Literatura / Referencat


Ultrasonikë me performancë të lartë! Gama e produkteve të Hielscher mbulon spektrin e plotë nga ultrasonikatori kompakt laboratorik mbi njësitë e sipërme të stolit deri te sistemet tejzanor të plotë industrial.

Hielscher Ultrasonics prodhon homogjenizues tejzanor me performancë të lartë nga laboratormadhësia industriale.


Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.