UP200H / UP200S – Fuqi tejzanor për laborator

Pajisjet laboratorike tejzanor UP200H (200W, 24kHz) dhe UP200S (200W, 24kHz) janë të përshtatshme për të gjitha aplikimet e përgjithshme tejzanor në shkallë të vogël dhe të mesme. Aplikimet përfshijnë: homogjenizimin, shpërbërjen, emulsifikimin, përçarjen e qelizave, degazimin ose sonokiminën.

Prodhimi i këtyre modeleve të ultrasonicators 200W është ndërprerë dhe zëvendësohet me modelet dixhitale UP200Ht dhe UP200St. Ju lutemi vizitoni faqen e UP200Ht dhe UP200St për informacionin më aktual.
Sigurisht, ne ende furnizimin me sonotrodes, pajisje dhe shërbime për të gjitha modelet!

handheld ose stand-montuar homogenizer? Nëse përgjigja juaj për këtë pyetje është “Unë dua të dyja!”, UP200H (figura e majtë më poshtë) është pajisja e zgjedhur. Nëse keni nevojë për një homogjenizues të mbështetur në stendë ose nëse zakonisht i bëni testet në kutinë e mbrojtjes së zërit, UP200S (foto e drejtë më poshtë) është pajisja më e arsyeshme.

Homogenizuesi ultravjollues i HEELSCHER 200W UP200H (Kliko për ta zmadhuar!)

UP200H me sonotrode S7

UP200H – Dorë ose të montuar

Procesor tejzanor UP200H (200 watts, 24kHz) është më i fuqishmi handheld pajisje, por ajo mund të jetë montuar në një qëndrim, gjithashtu. Dizajni jashtëzakonisht progresiv u shpërblye me të njohur “Çmimi Ndërkombëtar i Dizajnit” nga iF (Industry Forum Design Hannover). Që atëherë kjo pajisje është anija kryesore e pajisjeve tona laboratorike kompakte.

200W Ultrasonicator UP200S Hielscher është projektuar për përdorim të mbështetur në stendë. (Kliko per te zmadhuar!)

UP200S me sonotrode S14

UP200S – stand-montuar

Procesor tejzanor UP200S (200 watts, 24kHz) ndryshon nga UP200H vetëm në formën e saj dhe mund të përdoret në një qëndrim ose vetëm në kutinë e mbrojtjes së zërit. Është zgjedhja e parë për laboratorin tuaj, kur nuk nevojitet asnjë operacion manual. Performanca dhe parametrat janë identike me atë të UP200H.

Homogjenizuesi tejzanor UP200H është i përshtatshëm për përdorim në dorë dhe në këmbë.

UP200H me sonotrode S14

Kërkesë informacioni

Për UP200H dhe UP200S janë të disponueshme sonotrode (brirët, këshilla, gishtat tejzanor). (Kliko per te zmadhuar!)

