UIP1000-Exd – 1.0kW ATEX mikser tejzanor

UIP1000-Exd (20kHz, 1000W) është projektuar për ultrasonication e lëngjeve të ndezshme, p.sh. tretës në mjedise të rrezikshme (ATEX). Përdoret për aplikacione, siç është emulsifying, shpërndarë & mulliri gjobë grimce, ose homogenizing.

UIP1000-Exd ATEX certifikuar është prodhuar për të aplikacionet e përpunimit tejzanor në zonat e rrezikshme. UIP1000-Exd është ATEX certifikuar në përputhje me DIN EN 60079-0, 60079-1 dhe 60079-11 (EU-Standartet II 2G Ex de IIA T4 ATEX dhe II 2G Ex ib [ib] IIA T4 ATEX ). UIP1000-Exd është një sistem ultrasonik i kthyeshëm për procesin R&D ose përpunim industrial.

(Kliko për pamje më të madhe!) Sistem tejzanor me mbrojtje ndaj shpërthimit (ATEX) për proceset tejzanor në mjedise të rrezikshme.Transducer, dhe qeliza rrjedhin janë ndërtuar në çelik inox. Sonotrode është bërë me titan. UIP1000-Exd ka të njëjtat karakteristika dhe aplikacione të performancës si bazë UIP1000hd. Për shkak të ndërtimit të provës së shpërthimit mund të përdoret për përzierjen e efektshme inline dhe shpërndarjen e tretësve, p.sh. prodhimin e bionaftës ose për shpërndarë e tretës bazë ngjyra ose Bojëra. Gjeometria e qelizës së rrjedhjes mund të përshtatet lehtësisht me kërkesat e procesit në lidhje me lidhjet tub / gete, vëllimin e brendshëm ose madhësinë e sonotrode. Natyrisht, qeliza e rrjedhjes është e shtypur deri në 5.9barg (100psig) në mënyrë që të punojë në intensitete më të larta cavitation. Qeliza e rrjedhjes është e veshur për kontrollin e temperaturës gjatë ultrasonication.

(Kliko për një pamje më të madhe!) Përzierësi tejzanor i shpërthimit-rezistent ndaj përzierjes, shpërndarjes dhe emulsifikimit në mjedise të rrezikshme (ATEX).Qeliza e rrjedhjes ndodhet brenda dhomës së izolimit të zhurmave prej çeliku inox. Kapacitetet tipike të përpunimit të UIP1000-Exd shkojnë nga 1 në 5m³ (220 deri 1100 gallons) në ditë. UIP1000-Exd është projektuar që të kërkojë hapësirë shumë të vogël. Sistemi i plotë tejzanor është 1.7m (67 inç) i lartë dhe gjurma është përafërsisht. 0.25m² (2.7sqft). Njësia operacionale tejzanor peshon 110 kg (243 lbs). UIP1000-Exd është në dispozicion për 115V ~ ose 230V ~ (faza e vetme).

Projekti i mbrojtjes nga shpërthimi e bën UIP1000-Exd pajisjen perfekte tejzanor për prodhimin e bojrave, bojrave, ngjyrave, veshjeve dhe produkteve të tjera kimike. Aplikime të tjera përfshijnë përpunimi i lëndëve djegëse (p.sh. bionaftë) ose aplikimet farmaceutike (p.sh. Hexane based ekstraktim).

Kërkesë një propozim për këtë artikull!

Për të marrë një propozim, ju lutemi t'i detajet e kontaktit tuaj në formularin e mëposhtëm. Një pajisje konfiguracion tipik është e para-zgjedhur. Ndjehen të lirë për të rishikojë përzgjedhjen para se ta klikoni butonin për të kërkuar propozim.
Ju lutem tregoni informacionin, që dëshironi të merrni, më poshtë:  • UIP1000 Generator tejzanor

    frekuenca tejzanor 20kHz, sistemi automatik i akordimit të frekuencës, amplituda 25 mikron, amplitudë e rregullueshme nga 50 deri 100%, mbrojtja e thatë e mbrojtur, me ndërfaqe për telekomandë ose kontroll UPC, transmetues kabllosh 3m në gjenerator, me mjete montimi, dhënës dhe gjenerator shpërthim (ATEX, FM), bri titan me fije femër M14x1 Sistemi: përafërsisht. (LxWxH) 435x575x1700mm, 110kg


Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.


Numrat e Certifikimit Teknik të Verifikimit Teknik

IBExU08ATE1016 (X) për dhënës për tipin e procesorit tejzanor UIP1000T-Ex

IBExU08ATE1017 (X) për gjenerator për tipin e procesorit tejzanor UIP1000G-Ex


Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.