Kornizë tejzanor

Hielscher Ultrasonic CupHorn është kupa tejzanor më i avancuar në botë. Intensiteti tejzanor i Hielscher CupHorn tejkalon banjot konvencionale tejzanor me një mijë herë. Kontrolli i saktë dhe lehtësia ndaj përdorimit sigurojnë rezultate të besueshme dhe të përsëritshme dhe funksionim të rehatshëm. Kjo është arsyeja pse Hielscher CupHorn përdoret në laboratorë dhe objekte kërkimore në mbarë botën.

Kjo video tregon filxhanin tejzanor 200 vat për shpërndarjen, homogjenizimin, nxjerrjen ose degazinimin e mostrave laboratorike.

Kupa tejzanor (200 Watts)

Miniatura e videos

Kërkesë informacioni

UP200St TD_CupHorn për sonifikimin indirekt të mostrave

UP200St-CupHorn për sonikimin indirekt të mostrave

Hielscher CupHorn është ideal për:

  • Përgatitja e mostrës
  • mostër paraanalitike prep
  • homogjenizimit
  • Liza e qelizave
  • Prerja e ADN-së
  • dispersions
  • emulsione
  • ekstraktim
  • shpërndarjen
  • Degazimi / Deajrimi

Përgatitja efikase e mostrës me CupHorn

UP200St-CupHorn është një ultrasonikator i fuqishëm 200 vat për sonikimin indirekt të shisheve të mostrave të shumta në të njëjtën kohë në të njëjtat kushte. CupHorn funksionon sipas parimit të sonikacionit indirekt dhe funksionon si një banjë uji me intensitet të lartë tejzanor. Sonicizimi indirekt është ideal kur duhen trajtuar shishet ose tubat e mbyllura, p.sh. për të parandaluar kontaminimin ose për të mbajtur mostrat e rrezikshme (patogjenë, toksina) në një enë të mbyllur. Përndryshe, CupHorn mund të përdoret si reaktor i vogël tejzanor, në të cilin kampioni sonikohet drejtpërdrejt. Lëkundjet tejzanor transmetohen nëpërmjet banjës së ujit në kavitacionin akustik të kaviteteve akustike që bashkon bririn e kupës në tubin e mostrës.

Aplikimet:
Me këtë intensitet të lartë tejzanor, Hielscher CupHorn është i përshtatshëm në mënyrë ideale për homogjenizimin, shpërndarjen, emulsifikimin, nxjerrjen ose degazimin e mostrave laboratorike. Kjo e bën Hielscher CupHorn një mjet thelbësor, p.sh. në laboratorët mikrobiologjikë, farmakologjikë dhe kimikë, në kërkime materiale ose në laboratorë analitikë. Farmacitë përfitojnë nga trajtimi i lehtë dhe i riprodhueshëm i instrumentit gjatë përgatitjes së formulimeve standarde dhe barnave të përbëra.

Për shishkat, tubat dhe gotat:
Inserti i shishkës mund të mbajë deri në 5 tuba standardë, si flakonet Eppendorf dhe i vendos ato në kupë.Një mbajtës i posaçëm lehtëson sonikimin e tubave Eppendorf dhe shishave të mostrës automatike dhe lejon trajtimin e njëkohshëm të mostrave të shumta në të njëjtat kushte. Ju gjithashtu mund të përdorni bririn e kupës për të bërë sonikimin e vëllimeve më të mëdha të kampionit, epruveta më të mëdha, gota, balona të vogla laboratori ose shiringa duke i vendosur ato në banjën me ujë të filxhanit.


Kontroll i saktë dhe rezultate të përsëritshme:
Fuqia maksimale tejzanor prej 200 watts dhe amplituda tejzanor prej 10 mikrometra mund të rregullohen me saktësi në ekranin me prekje me ngjyra të gjeneratorit. Një kohëmatës i rregullueshëm dhe funksioni i ciklit përfshihen sigurisht si standard, siç është sensori termik PT100 për regjistrimin dhe regjistrimin e temperaturës dhe kartën SD. Në këtë të fundit, parametrat dhe të dhënat e performancës regjistrohen në kohë reale për çdo sonikacion. Skedarët CSV që rezultojnë mund të hapen me çdo program spreadsheet ose si skedar teksti.

Hielscher CupHorn është një banjë tejzanor me intensitet të lartë për hapat e përgatitjes së mostrës si liza, nxjerrja, fragmentimi i ADN-së, shpërndarja dhe emulsifikimi.

CupHorn i kalon banjot konvencionale ultrasonike në intensitet dhe lejon një përgatitje të besueshme dhe të shpejtë të mostrës.

Kërkesë informacioni

Kontrolli i temperaturës:
Për të ruajtur një temperaturë të caktuar të mostrës, uji ftohës mund të qarkullojë nëpër kupë gjatë funksionimit (kërkohet një pompë e vogël, e cila nuk përfshihet). Për kullimin e përshtatshëm të lëngut bashkues, CupHorn ka një dalje të thellë. Sistemi inovativ i bllokimit të shpejtë, lejon çmontimin e lehtë për pastrim.

Cilësi e certifikuar:
Hielscher Ultrasonics në Teltow, Gjermani është një biznes familjar i menaxhuar nga pronarët. Hielscher Ultrasonics është i certifikuar ISO. Sigurisht që CupHorn 200 Watt është në përputhje me CE dhe plotëson kërkesat e UL, CSA dhe RoHs.

Hielscher tejzanor CupHorn shquhet për banjot konvencionale me ultratinguj dhe është një mjet i besueshëm për përgatitjen e mostrës.

Hielscher tejzanor CupHorn ofron intensitet të lartë, kontroll të saktë dhe qëndrueshmëri ndaj përdoruesit. Këto karakteristika e bëjnë CupHorn një mjet të besueshëm për përgatitjen e mostrës.


Na kontaktoni! / Pyet Na!

Pyesni për më shumë informacion

Ju lutemi përdorni formularin më poshtë për të kërkuar informacione shtesë në lidhje me procesorët tejzanor, aplikacionet dhe çmimin. Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj me ju dhe t'ju ofrojmë një sistem tejzanor që plotëson kërkesat tuaja!

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.
Ultrasonikë me performancë të lartë! Gama e produkteve të Hielscher mbulon spektrin e plotë nga ultrasonikatori kompakt laboratorik mbi njësitë e sipërme të stolit deri te sistemet tejzanor të plotë industrial.

Hielscher Ultrasonics prodhon homogjenizues tejzanor me performancë të lartë nga laboratormadhësia industriale.


Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.