UP200H me sonotrode S7

(Kliko për pamje më të madhe!) Forma ndjek funksionin. UP200H dhe UP200S - Dy homogjenizues tejzanor prej 200 vat secili. Kliko per te zmadhuar!
Të dy pajisjet tejzanor – UP200H dhe UP200S – janë shumë efektive në homogenizing, shpërndarë, emulsifying, nxjerrjen dhe degassing ose në përçarje të qelizave . Ato mund të përdoren për të mundësuar, rritur ose përshpejtimin e reaksioneve kimike (sonochemistry), gjithashtu.
Në përgjithësi, UP200H dhe UP200S përdoren për sonication e volumeve të mostrës nga 0Nga 1 deri në 2000 ml. Ne ofrojmë sonotrodes nga 1 në 40mm që mund të përdoren për secilën nga pajisjet. Sonotrode 40mm transmeton ultratingull pa probleme në një sipërfaqe relativisht të madhe dhe prandaj është i përshtatshëm për të mbështetur degassing ose proceset e pastrimit. Sonotrodes më të vogla veprojnë në amplitudë më të lartë dhe në intensitete më të larta, p.sh. për aplikime më të vështira. UP200H dhe UP200S përdoren gjithashtu për prodhimin e sasive më të vogla, kryesisht në rrjedhën e vazhdueshme me përdorimin e qelizave të rrjedhjes dhe sonotrodeve përkatëse. Në kombinim me qeliza rrjedhëse D14K ju mund të djegni materiale në rrjedhë e vazhdueshme, p.sh. në 20 deri 200mL për minutë. Me këtë, ju mund të simuloni proceset e vazhdueshme të zërit në shkallë më të vogël. Të dy pajisjet mund të përdoren 24 orë në ditë (24h / 7d), duke lejuar përpunimin deri në 180L në ditë (varësisht nga aplikimi).
(Kliko për pamje më të madhe!) Sonication Beaker për ultrasonication indirekt të samles në tuba provë.
Ashtu si pajisjet e tjera laboratorike, të tilla si UP50H dhe UP100H, UP200H dhe UP200S mund të përdoren edhe për sonicimin indirekt të mostrave. Për këtë sonotrode është zhytur në një gotë me sonication, p.sh. BB1-16 (foto e djathtë), transmeton luhatjet në ujë të distiluar, që pasqyrohen me anë të një koni titaniumi dhe pastaj transmetohet në tubat e provës me mostrën.
Një gamë e plotë e aksesorëve është në dispozicion për UP200H dhe UP200S. Kjo përfshin qelizat e rrjedhës, qëndrimin, kutinë e mbrojtjes së zërit, kohëmatësin dhe ndërfaqen e PC-së. PC-Interface lehtëson regjistrimin e sprovave për qëllime dokumentimi ose optimizim.

Kërkesë një propozim për këtë artikull!

Për të marrë një propozim, ju lutemi t'i detajet e kontaktit tuaj në formularin e mëposhtëm. Një pajisje konfiguracion tipik është e para-zgjedhur. Ndjehen të lirë për të rishikojë përzgjedhjen para se ta klikoni butonin për të kërkuar propozim.
Ju lutem tregoni informacionin, që dëshironi të merrni, më poshtë: • Pajisja laboratorike tejzanore UP200H për operacionin handheld dhe / ose stand-montuar

  për operim me dorë ose për përdorim në stendë, 200 watts, frekuenca tejzanor 24kHz, sistemi automatik i akordimit të frekuencës, amplitudë e rregullueshme nga 20 deri në 100%, impulsi i rregullueshëm nga 0 në 100%, mbrojtja e thatë e mbrojtur, me ndërfaqe DSUB 9-pin, në rast të lëvizshëm, për përdorim me ST1-16 ose kuti mbrojtëse të shëndoshë SB3-16, me mjete montimi, grade IP40, bri titan me fije femer M8x1
  dimensionet (LxWxH): 275x200x160mm, pesha: 2.1kg • Pajisja laboratorike ultratinguj UP200S për operimin e montuar në këmbë

