UPcontrol V2.3 WIN – PC-Interface

Si opsion, procesorët tanë tejzanorë mund të pajisen ose të përshtaten me një paketë UPcontrol. Ky kontroll PC jep automatizimin e parametrave të procesit tejzanor, të tilla si amplitudë, impuls / cikli, koha e operimit ose në mënyrë alternative të dhëna aktuale të energjisë. Ai shërben edhe për monitorimin dhe regjistrimin e atyre parametrave. Ju mund të shfaqni veçoritë e mëposhtme në një tabelë ose diagram me bazë kohore.

  • fuqia bruto tejzanor,
  • fuqi efektive tejzanor, që transmetohet në lëngun e mesëm,
  • hyrje efektive të energjisë, dhe
  • temperatura (opsionale).

Kontrolli ultrasonik i softueritKontrolli i PC-së është i lidhur me një kompjuter portativ ose një kompjuter (MS Windows®) duke përdorur ndërfaqen serial ose USB. Kontrolli i PC-së shërben si një mbështetje efikase në procesin e optimizimit dhe në krijimin e një rekordi të detyrueshëm testimi.

Më poshtë, ju gjeni kartën e duhur të PC-ve për çdo pajisje tejzanor.

themelori zgjeruar
pajisje laboratorike UP50HUP400SUPC-LabUPCT-Lab
pajisje të industrisë UIP500hd – UIP16000UPC-IUPCT-I

Përveç kontrollit standard PC Hielscher Ultrasonics ofron, një ndërfaqe e cila lejon për komunikimin e sistemit tejzanor me një PLC qendrore për aplikime industriale.

Pyesni për më shumë informacion

Ju lutemi përdorni formularin e mëposhtëm, nëse dëshironi të kërkoni informacione shtesë rreth homogjenizimit tejzanor. Ne do të jemi të lumtur t'ju ofrojmë një sistem tejzanor që plotëson kërkesat tuaja.

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë procesin tuaj.

Le të kontaktojmë.