  për operimin e montuar në këmbë, 200 watts, frekuenca tejzanor 24kHz, sistemi automatik i akordimit të frekuencës, amplitudë e rregullueshme nga 20 deri në 100%, impulsi i rregullueshëm nga 0 në 100%, mbrojtja e thatë e mbrojtur, me ndërfaqe DSUB 9-pin, në rast të lëvizshëm, për përdorim me ST1-16 ose kuti mbrojtëse të shëndoshë SB1-16, me mjete montimi, grade IP40, bri titan me fije femer Dimensionet M8x1 (LxWxH): 290x210x100mm, peshe: 2.3kg • bërë nga titani, diametër tip 1mmpërafërsisht. gjatësi 100mm, fije mashkull M8x1, për mostrat nga 0.1ml deri në 5ml • bërë nga titani, diametër tip 2mmpërafërsisht. gjatësia 100mm, fije mashkullore M8x1, për mostrat nga 2ml deri në 50ml • bërë nga titani, diametër tip 3mmpërafërsisht. gjatësi 100mm, fije mashkull M8x1, për mostrat nga 5ml deri në 200ml • bërë nga titani, diametër tip 7mmpërafërsisht. gjatësi 100mm, fije mashkull M8x1, për mostrat nga 20ml deri në 500ml • bërë nga titani, diametër tip 14mmpërafërsisht. gjatësi 100mm, fije mashkull M8x1, për mostrat nga 50ml deri në 1000ml • bërë nga titani, diametër tip 14mmpërafërsisht. gjatësi 100mm, fije M8x1, me vulë për sisteme të mbyllura • bërë nga titani, diametër tip 14mm, afërsisht gjatësi 200mm, fill mashkullor M8x1, me vulë për sisteme të mbyllura • bërë nga titani, diametër 40mmpërafërsisht. gjatesi 100mm, fije mashkullore M8x1, per mostra nga 100ml deri ne 1000ml • Qëndroni për sonikimin e mostrave laboratorike

  diametri 16mm, i perbere nga çelik inox, gjatesi baze 300mm, gjeresi 150mm, lartesi 600mm • Shtrëngoj për sonication sample laborator

  pirg për mbajtjen e diam. 0 deri në 63mm, prej alumini, për përdorim me qëndron deri në 16.5mm, p.sh. ST1-16 • LabLift, p.sh. për sonication intensive të lëngjeve në beakers xhami në laborator.

  për vendosjen e lehtë të mostrave nën hetimet tejzanor për të kontrolluar thellësinë e zhytjes, çelik inox, gjurmë 100x100mm, lartësi e rregullueshme: 50 deri 125mm • Timer për të paracaktuar kohën e mostrimit të mostrës

  nga 00:00 në 99:59 (min: sec) • e bërë nga çelik inox, me ftohje, lidhje gete, për lëngje, autoklavueshëm, për operim me sonotrode S14D, volumi përafërsisht. 15ml, me përshtatës për qëndrimin ST1-16 (diametër 16mm) • Reaktori qelizor i rrjedhjes së qelqit për ultrasonication inline

  me ftohje, bashkues gete, per lengje, autoklavues, per operim me sonotrode S14D (ose me sonotrode S14L2D ne kombinim me adaptorin e fluksit NSA2), volumi p.sh. 75ml, me pirg për instalim në stendë, p.sh. ST1-16 (diametër 16mm) • Përshtatës i fluksit NSA2

  për qafë standarde-qafë, vertikalisht rregullueshme, të përshtatshme për sonotrode S14L2D në kombinim me qelizën e rrjedhës GD14K • Kutia e mbrojtjes së zërit SB1-16

  me tavolinë vertikalisht të rregullueshme dhe me diametër 16mm, për përdorim me pajisje UP200S ose UP400S • me tavolinë vertikalisht të rregullueshme dhe me diametër 16mm, për përdorim me pajisjen UP200H • Sonication Beaker BB1-16

  gotë për sonicimin indirekt të mostrave, me përshtatës për qëndrimin ST1-16 (diametri 16mm) • Power Meter

  me dhunti të shumta, për shfaqjen e fuqisë aktuale, energjisë së akumuluar dhe kohëzgjatjes së akumuluar, 115V ~ 1P, 50-60Hz • Power Meter

  me shumëllojshmëri, për shfaqjen e fuqisë aktuale, energjisë së akumuluar dhe kohëzgjatjes së akumuluar, 230V ~ 1P, 50-60Hz


Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.Homogenizer tejzanor UP200S indeve

UP200S me tip tejzanor S40 në stendë

UP200S në rastin e transportit. (Kliko per te zmadhuar!)

Pajisja tejzanore UP200S vjen në një rast portativ.

Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.